Fik slebet og poleret min terrazzo bordplade og vask i badeværelset. Hold nu op, hvor blev det bare sindssygt flot!! Den står som ny nu! Christopher er ekstrem professionel og kommunikationen spiller... Zobacz więcej
Renovering af terrazzo gulv i gammelt bade/vaskerum, reparation af gulv efter toilet, samt slibning og polering. Gulvet fremstår som nyt. Arbejdet er udført som aftalt, på de aftalte dage, så vi er... Zobacz więcej
Flot resultat og tydelig kommunikation. Har fået slebet terrazzo gulv, og er yderst tilfreds med resultatet. TT kunne træde til med kort varsel, og leverede et flot resultat. Jeg vil klart anvende de... Zobacz więcej
Jeg lavede en aftale med Team Terazzo efter jeg havde modtaget et tilbud. Da de skulle komme dukkede de ikke op og jeg skulle ringe og skrive til dem, derefter modtog jeg en finurlig besked om at folk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Vores mål er at yde Danmarks bedste service og kvalitet indenfor terrazzo branchen. Vi knokler på og giver ikke op før, at vi har de gladeste, mest tilfredse og tilbagevendende kunder. Vi ser frem til at høre fra dig og håber at du vil give os chancen for at blive din leverandør. Team Terrazzo har mange års erfaring med behandlinger og reparation af terrazzo gulve og vægge i alle miljøer. Uanset om det er en stor eller mindre opgave, så har vi mandskab og mulighed for at varetage opgaven. Vi hjælper dig hele vejen i mål og giver dig tryghed og ro i maven igennem hele processen.
Vejlegårdsparken 88, 2665, Vallensbæk Strand, Dania
- kontakt@teamterrazzo.dk
- teamterrazzo.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Ca 70 kvm blev slebet + 3 kvm nylagt…
Ca 70 kvm blev slebet + 3 kvm nylagt terrazzo
Pænt at få slebet gulvet og ny terrazzo er ligeledes pænt. Ad åre vil pris nok følge arbejdets omfang.
Amazing team
I highly recommend them. Christopher came and fixed my bathroom floor, that was in a really bad shape, especially in the shower, in a couple of hours. He did an amazing job!

Odpowiedź od Team Terrazzo
Flot Gæstetoilet
Team Terrazzo kan vi varmt anbefale de er meget profesionelle meget nærværende, Jafet som vi havde besøg af kom med løsninger vi ikke lige havde set, resultatet blev så flot, vi er meget taknemlige😊
Jan
Vi har stort set fået to nye håndvaske…
Vi har stort set fået to nye håndvaske efter slibning og polering af Team Terazzo. Alle pengene værd.
Professionelt, dedikeret og omhyggeligt udført arbejde
Professionelt, dedikeret og omhyggeligt udført arbejde. Jeg fik hjælp til slibning og efterbehandling af et gammelt terrazzogulv med lim- og malingrester i entre og trappe. God kommunikation, hurtigt udført arbejde. Vi er fuldt ud tilfredse med resultatet, og vil anbefale Team Terrazzo til alle der måtte have brug for hjælp 👏🏻
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse med Team Terrazzo! Jeg fik slibet mit gulv på Sjælland og resultatet var meget imponerende. De har virkelig styr på deres håndværk og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker en service i top og et professionelt og holdbart resultat! Mvh Michael
Super godt service
Super godt service, flinke folk og så lækkert et gulv. Vi er så glade for vores nye gulv i hverfald. Ville helt klart gå med Team Terrazzo igen en anden gang og anbefale dem videre.
Rigtig god oplevelse med Team terrazzo
Rigtig god oplevelse med Team terrazzo. De kom ud og skulle ordne et stort hul i mit badeværelses gulv. Rigtig god service samt god behandling. Jeg kan kun anbefale dem til andre 👍🏽
Terrazzo gulv
Mit gulv på badeværelset blev meget flot. Jeg havde fuld tiltro til, at arbejdet kunne finde sted, uden at jeg var i lejligheden. Det kunne ikke være bedre