Ted en Martin Recenzje

2,4

Slechte ervaring, geen levering en geen oplossing Wij hebben een lamp van €210 besteld. Na betaling ontvingen wij geen verzendbevestiging of track & trace. Na meerdere keren contact opnemen via... Zobacz więcej

Erg slecht. Het is pure dropshipping uit china of andere goedkope landen. 300 euro voor een lamp betaald in de ‘sale’ en lees nu in de kleine lettertjes van de website dat sale item retourkosten op e... Zobacz więcej

Leveren bestelling duurde vrij lang totdat ik een mail stuurde met de vraag waar de bestelling bleef. Direct volgende dag ontvangen dus ik blij. Product (organizer mok small) was helaas niet helemaal... Zobacz więcej

Eerlijk gezegt twijfelde ik vooraf best wel of ik hier moest bestellen, maar wat ben ik blij dat ik het toch heb gedaan! De lampen zijn echt van top kwaliteit en overtroffen mn verwachtingen. Ook de l... Zobacz więcej

Słaba

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Aliexpress producten

Pas op voordat je hier iets koopt!

Ik wil iedereen waarschuwen die overweegt hier een aankoop te doen. Deze webshop maakt zich schuldig aan oneerlijke handelspraktijken en handelt in strijd met de wetgeving rondom consumentenbescherming. De producten die worden aangeboden komen in werkelijkheid gewoon van goedkope Chinese websites, maar worden hier verkocht alsof het om kwalitatieve artikelen gaat.

De website wekt een misleidende indruk en wat je uiteindelijk ontvangt, komt vaak niet overeen met wat er wordt beloofd. Als je op zoek bent naar een product, kun je beter verder zoeken op een betrouwbare plek. Laat je niet misleiden door mooie plaatjes en vage beloften.

Geef hun aan bij het ACM (Autoriteit Consument en Markt) zodat deze partij zwaar wordt beboet.

KVK-nummer: 89775570
Eenmanszaak
Vestigingsnummer: 000055544207
Kieftentuin 79, 1689LL Zwaag
Handelsnaam: Ted en Martin

17 kwietnia 2025

Faulty product, no refund

This is hands down the worst customer experience. Received a faulty product with overall low quality. The other item I ordered came straight from China. After mailing customer care I did not receive a reply and after following up several times they claimed they never received an email. 5 weeks after that they finally provided a return label and guess what - it’s now over three weeks that I returned the item and still don’t have my money back. Customer care is not replying at all, so I needed to open a claim with my credit card provider.

22 kwietnia 2025

Doe het niet

Bestelde lampjes kwamen uiteindelijk (zonder communicatie tussentijds) aan in een beschadigde verpakking en lijken totaal niet op de foto. Echt goedkope plastic troep; kwaliteit zoals AliExpress of Temu. Terugsturen is na veel mailen pas gelukt op eigen kosten (lees de kleine lettertjes). Uiteindelijk wel geld teruggekregen, maar raad het met klem af om hier wat te kopen: trap niet in de mooie website, het bedrijf erachter heeft z’n zaken niet op orde.

31 marca 2025