Katten är väldigt nöjd med fontänen "Källan". Mycket bra service då jag råkade beställa utan sensor men fick det åtgärdat och även filter efterbeställdes. Jag tänker råda fler till att köpa fontän... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Leveransen kom som det utlovades, vilket var bra. Däremot får jag inte klart för mig hur man ska använda den nedre ringen för att motverka dragandet, om jag sätter kopplet enbart där hämmar det hunde... Zobacz więcej
Fick inte beställningen inom utlovad tid .. kontakta tassia och fick hjälp att spåra försändelsen visade sig att postnord hade strulat till de lite grann, jag ville jättegärna ha det jag beställt , oc... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vi är ett helsvenskt företag som erbjuder innovativa och smarta produkter till dig och dina husdjur. Vi fokuserar på hög kvalité och strävar efter att ha den absolut bästa servicen på marknaden för dig och dina djur! Välkommen till din shop för djurtillbehör.
Dane kontaktowe
Szwecja
- tassia.se
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Ingen återbetalning. …
Lämnade retur men fick inte pengarna tillbaka. Hade betalat via Klarna.
Extrem lång leveranstid mot vad de…
Extrem lång leveranstid mot vad de sagt. Kinaskit.
Katten älskar sin nya vattenfontän
Kinakopior
Alla varor de säljer köper dem själva från sidor som AliExpress, Temu, Shein med mera men för x5 gånger pengarna. Köpte nyss en hundsele som jag fick notis om att paketet kom direkt från AliExpress till mig. Där kostade den 117 kronor medan jag skulle betala 599 för att Tassia beställt den hem till min dörr.
Jag har varken fått någon orderbekräftelse och när jag tog kontakt med Tassia för att returnera så har jag fått retur fraktsedel via Postnord appen men de har själva inte ens tagit sig tid att svara på mitt mail.
Mycket oseriös hemsida.
Köp aldrig från dom
Köp aldrig från dom. Hundjackan jag köpte skickades direkt från Aliexpress och när jag skickade tillbaka den nekade dom min återbetalning. Så jag är tvungen att betala 400kr för en jacka som kostar 60kr som jag dessutom inte har!!!!! Köp aldrig. Dom lurar dig bara på pengar!!!
Fantastisk service!
Tassia har ett bra utbud med fina erbjudanden och en ännu bättre service! Det är enkelt att komma i kontakt med kundtjänst, man får snabba svar och de är lösningsorienterade! :)
Dropshipping-företag… påstår sig vara…
Dropshipping-företag… påstår sig vara helsvenskt företag, men säljer temu och ali express varor till 4X priset.
Dropshipping
Jag beställde en kam från den här hemsidan och det stod inget om att de är mellanhand. Det står att paketet kommer ifrån aliexpress. De är alltså dropshippers.
Kattmöbel Herkules - trasig efter 1 månad
Jag köpte kattmöbel Herkules för en månad sen. Jag var fundersam över tyg detaljer men tyckte ändå det var prisvärt. Igår lossnade övre plattformen och åkte i golvet samtidigt som katten fick en luftfärd. Fästet på skivans undersida har lossnat och sitter kvar på pelarens skruv. BILLIGT SKITMATERIAL! 1895 på rea. Jag har nu sett att i stort sett samma modell finns hos shein för ca 895. Ingen grön färg men annars är det samma modell. Mailat Tassia idag men inget svar än och får nog inget svar.
Snabbt från beställning till leverans
Snabbt från beställning till leverans. Katterna älskar fontänen
Hundoverall
Beställde en overall till min hund och efter mycket bra hjälp från tassias medarbetare så hittade jag en som sitter jättebra.
Kommer beställa mer från den här sidan framöver! Jättenöjd
Hundsele från Kina
Skulle ge 0 stjärnor om det gick. "Helsvenskt" företag som säljer varor från Kina utan att man som konsument får veta det och när jag ifrågasatte detta så var deras förklaring att "när deras produkter är slut i lager så måste de beställa från utlandet" Kina alltså. Lurendrejeri och bluff. Skulle inte rekommendera Tassia.se till någon.
Nöjd katt
En mycket glad izzy för sina fina leksaker. Pipleksaken var en stoooor favorit. Super tack
Snabb leverans och riktigt bra produkt.
Mycket bra fontän
Katten är väldigt nöjd med fontänen "Källan".
Jag tänker råda fler till att köpa fontänen till sina husdjur.
Ett tips: jag har lagt i en mindre kylklamp i vattenbehållaren, delvis för kallt vatten längre, då min katt älskar kallt vatten, och jag behöver inte fylla på samma mängd vatten för pumpen når vattnet ändå för kylklampen höjer vattennivån.
Sajten är snygg och modern
Sajten är snygg och modern. Därav betyg 2. Dock saknas tydlig information om vilket bolag som driver sajten. Detta gör att jag avstår från att beställa produkter från Tassias webbplats. Att de inte heller besvarar låga omdömen här på trustpilot är ännu en anledning till att jag väljer en annan leverantör.
Dropship från Ali Express .
Dropship från Ali Express .
Framgår ingenstans är. Jag undrade varför jag fått paket från dem. Mailat Tassia men får inget svar. Känner mig lurad.
Mycket längre leveranstid också är utlovat.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.