Det er ikke nemt, når man har en større gæld stående, og man gøre alt det man kan for at komme ud af den. Peter Salinas har virkelig gjort sit bedste indtil videre, og har ved flere lejligheder væ... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har været igennem en proces med at opnå en gældssanering desværre ændrede der en del ting under forløbet og jeg måtte indse at jeg ikke opfyldte kravene om gældssanering så jeg måtte trække min... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi kan varmt anbefale Tbea. Min kæreste har fået tilkendt gældssanering med hjælp fra virksomheden, og jeg har været med som pårørende gennem forløbet. Processen har været præget af høj faglighed,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meget utilfredstillende oplevelse. Hold jer langt væk. Konklusionen- At jeg som famile far skal afdrage med 9.000 om måneden. Jeg kender ingen børnefamilier der kan betale 9.000 om måne... Zobacz więcej
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Framragende rådgivning omkring økonomi og fik mig på rette spor

Odpowiedź od Tbea
Super god hjælp når man ikke aner hvad man skal gøre

Odpowiedź od Tbea
TBEA har hjulpet mig igennem et økonomisk mareridt . Trin for trin er der blevet kontaktet kreditorer og Peter har fremlagt min sag i div retssager.
Endeligt er det hele afsluttet med gældssanering. Der bliver altid hurtigt givet svar på ens forespørgsler gennem forløbet via mail også selvom det tager lang tid at komme gennem sådan en sag. Så hvis du synes det ser håbløst ud rent økonomisk vil jeg bestemt anbefale du tager kontakt til TBEA

Odpowiedź od Tbea
Vi kontaktede Peter, da vi havde en stor gæld, vi ikke kunne komme ud af. Fra vi kontaktede ham tog det ca. 1 år og vi står nu og er gældfrie. Det er kæmpe stort for os og det var ikke sket uden Peter og tbea. Vi fik god vejledning og Peter er hurtig til at svare på mails. Vi kan varmt anbefale tbea og Peter.

Odpowiedź od Tbea
Har hverken kunne hente rådgivning eller hjælp hos politiet, fogedretten eller nogen som helst andre. Men efter et opkald hertil, kan jeg kun ærge mig over ikke at have ringet ind får, for faktisk at få mit første brugbare råd

Odpowiedź od Tbea
Klar faglig og forståelig kommunikation. Fik god og hurtig hjælp.

Odpowiedź od Tbea
Det først og fremmest deres ærlighed, menneskelighed og deres forståelse for, at man kan være kommet i en situation man ikke selv kan gøre for. Deres rådgivning er bare en enorm hjælp. Tusind tak for det, TBEA 🙏🙏🙏

Odpowiedź od Tbea
Han gav virkelig god rådgivning.
Selv om min situation ikke kunne ændres, var han virkelig god til at forklare situationen, og konsekvenser ,,. Kan kun takke for god hjælp

Sådan blev jeg gældfri !
Da jeg søgte hjælp til gældssanering fik jeg ikke kun en professionel hjælp også bagefter da kreditorer prøvede at hente penge fik jeg en uvurderlig hjælp nu er jeg
gældfri
Tak til TBEA

Odpowiedź od Tbea
Den mest kompetente økonomiske og fagligt vidende rådgivning jeg nogensinde har modtaget. De varmeste og allerbedste anbefalinger fra her!

Odpowiedź od Tbea
Efter mange års mareridt med gæld, retsag og uvished omkring fremtiden, er jeg endelig fri.
Peter har det seneste år hjulpet mig sig ufattelig meget, med alt mellem himmel og jord. Han er helt ekstremt professionel, kompetent, og tålmodig. Grundet ham kan jeg hermed kalde mig gældfri efter mange hårde år.
Jeg vil anbefale ham til alle der ligesom jeg, søgte hjælp.
Mvh. Anette

Odpowiedź od Tbea
Vi har igennem en længere årrække været i klemme med en af landets største banker, i en underlig situation, hvor der ikke har været nogen reaktion fra bankens side.
Vi har haft denne økonomiske situation hængende over hovdet og til tider været ganske opgivende i situationen.
Peter Salinas har formået at klarlægge situationen for os, og berolige os, når vi har haft brug for det, og give os tillid til at vores situation ikke var umulig.
Peter har været "et lys i mørket", og har altid behandlet os prompte og med respekt! Det var uvurderligt at have en person som Peter som skærm og mellemled i al kommunikation med banken.
Tusind tak for et godt samarbejde, Peter :)

Odpowiedź od Tbea
Tusind tak til Tbea og Peter som hjalp mig igennem med mit økonomisk sag. Jeg fik anbefaldet Peter af en ven som også havde benyttet sig at Peter's ekspertise i sin tid.
Jeg har især været glad for at Peter var kun et opkald væk og hvis han var optaget, jeg blev kontaktet enten via mail eller sms i samme dag.
Hele mit sag processen varede ca.2 år. Og i den tid, Vi skulle i retten mere end par gange hvor den ene gang blev ikke til noget. Jeg havde betalt for at Peter skulle med mig i retten men da det blev ikke til noget, jeg fik refunderet pengene den samme dag som var mødet skulle holdes.
Jeg vil anbefalde Peter og Tbea til hver en tid.

Odpowiedź od Tbea
Jeg har været yderst tilfreds med TBEA og Peter Salinas. Peter hjalp mig med at få styr på økonomien igen, og det har været en kæmpe lettelse.
God professionel tilgang og med et godt humør.
Jeg kan varmt anbefale Peter og TBEA!

Peter Salinas (Tbea) - Professionel, Grundig og Tålmodig
Som mange andre købte vi ejendom lige før finanskrisen og kunne ikke sælge til den pris kreditor ønskede, så det endte desværre med en tvangsauktion og efterfølgende kæmpe gæld. Peter Salinas førte slagets gang, og herefter 5 år lykkes det at komme igennem til en gældssanering.
Jeg er meget lettet og har ikke kunne klare det uden Peter Salinas :)

Odpowiedź od Tbea
Tbea med Peter Salinas i front har et sjældent stærkt overblik når kreditorene skal have realiteterne finindstillet !
Jeg var så uheldig at ramme finanskrisen med en halv-stor ejendomsportefølje, og krisen supplerede jeg med en skilsmisse og endelig var jeg kunde i et par pengeinstitutter, som pludselig stod med det ene ben i Finansiel Stabilitet.
Peter Salinas meget skarpe rådgivning hjalp mig igennem til en gældssanering, som nu er i fuld afvikling.
Ved Peter's råd sparede jeg en masse tid og penge på redningsforsøg, som ikke ville have båret frugt.
Peter fulgte processen helt til dørs, selvom forløbet strakte sig over flere år.
I forløbet talte jeg med forskillige retslige instanser og når jeg ringede op var tonen som vanligt - Når jeg så nævnte Tbea var med på sidelinien blev tonen en anden og mere "OK - No BS".
Det er min klare opfattelse at der er stor respekt om Peter, og instanserne ved godt, at Peter i meget høj grad ved hvad han taler om.
Samarbejdet har været en fornøjelse og det har været en stor hjælp at kunne trække på Tbea's erfaring med procestider og vurdering af forhandlingsmuligheder - Næsten ned på kreditor niveau.
Ender man i en situation som den jeg endte i, er det absolut tiden værd at tage en snak med Tbea.
1000 tak for hjælpen !
Mvh
Morten
Pe

Odpowiedź od Tbea
Peter Salinas er manden du går til!
Peter har været meget hjælpsom gennem hele processen, altid været til at få kontakt til næsten alle tider af døgnet, overholdt alle aftaler, hjulpet os ud af gældskrise og vi har fået gældsanering med Peters ekspert rådgivning.
Vores advokater ville have 120.000 kroner for bare forarbejdet, peter har gjort det for under 20% af det beløb! Samt ikke bedt om sjove uforudsete regninger, gebyrer og lignende.
Peter er meget transparent, samt skaber han stor tryghed gennem hele processen. Peter har givet ro til mig og min familie, og nu kan jeg fokusere mine sidste år på familie og børnebørn uden at tænke på økonomiske problemer.
Mvh
Nurettin

Odpowiedź od Tbea
God forretningsmoral du holder dig!
Det svarer til at jeg får en ordre i mit firma på kr. 5.000,- og skynder mig at hæve beløbet på kundens kort men så i øvrigt ikke sender nogen vare til kunden.
Hvordan kan du dog synes at det er i orden, og så undrer du dig over at det skaber en reaktion. Det er da ret utroligt.
OK, man kan jo bare kalde kunden for en løgner og skrive i en mail, at man ikke ønsker flere henvendelser fra denne.
Du skriver til mig at du "vil gå videre med sagen". Hvad er det du vil gå vidre med? At du har svindlet dig til kr. 5.000,- og at kunden nu brokker sig over dette! Jamen det er da synd for dig! Du skal da være så velkommen.
Du har modtaget kr. 5.000,- og har intet arbejde udført for beløbet men nægter at betale pengene tilbage! Det er ikke andet end gemen svindel.

Odpowiedź od Tbea
For 6 måneder siden stod jeg i en situation hvor jeg enten ville forsøge at søge gældssanering eller at forhandle med mine kreditorer.
Jeg er vandt til selv at klare tingene og det jeg ikke ved skal jeg nok finde ud ved at researche.
Blev dog klar over at jeg ikke kunne google mig til alt i forhold til Gældsanering, gældsforhandlinger, strategier, jura, regler og erfaring på dette område.
Jeg kontaktede heldigvis tbea.dk (og ikke en dyr advokat) og havde en indledende samtale med Peter hvor jeg kunne ytre alle mine bekymringer og få vished om, at her var en som havde fuldstændig styr på hele området.
Kort fortalt så hyrede jeg Tbea til at hjælpe mig få klarhed over min økonomiske situation og med henblik på at kunne blive gældfri så hurtig og billigt som muligt.
Peter forhandlede med alle mine kreditorer i omkring 6 måneder og jeg fik nedslag i min gamle gæld på over 250.000 kr.. Tbea tog et engangsbeløb for at tage min sag og jeg kunne ringe og skrive med spørgsmål så meget jeg ville. Peter vendte altid tilbage på telefon eller mail inden for et døgnstid med svar. Har ikke betalt ekstra for noget som helst og Tbea har IKKE taget nogen provision af det som blev forhandlet ned. Alt har været top professionelt, jeg er efter 20 år med håbløs gæld endelig blevet gældfri og det kunne jeg næppe havde opnået uden hjælp.
Der findes mange gældseksperter på nettet/google, og mange brodne kar. Jeg var heldig at finde et firma med enorm ekspertise og som bare har været bund reel med alle aftale og har arbejdet hårdt for min sag.
Af hjertet et stort tak til Peter og Tbea for hjælpen, det har så meget været pengene værd. Medgiver mine allerbedste anbefalinger!

Odpowiedź od Tbea
Top professionel rådgivning fra Peter Salinas og Tbea gjorde, at jeg fik min økonomiske frihed tilbage.
Efter konkurs i 2017 tog jeg senere kontakt til Peter Salinas for at høre hans vurdering af min sag.
Peter's professionelle tilgang til min sag, gjorde at jeg ikke var et sekund i tvivl om at hyre ham. Peter rådgav mig om, at det ville give god mening at søge gældssanering, dette var jeg på det pågældende tidspunkt ikke indstillet på. Derefter gik han igang med at forhandle med kreditorerne.
Senere måtte jeg dog erkende at Peter's råd om at søge gældssanering, nok alligevel var en mulighed der skulle prøves af.
Det blev en succes og endte med at jeg i sommers fik gældssanering mod betaling af et engangsbeløb.
Hele vejen gennem forløbet har Peter leveret saglig og professionel rådgivning.
Så befinder du dig i økonomiske vanskeligheder, så vil jeg klart anbefale Peter Salinas og Tbea.
Uden hans professionelle hjælp, så ville jeg ikke stå hvor jeg står i dag.
Kunne jeg give 10 stjerner, så fik Peter det.
De allerbedste anbefalinger til Peter.
Tak for hjælpen.
Mvh Bjarke Nicolaisen

Odpowiedź od Tbea
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.