We werden zeer vriendelijk ontvangen door alle medewerkers. Konden rustig rondkijken en er was genoeg personeel in de omgeving als we wat wilde vragen. We kregen koffie en wat lekkers. Men dacht actie... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Enorm veel keuze en zeer scherpe prijzen. Ook de levertijd is erg gunstig. Groot voordeel vind ik ook dat het bedrijf tijdens de bouwvak gewoon open is. Erg vriendelijk, behulpzaam en kundig person... Zobacz więcej
Vriendelijk, behulpzaam en gastvrij (je krijgt gratis appelflappen en koffie, thee of fris aangeboden). De selectie aan tegels is groot en divers. Voor ieder wat wils. Zover wij kunnen zien zijn de p... Zobacz więcej
Bij de vestiging in Mijdrecht tegels uitgezocht voor onze badkamer. Prettig en kundig geadviseerd (inclusief koffie en gebak) door de medewerker. Hij hielp ons de hoeveelheden uitrekenen. De regels... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vloertegels en wandtegels koopt u direct uit voorraad bij Tegels in Huis. Altijd de goedkoopste
Dane kontaktowe
Energieweg 35, 3641 RT, Mijdrecht, Holandia
- 0488-429587
- info@tegelsinhuis.nl
- tegelsinhuis.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Slechte klantenservice!
Heel de dag vrij genomen, omdat er aangegeven was dat de bestelling vandaag binnen zou komen van 11:00-13:00. Vervolgens laten ze helemaal niks van hun horen en wordt de bestelling uitgesteld zonder enige communicatie! Contact gehad met de klantenservice die op een neerbuigende en bijdehante manier telkens maar aangaf dat het via een externe bedrijf werd uitgeleverd en dat hun er niks mee te maken hadden. Zeker een goeie les voor de volgende keer als we opzoek zijn naar tegels
Snel en deskundig
Wij waren in Zetten en wilden dolgraag…
Wij waren in Zetten en wilden dolgraag een marmerlook tegel met een bepaalde tekening waar we enorm voor vielen. Bij normaal bestellen heb je echter kans op een bijpassende, maar toch andere 'tekening'. Het exemplaar van showroom was precies wat we zochten. Erg bij dat we deze tegel konden kopen! Top service!
Winkelservice top, klantenservice contact drama
We werden in de winkel uitstekend geholpen; het personeel dacht goed met ons mee en gaf waardevol advies over de hoeveelheid tegels en de indeling van onze badkamer, inclusief de tegelkeuze.
Helaas liep het daarna mis bij de levering op 22 april. Een aantal tegels was beschadigd, en sindsdien is de communicatie met de klantenservice niet goed verlopen. Het is erg lastig om telefonisch bevestiging te krijgen van de nalevering. Steeds krijg je een andere medewerker aan de lijn die niet op de hoogte is van jouw specifieke bestelling, wat de communicatie inefficiënt maakt en het oplossen van het probleem vertraagt. Alles moet bovendien via de mail verlopen, wat de situatie niet vergemakkelijkt.
Door dit slechte contact is de nalevering zelfs in twee delen opgesplitst, wat de vertraging nog verder heeft vergroot. We wachten nu al geruime tijd op de ontbrekende tegels, terwijl we merken dat de nalevering maar één keer per week (op vrijdag) kan plaatsvinden. Als we het pakket thuis willen laten bezorgen, komt daar nog eens drie dagen bij.
Daarnaast hebben we zelf al de eerste nalevering opgehaald, en nu, als we het pakket alsnog op tijd willen laten leveren, moeten we weer helemaal naar de winkel rijden voor één enkel pakket. Dit is niet alleen tijdrovend, maar ook onhandig en frustrerend. Een creditatie voor de kapotte tegels had op zijn minst op zijn plaats geweest, maar dit is tot nu toe niet aangeboden, noch is er nagebeld om te vragen of alles nu naar wens is verlopen.
We hopen dat dit aspect van de service snel verbetert, want de winkel zelf en het advies waren top, maar de afhandeling van de levering en klantenservice laat helaas te wensen over.
Waardeloos
Er wordt bij verkoop gezegd dat je altijd kan retourneren zodat je de tijd hebt en eventueel meer kan bestellen want ja he je kan het terug retourneren. Nou niet dus. Je kan niks terug brengen en nemen niks meer aan! Bij het terug brengen van de tegels wordt je ook nog is schofterig behandeld en gesuggereerd dat je niet eerlijk bent. respectloze medewerkers. Als wij echt wisten dat we het niet mochten retourneren hadden we het ook niet geprobeerd.
Geen aanrader deze winkel! voor goede service moet je hier niet wezen.
Topservice
Ik ben prima geholpen. Ik had online een bestelling gedaan en deze kon ik ophalen in Zetten. Een vriendelijke jongeman groette me bij binnenkomst en nam meteen de tijd. Hij is zelfs keurig meegelopen met mijn 2 tegels van 1.20x60 onder z’n arm en heeft ze in mn auto gezet! Ik had moeten vragen of hij ook mee naar huis ging, want thuis kwam ik erachter dat ze toch behoorlijk zwaar waren
Vriendelijk en professionele mensen met…
Vriendelijk en professionele mensen met verstand van zaken.
Correct geholpen vanaf binnenkomst tot aan levering aan huis.
Zeer goede communicatie over alles.
Top bedrijf
Niets dan goeds
Grote keus aan tegels, behulpzaam vriendelijk en vakkundig personeel.
Een probleem, buiten het schuld, werd op een efficiënte manier binnen no time opgelost.
👍👍
Topzaak
Zorg dat je op feestdagen naar deze zaak gaat.... toevallig zijn wij op 3 feestdagen achter elkaar daar geweest...iedere keer koffie met gebak.
Voor de rest is dit een top zaak.......goede service en kundig advies gehad.
Keep up the good work mannen
Klantvriendelijk bedrijf
Mooie, grote hal met erg veel keuze in tegels
Vriendelijke, goede service
Er werd veel moeite gedaan om te helpen met de tegels in de auto te laden!
Kortom, mooi bedrijf!!!
Goede prijs en kwaliteit.
Wij hebben voor de badkamer tegels gekozen voor tegels in huis omdat prijs en kwaliteit zeer goed zijn.
Na een snelle levering bleek er een paar kapot te zijn door transport wat kan gebeuren natuurlijk. Hier voor contact te hebben gehad met tegels in huis. Met een erg vriendelijk en professionele hulp wordt de kapotte tegels vervangen voor nieuwe tegels.
Wij raden dus daarom tegels in huis aan bij iedereen. Top bedrijf.
Top geregeld
Top geregeld. Bezorgen-afhalen-bestellen. Alles volgens afspraak. Gewoon...goed geregeld
Let op bij aanschaf tegels in de winkel
De tegels en aflevering uitstekend, maar:
Wij zijn op goed vertrouwen naar de winkel gegaan in Sliedrecht met de oppervlakte van de toiletten en badkamer voor het laten berekenen hoeveel tegels benodigd waren. Dit hebben we in de winkel laten berekenen. Het betegelen is afgelopen week afgerond en wat blijkt, we zitten nu met maar liefst 7 ONGEOPENDE DOZEN! En het leuke is omdat wij deze in de winkel hebben aangeschaft mogen die niet meer retour. Dit is dus niet door ons berekend maar door een medewerker in de winkel en nu zitten wij met teveel tegels. Deze tegels mogen dus niet meer retour omdat deze in de winkel zijn gekocht! Houdt hier aub rekening mee als je je tegels wilt gaan kopen bij Tegels In Huis.
vriendelijk personeel
vriendelijk personeel, heel veel keus aan mooie tegels en laminaat.
heel blij met de tegels voor de keuken, zijn prachtig
Goede service en fijn personeel
Goede service en fijn personeel, welke je helpen met uitrekenen wat je nodig hebt!
Hele mooie tegels
Hele mooie tegels, goede kwaliteit, geen kapotte tegels ertussen en afhalen verliep heel soepel.
ruim opgezette locatie
ruim opgezette locatie, veel soorten en kleuren/maten tegels voor vloeren en wanden. Goed geholpen qua advies, bestelling en uiteindelijk netjes afgeleverd op aangegeven datum.
Zending had een paar gebroken pakken tegels, deze zijn na overhandigen van diverse foto's netjes vervangen door nieuwe dozen.
Uitstekende service en klantgerichtheid bij Tegels in Huisi
Uitstekende service en klantgerichtheid bij Tegels in Huis
Tijdens mijn bezoek aan de showroom van Tegels in Huis in Sliedrecht werd ik zeer vriendelijk geholpen. Ik had alle vrijheid om de tegels heen en weer te verplaatsen en als een soort moodboard te bekijken, zelfs buiten in het zonnetje voor de kleur en met alle staaltjes voegkleuren. Als alleenstaande valt het soms niet mee om alles alleen te beslissen, maar als je de vrijheid krijgt om goed te kijken en te dubben zonder dat iemand telkens komt storen met verkooppraatjes, is dat zo'n verademing. De verkoper dacht goed met me mee om ervoor te zorgen dat de tegels op tijd geleverd zouden worden en ook met de berekening voor de juiste hoeveelheid lijm en voegsel.
Bij de levering bleek helaas dat één doos kapotte tegels had en dat de voorstrijk niet was meegeleverd. Dit veroorzaakte enige paniek bij mij, aangezien er twee dagen later getegeld zou worden. Tegels in Huis heeft echter alles op alles gezet om mij dezelfde middag nog te laten weten dat er de volgende ochtend een nieuwe doos geleverd zou worden. Hoewel de voorstrijk niet meer op tijd geleverd kon worden, werd mij gevraagd deze zelf bij de bouwmarkt te halen en zou het geld worden teruggestort, helemaal prima.
De volgende ochtend om 8 uur werden de vervangende tegels keurig geleverd.
Wat een fantastische service en meedenkwerk! Hier kunnen veel bedrijven nog iets van leren.
Bedankt Tegels in Huis!
Heb vloertegels gekocht
Heb vloertegels gekocht. Goed geholpen. Kwam uiteindelijk een tegel tekort en wilde een nieuwe doos erbij kopen. Toen de verkoper hoorde dat ik één tegel tekort kwam gaf hij meteen een gratis tegel mee.
Weinig kleurkennis
Ik heb tegels besteld in de kleur antraciet. Op de website heel zwart. Waar ik ook naar op zoek ben. Ik blijk een veel lichtere variant ontvangen te hebben. De grijze.
Ik maak een foto van de tegel die licht grijs is. En ging ervan uit dat ze wel het verschil zouden zien met hoe een antraciet eruit ziet. Maar helaas voor hun is lichtgrijs dus antraciet en zou het aan de lichtval kunnen liggen dat de kleur anders uitpakt. Orderbevestiging zegt antraciet, factuur zegt antraciet maar op de doos staat grijs. Precies zoals de kleur op de website bij de grijze variant staat.
Sneue reactie omdat een ieder die een beetje verstand heeft van antraciet dat dat meer naar zwart gaat dan naar grijs.
Maar goed wat ik hieruit opmaak is dat zij geen verschil kunnen zien in hun assortiment als het op kleur aankomt.
Doświadczenie Trustpilot