Det er ikke nemt, når man har en større gæld stående, og man gøre alt det man kan for at komme ud af den. Peter Salinas har virkelig gjort sit bedste indtil videre, og har ved flere lejligheder væ... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har været igennem en proces med at opnå en gældssanering desværre ændrede der en del ting under forløbet og jeg måtte indse at jeg ikke opfyldte kravene om gældssanering så jeg måtte trække min... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi kan varmt anbefale Tbea. Min kæreste har fået tilkendt gældssanering med hjælp fra virksomheden, og jeg har været med som pårørende gennem forløbet. Processen har været præget af høj faglighed,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meget utilfredstillende oplevelse. Hold jer langt væk. Konklusionen- At jeg som famile far skal afdrage med 9.000 om måneden. Jeg kender ingen børnefamilier der kan betale 9.000 om måne... Zobacz więcej
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Peter Salinas har hjulpet mig igennem en kompliceret og forvirrende proces med SKAT, hvor min dialog med ham har gjort at jeg hele tiden har kunnet forstå den rette kurs og hvad mine muligheder har været.
Peter har taget al kommunikation med SKAT på mine vegne, og har sikret at jeg har kunnet forstå helt præcist hvad SKAT har kommunikeret til mig (ofte har jeg fået kryptiske meldinger med referencer til den ene eller anden paragraf som kræver decideret specialistviden). Han har gjort indsigelser i forhold til SKAT således at jeg er endt med at få eftergivet et større beløb, som man kom frem til ikke retmæssigt kunne pålægges mig, men som krævede at man gik SKAT på "klingen". Alle disse ting kunne jeg på ingen måde have gjort selv, da det netop er Peters klarsyn og viden som gør at man forstår at der faktisk er muligheder.
Peter har tilbudt et fast beløb som jeg kunne betale, selvom min økonomi var yderst presset, og har levet op til sit løfte om at følge mit økonomiske projekt til dørs uanset hvor meget det ville kræve tidsmæssigt af ham.
Bare det at vide at jeg har kunnet have ham ved min side hver gang en ny udvikling fandt sted, har været uvurderlig for mig.
Med andre ord har Peter Salinas indsats i forbindelse med forløsningen af mine økonomiske problemer med SKAT og Studiegæld været af helt afgørende karakter, og jeg kan på det kraftigste anbefale ham som en kompetent, professionel og empatisk person.
Peter og TBEA skal have min absolut allerbedste anbefalinger. Peter hjalp mig med min økonomi tilbage i 2018 hvilket har gjort den allerstørste forskel for mig og min fremtid. Grundet tidligere hussalg hvor jeg desværre tabte rigtig mange penge blev min gæld fuldstændig uoverskuelig. I mange år lå jeg og kæmpede med at komme ovenpå men tingene blev simpelthen for uoverskuelige og jeg henvendte mig til Peter Salinas via hans hjemmeside. Jeg fik hurtigt et møde i stand med Peter, han fik analyseret mine gældsposter, lavet en plan for fremtiden og hjalp mig med møderne i skifteretten. I dag er jeg helt gældfri og det kan jeg takke Peter for. Jeg er dig evigt taknemlig Peter - og jeg kan i dén grad anbefale dig til andre derude som måtte have brug for professionel råd og vejledning med deres økonomi. De bedste hilsener Mette.

Odpowiedź od Tbea
En gældssaneringsproces er en på mange plan udfordrende, omfattende og lang proces.
Jeg fik engageret og kvalificeret rådgivning hele vejen igennem processen til succesfuld godkendelse af ansøgningen.
Det gjorde en positiv forskel.
Hilsen
Torben

Odpowiedź od Tbea
Kunne ikke have gennemgået forløbet uden Peter på side linjen. Det har været super god og sikker vejledning fra start til slut. Peter har altid hurtig svar tid, hvilket har fjernet unødig spekulation, der er svaret kort, kontant, brugbart og præcist. Godt samarbejde og pengene værd. TAK.

Odpowiedź od Tbea
Jeg blev anbefalet tbea via venner og bekendte, som ligesom jeg, havde stået i en svær økonomisk situation grundet private årsager.
Peter har været super lige fra første opkald. Han er yderst behagelig og forstående. Han ved fuldstændig, hvad han snakker om, og pakker ikke noget ind. Alle aftaler bliver overholdt uanset, om det er en telefonsamtale, mail eller personligt fremmøde. Og selvom betalingen er fundet sted, stopper sagen ikke, og Peter arbejder videre uanset, hvor længe der går. Min sag er lige afsluttet, og den tog 2 ½ år.
Peter svarer lynhurtigt tilbage på mails, uanset hvor mange spørgsmål man måtte have. Han tager altid sin telefon eller vender hurtigt tilbage.
Peter har været alle pengene værd, og havde jeg kunne give ham flere stjerner, havde han fået dem. Jeg kan kun sende min varmeste anbefaling, og er dybt taknemlig over, der findes folk som ham, der ikke udnytter en, men fuldstændig lever op til det, der loves, og hjælper folk, som står i en svær situation både økonomisk og måske også følelsesmæssigt.

Odpowiedź od Tbea
Jeg vil gerne anbefale Tbea som hjælp til ens økonomi hvis den er uoverskuelig.
Jeg kontaktet tbea i 2015 og har kørt et forløb over 5-6 år, jeg har kun betalt for det arbejde de har udført, jeg har holdt mine aftaler og de har holdt deres.
Det var en meget lang proces, hvor det kræver en god tålmodighed. Men med stor glæde kom jeg sikkert i mål, tak for det.
Henrik W.

Odpowiedź od Tbea
Jeg kan på INGEN MÅDER anbefale at i bruger tbea og Peter Salinas!
Peter ringede til mig og fik det hele fortalt i telefonen så overbevisende at man ikke kunne gøre andet end at hoppe i med begge ben.
Kontrakt underskrevet og 19.000 kr. Overført.
Der efter hører jeg INTET fra Peter, i flere måneder, jeg kontakter ham og IGEN hører jeg ikke fra ham i flere måneder.
I kontrakten står der at en klient altid har krav og ret til at trække sig ud af samarbejdet og de selvfølgelig skal have et beløb svarende til deres tid brugt på i dette tilfælde min sag.
Jeg skriver til Peter jeg gerne vil stoppe samarbejdet da der PÅ INGEN MÅDER overhovedet er noget som helst kontakt ud over hvis jeg kontakter ham og man hører ikke noget nyt, om de gør noget af ALT DET DE LOVER!
Efter min besked sendt på Peters telefon, hvor jeg somsagt skriver jeg gerne vil stoppe samarbejdet og have de resterende penge retur, får jeg svar tilbage hvor der står "Jeg glæder mig over at du har modtaget min mail af den 2/6-2020" det er 8 måneder siden jeg sidst har hørt noget fra ham, tilmed står der at han IKKE vil overføre penge retur.
Svindel med svindel på. Men hvem ville ikke gerne have 19.000 kr. Og så intet gøre.
Som skrevet øverst KAN JEG IKKE ANBEFALE DEM PÅ NOGEN MÅDER!!
Jeg syntes man skal kigge hurtigt videre hvis man støder på dem.

Odpowiedź od Tbea
Jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet.
god behandling og professionel rådgivning!

Odpowiedź od Tbea
Tak for hjælpen til Peter Salinas og hans team. Vores rejse i ukendt land startede for 5 år siden. Der har været mange mails og samtaler undervejs i forløbet, der hver gang er blevet behandlet saglig, professionelt og ikke mindst med varme. Tak for støtte når vi har været ved at miste modet.
Vi er nået i mål. Tak!
De bedste anbefalinger fra os.

Kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Peter 👌
Helt igennem professionel rådgivning og med et godt resultat med min gældssanering - og kan kun anbefale at bruge Peter der er engageret og ved hvad han snakker om og hjælper hver gang jeg har haft brug for det.
Du får mine bedste anbefaling herfra
Venlig hilsen
Helle Kragh

Odpowiedź od Tbea
Super kompetent og personlig service, og i Peter føler man sig professionelt vejledt.

Odpowiedź od Tbea
Tbea og Peter Selinas har hjulpet mig igennem en gældssanering. Peter Salinas har hele vejen igennem støttet, opmuntret og vejledt. Overholder alle deadlines. Peter Salinas arbejder professionelt og har en utrolig god tilgang. Har kunne holde hoved koldt når mit har kogt over. Uden Tbea og Peter Selinas havde jeg aldrig fået gældssanering, og dermed komme videre i mit liv. Jeg har kun de varmeste anbefalinger at give.
1000 tak for et fantastisk samarbejde.

Odpowiedź od Tbea
Min allerbedste anbefaling til Peter Salinas.
Efter for en del år siden at prøve at starte en gældssanering med hjælp fra Peter Salinas,kom det pga min økonomi ikke rigtigt i gang og hvis ikke det var fordi Peter hele tiden skrev til migom min situation havde ændret sig,var det gledet ud. Men han har hele tiden holdt ved og nu er det endelig lykkedes og kun pga af hans ihærdighed. Han har hele vejen igennem svaret på mange mange spørgsmål og tit de samme ...men med en engels tålmodighed. Jeg skylder ham at min økonomi nu bliver til at overskue igen.

Odpowiedź od Tbea
Anbefaling af Peter Salinas Tbea for rådgivning og hjælp i forbindelse med Gældsstyrelsen.
En gammel skattegæld blev med meget kort varsel forsøgt inddrevet i halen på Corona, som havde tæret voldsomt på min omsætning pga nedlukning og reduktion i det offentlige. Gældsstyrelsen mente at have lovhjemmel til at lukke min virksomhed, hvis jeg ikke betalte straks. Det gav mig en masse stres og bekymring, men Peter Salinas var den helt rigtige at få hjælp af. Sammen fik vi overblik og lykkedes med at forhandle en afdragsordning igennem med pantefogeden. Det var benhårdt. Peters store erfaring og ro kom mig til gode. Peters prispolitik er absolut rimelig og man er i trygge hænder fra første sekund til man er i mål med sin situation.

Odpowiedź od Tbea
En helt igennem venlig og professionel hjælp som vi præcis havde brug for i situationen.
Kan anbefale firmaet til andre uden betænkeligheder.

Odpowiedź od Tbea
Top professionelt at arbejde med TBEA og vil anbefale dem til alle, der sidder med en svær gældssag. Vores aftale var aldrig kommet i stand uden den grundige sparring, rådgivning og ikke mindst det store arbejde med at tale med alle kreditorerne: Dette har TBEA taget på deres skuldre, så vi kunne fokusere på familien og arbejdet.

Odpowiedź od Tbea
Har under hele forløbet et nærhver ikke mindst en stor hjælp og rådgivning
Mogens Hørby

Odpowiedź od Tbea
Top professionelt og top service kort og godt

Odpowiedź od Tbea
uden tbea.var jeg nok ikke kommet der til hvor jeg er nu.kan varmt anbefales.hilsen wilken.

Odpowiedź od Tbea
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.