Kupiłem konto z pelerynką dawno temu ale Zabrało mi dostep po czasie nie kupujcie tego scamu juz bardziej sie opłaca Normalnego mc albo gamepass kupić
Jak nie logowałem się na konto 2 tygodnie, to już zostało ono odsprzedane do innego użytkownika (jakiś pawpawpaw_). Support nie reaguje na maila, tylko strata pieniędzy i czasu. Opłaca się bardziej ku... Zobacz więcej
TO JEST SKANDAL... Kupiłem konto premium grał na nim mój brat i gdy po tygodniu chciałem się zalogować na konto wyskakiwało złe hasło a hasło miałem cały czas zapisane na telefonie i było zapisane o... Zobacz więcej
Po jedynym dniu grania w mc wylogowało mnie z konta i okazało się, że zmienili passy :). Nie wiem jak takie coś może się zdarzyć i, że nikt za to konsekwencji nie ponosi jak Tomasz Hajto, który potrąc... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Kupilem premke za 20 zl dostalem po jakims czasie
Kupilem premke za 20 zl dostalem po jakims czasie e-mail i normalnie sie zalogowalem odrazu zmnienilem haslo i wszystko dziala polecam.
Kupiłem premie za 20 psc i nie dostałem…
Kupiłem premie za 20 psc i nie dostałem scam
kupiłem konto za 20 psc po 6 godzinach…
kupiłem konto za 20 psc po 6 godzinach zostalo zmienione haslo , nie polecam jesli zastanawiasz sie przed zakupem tego , NIE KUPUJ TEGO BO TO SKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mozna zmienic emaila i dlatego haslo jest zmieniane po jakims czasie
OSZUSTWO!
Konta są kradzione i dlatego nie można zmieniać emaila! Ja kupiłem premke za 20zł z tanimc.pl i po miesiącu pierwszy właściciel konta zmienił hasło ponieważ miał dostep do maila konta a ja nie!
SCAM!!!
miałem 2 konta jedno moje jedno mojego brata i w środku lipca na oba konta nie mogliśmy się zalogować.
CZYSTY SCAM!!!
Scam
Kupiłem premke za 20 zł pod koniec czerwca i dzisiaj mnie wylogowało i chciałem się zalogować i nie mogę się zalogować. Nie polecam tej strony. To czysty scam
taniscam.pl
Kupiłem konto premium na taniminecraft za 20zl. Wchodze do minecrafta ucieszony ze premium itp a okazalo sie ze po 5 godzinach kiedy wrocilem do domu nie moge sie zalogowac na konto
Legit
Premke kupiłem kilka miesięcy temu, żeby pograć na hypixel z ziomkami. Cały proces rejestracji przebiega bez problemu jeżeli ma się więcej, niż 30 IQ. Ostatnio miałem przerwę i przez kilka miesięcy nie logowałem się do gry ani na stronie. Ku mojemu zaskoczeniu, po dzisiejszym włączeniu wszystko działa. Strona legit, wystarczy nie być amebą.
Pech
Kupiłem premkę medium acces, na początku nie mogłem się zalogować na hypixela (kiedy powinienem móc) ale stwierdziłem że mniejsza z tym i jakoś o tym zapomniałem. Ostatnio jednak straciłem tę premkę, prawdopodobnie właściciel zmienił hasło bądź Monjang coś zrobił w co wątpie. Premke miałem przez miesiąc i nawet nie mogłem z niej w pełni skorzystać gdzie na stronie wyraźnie napisane jest "DOSTĘP do serwerów premium" gdzie niekoniecznie musicie go mieć. Nie twierdze że scam czy coś ale jest to mało bezpieczne rozwiązanie. Zawsze możecie do nich napisać i ewentualnie dają wam nową premkę ale to z dużym delayem. Btw ich mail kontaktowy z strony nie działa więc musicie pisać na messengerze/facebooku.
Edit: gdzie nie odpisali mi od miesiąca
czy tylko ja tak mam że na 2 kontach…
czy tylko ja tak mam że na 2 kontach które kupiłem jest ban na hypixel.net???????Powie mi ktoś może co się stało jak to odwrócić???
Jeśli czytasz tą opinię to doczytaj do…
Jeśli czytasz tą opinię to doczytaj do końca. Ja kupilem konto dokładnie 16 lub 17 marca jest obecnie 15 czerwca i dziala bez zarzutów. Polecam. Mimo że kradzione te konta szansa na to ze mojang zareaguje są zerowe. Polecam cieplutko i radze hasło bardzo długie zrobić
Scamerzy
Scamerzy, po kupieniu pelerynki na poczatku 2020 roku do teraz jej nie odzystałem
Straciłem Konto
Kupiłem konto tam i wszystko przez miesiąc było git ale po tym miesiącu nagle skin się sam zmieniał i jak grałem sobie to było git i wyszedłem z mc na jakieś 10 min, po tych 10 minutach wylogowało mnie z konta i teraz nie mogę się zalogować i nie wiem co mam zrobić
Scam
Scam. Zakupiłem "MC Premium" otrzymałem później mail'a oraz hasło, kiedy wpisałem mail'a on nie istniał.
Aktualnie czekam na pieniądze od psc
Dostałem wczoraj email i hasło kopiuje…
Dostałem wczoraj email i hasło kopiuje dane wpisuje do launchera i "nieprawidłowe hasło lub email" Patrze na mojangu a tu hasło zmienione miesiąc temu. Mam nadzieje że konto zacznie działać
hujowe oszukali mnie
Scam jak nic
Kupiłam konto premium za 23 złote, zalogowałam się, przy kolejnym logowaniu ciągle wyskakuje mi że mam złe hasło lub e-mail a wpisuje wszystko dobrze, poprostu scam i tyle nie polecam, lepiej kupić te prawdziwą premke za stówkę żeby wszystko działało.
Miałem konto 3 lata
Miałem konto 3 lata, grałem bardzo dużo na hypixel. Da się jakoś odzyskać osiągnięcia na hypixel? Bo konto mi przepadło ktoś zabrał i już nie odzyskam a chciałbym chociaz osiągnięcia przenieść da się?
kupiłem minecrafta ze strony tani…
kupiłem minecrafta ze strony tani minecraft i nie mam nic moja premka poszła daleko gdzies jej porrostu nie ma i ozcekuje od tych co współ pracują z ta stroną wzrotu pieniędzy
Polecam używam od około 3 lat i nigdy…
Polecam używam od około 3 lat i nigdy ale jak ktoś się wam włamie na konto to zmieńcie hasło. Jak ja. Mi się włamał to hasło zmieniłem i tyle polecam, i nie kupujcie ALT kont.