ik denk mooi dat is mischien een goede zakelijke contact maar die website is niet eens te vinden. men wat een balle tent. dat zaakje stinkt, die zijn er mooi vandoor met al die telefoons van een and... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vooraf gebeld over mijn Sony Xperia Z1 dat in perfecte staat was behalve oppervlakkige glas schade achterzijde door imperfect hoesje, na besproken te hebben en het ok was en niet als defect zou... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kreeg begin juli mail van AH dat je wat bonusmiles kreeg als je bij Techreturns een telefoon inleverde. Nou, exact half juli ingeleverd en anderhalve maand verder nog geen cent gezien. Vriendin die ve... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn Telefoon enige tijd geleden opgestuurd. en deze is volgens hun nooit aangekomen, meerdere keren gebeld maar werd gerust gesteld dat het wel goed zou komen. Enige tijd later werd er contact met mi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Keienbergweg 42A, 1101GC, Amsterdam
- 0900-4448882
- support@techreturns.nl
- techreturns.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Heel tevreden.
Ik heb 4 telefoons ingestuurd, waaronder een Blackberry Bold. Ik wist dat deze nog werkte, maar had hem als defect opgegeven aangezien de aansluiting waar de stekker van de oplader ingaat niet goed meer werkte en het opladen daardoor moeizaam ging. Toch werd de telefoon als werkend beoordeeld.
Op woensdag hebben zij de telefoons ontvangen, op donderdag stond het geld op de rekening. Ik kan niet anders zeggen dan dat het eerlijk en snel afgehandeld is.

Odpowiedź od Techreturns
Snelle afhandeling volgens afspraak!!
Heb mijn toestel op website gevonden en 16 euro was de uitkomst. Heb ik inderdaad ontvangen waarvoor hartelijk dank.

Simpel en snel
Een nog goede, werkende maar ongebruikte Nokia E72 via een Kiala punt kosteloos ingezonden.
Binnen een week het beloofde bedrag op mijn rekening.
Een prima, simpele en snelle afhandeling.

Odpowiedź od Techreturns
Geld ontvangen voor defecte telefoon
Het schermpje was ongeveer overal gebarsten, de trilfunctie deed het niet en ik kon er niet meer mee bellen, maar Techreturns kon er nog wat mee.
De verzending was gratis dankzij de antwoordenveloppe en na een paar dagen stond het beloofde geld op mijn rekening. Super dus!

Bedrag keurig zoals online aangegeven, betaling pas na 11 dagen
Techreturns was voor mij de beste partij om zaken mee te doen. Dankzij geautomatiseerde berichten snel in reactie. Mijn oude toestel kosteloos verzonden via Kiala. Mooi geregeld.
Helaas moest ik achter de betaling nog een keer aan. Wel keurig het aangegeven bedrag ontvangen. Al met al best tevreden.

Teleurstellend...
Onlangs verkocht ik mijn werkende toestel aan Techreturns voor € 35. Na het opsturen in de door hen verstrekte antwoordenvelop kreeg ik echter € 11 op mijn bankrekening overgemaakt. Dit verraste me nogal en bij navraag bleek dat mijn toestel als niet-werkend (defect) werd beschouwd, er zou namelijk een barst op het toestel zitten. Deze barst zat er niet bij het opsturen van mijn toestel, maar helaas kon de antwoordenvelop niet overlegd worden. Er kon wel een foto van mijn toestel overlegd worden, met inderdaad een barst op het scherm.
Teleurstellend dat Techreturns het hiermee afdoet en ook erg jammer dat pas bij navraag een verklaring ontving waarom het bedrag naar beneden bijgesteld is.

Zeer tevreden !
Ik ben ontzettend tevreden over de service, snelheid en eenvoudigheid. Zal hier dan ook in de toekomst vaker gebruik van maken.

Odpowiedź od Techreturns
Hoef er niks voor te doen. Hou ik van
Geen klachten, kreeg wat ik had gehoord dat ik zou krijgen. Ik had op zich nog wel mailtje willen krijgen toen de telefoons klaar waren

Goeie service
Ondanks dat mijn smartphone niet op de website stond is deze toegevoegd en kon ik mijn smartphone voor mij een aanvaardbare prijs verkopen.

Odpowiedź od Techreturns
Erg tevreden met de snelle afhandeling
Een goede en duidelijke afhandeling van de verkoop van mijn iPhone,

Snel & simpel
Ik ben naar de site gegaan, heb mijn model oude telefoon opgezocht, alles ingevuld en een week later was alles klaar en stond het beloofde geld op mijn rekening. Echt prima.

Prima!
Bij de verkoop van de telefoon, werd snel de envelop opgestuurd. Zodra ik de telefoon had opgestuurd, kreeg ik snel het geld binnen, ook het bedrag wat op de site stond. Helemaal prima!

Oplichters!
Zou stukken meer geld krijgen dan beloofd en moest het doen met veel geduld en als eindresultaat een paar tientjes. Erg slecht en ik neem hier ook zeker geen genoegen mee!!

Odpowiedź od Techreturns
Doen wat ze zeggen, al gaat het niet helemaal binnen 48uur.
Beloofde prijs ook keurig ontvangen. (iphone4s 2 jaar oud)
Al met al duurde alles iets langer, maar altijd keurig te woord gestaan.
Geen moment ben ik het vertrouwen kwijtgeraakt dat het niet in orde zou komen, terwijl ik het best spannend vond om op deze wijze iets te verkopen.
Maar ze doen wat ze zeggen dat ze doen!!!!
De recycle gedachte die hieraan verbonden is vind ik ook top
Volgende keer verkoop ik zeker weer hier mijn oude mobiel

duurt wat lang
Duurt vrij lang, ik had op donderdag mijn telefoons opgestuurd en het duurde ruim 10 dagen voor ik een mailtje kreeg dat ze ze ontvangen hadden, en dan nog eens 4 dagen voordat ze tot betaling overgingen, maar uiteindelijk wel geld ontvangen.

Odpowiedź od Techreturns
Wat telt is, geld ontvangen!
Na het lezen van alle reviews was ik een beetje sceptisch over Techreturns. Ik had een oude Samsung Galaxy S plus, die 50 euro waard was. Ik heb de telefoon op een maandag verstuurd, in een eigen envelop. Vrijdag kreeg ik netjes een mailtje dat ze de telefoon ontvangen hebben, waarna ze die gingen controleren, én dat ik binnen 48 uur mijn geld zou krijgen. Dit duurde uiteraard wat langer dan 48 uur.
Na een mailtje te hebben verstuurd werd die avond nog mijn geld gestort, een week nadat ik mijn telefoon heb verstuurd. De dag daarna kreeg ik een mailtje dat ze zich inderdaad niet hun belofte van 48 uur hebben gehouden.
DESONDANKS heb ik wel netjes het geld gekregen wat op de site stond.

Snelle afhandeling
Snelle afhandeling ondanks een storing. En dan nog eens een extra vergoeding !! Helemaal top
swipecode? 19 euro ipv 100??
Vorige week mijn mooie telefoon opgestuurd,en er zou 100 euro voor betaald worden maar het werd 19 euro?
had ik het beter via marktplaatst kunnen verkopen dan had ik nog meer,nu tele weg en amper geld voor gehad terwijl het er perfect uitzag(xperia Z)
gemaild en nu schijnt er een swipe code op te zitten?nooit van gehoord,en dan nog ,dan had ik me pin code of wat dan ook gegeven,ik heb me telefoon in goed vertrouwen opgestuurd,ik had het gewoon kunnen gebruiken en een ander ook die hem had gekocht van mij,simkaartje erin en klaar.Ik vind het heel vaag en als het niet opgelost word ,dan ga ik dit wel hoog spelen daar ik dit in het verleden met andere vreemde zaken ook heb gedaan.
denkednd aan kassa of consumentenman.Ben er klaar mee dat er steeds opgelicht word en dat andere er beter van worden,het staat er zo mooi op de site maar uiteindelijk weer gezeur.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.