Banner for tandlægen.dk - Hedensted

tandlægen.dk - Hedensted Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Horsensvej 29E, 8722 Hedensted, DK

Oceniono na 5 z 5

Vi har gennem ca 30-35 år kommet til Hedensted tandlægehus. Vi har altid følt os godt behandlet. Når man kommer til receptionen, bliver man mødt med et smil og hej. Vi har haft Merete Kolding i mange... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det hele foregik i en afslappet atmosfære. Den knække fortand, hvor den tidligere porcelænsskal var flækket og faldet af, blev på 30 min bygget op med et kunststof. Jeg kan ikke se forskel fra tidlig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super professionelle og dygtige... Altid god service og smil. Jeg er flyttet fra byen men kører gerne efter verdens bedste tandlæge. Kan klart anbefale dem.

Oceniono na 4 z 5

Utrolig sød og kompetent tandlæge Mia som gør min behandling tålelig - har haft en meget kraftig tandlæge skræk i mere end 30 år og for første gang havde jeg ikke ondt i maven inden besøg og nervøsit... Zobacz więcej

1. Klinika stomatologiczna

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3364

Napisz recenzję

Har tandlægeskræk

Har tandlægeskræk. I dag var en midlertidig reparation. Tandlægen gav sig god tid til at forklare

22 lipca 2025

Kære Kaja,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for du havde en god oplevelse hos os på trods af din tandlægeskræk og blev informeret godt undervejs.

Oceniono na 5 z 5

God behandling og flinke tandlæger og…

God behandling og flinke tandlæger og service helt i top

14 lipca 2025

Kære Klaus,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med både behandling og personale. Det er dejligt at høre, at servicen også var i top.

Perfekt arbejde

9 lipca 2025

Kære Jens Erik,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

De er så venlige

De er så venlige, og rolige, specielt hvis man har tandlæge skræk. Og Stinne gjorde et godt stykke arbejde

9 lipca 2025

Kære Mike,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os på trods af din tandlægeskræk.

De pæne ord om vores personale samt tandlæge sætter vi stor pris på.

Kæmpe anbefaling

Merete er dygtig og meget imødekommende. Og fair med pris. Jeg har veninde med tandlægeskræk som kom over det her hos Merete.

7 lipca 2025

Kære Lene,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du synes vores tandlæge er dygtig og imødekommende - de pæne ord vil vi sende videre. Det glæder os, at vi har været med til at ændre din venindes oplevelse af at gå til tandlæge.

God tandlægeklinik

Meget farlig tandlæge og hendes team. Venlig

4 lipca 2025

Kære Emi,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse.

Kom ind til tiden

4 lipca 2025

Kære Kurt,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at alt forløb sig som det skulle.

Super oplevelse

Fortalte hele tiden hvad De gjorde og jeg følte en stor tryghed.

24 czerwca 2025

Kære Michael,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du følte dig tryg og godt informeret undervejs – det er vigtigt for os.

Venlig og imødekommende

Venlig og imødekommende. Kompetente

24 czerwca 2025

Kære Jakob,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget, at du oplever vores team som venligt og kompetent.

Oceniono na 5 z 5

Venligt og imødekommende personale.

Venligt og imødekommende personale.
Kompetent undersøgelse.

4 czerwca 2025

Kære Hanne,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget, at du oplever vores personale som imødekommende og vores undersøgelse som kompetent.

Kære Irene,

Mange tak for dine pæne ord. Vi er glad for at høre du synes godt om vores klinik.

Mange hilsner,

Oceniono na 1 z 5

Mange årig kunde i Hedensted afdeling.

Mange årig kunde i Hedensted afdeling.
Fik tid 17.40 men kom først ind kl 18.00.
Hele besøget bar præg af at tandlægen var bagud, efter besøg kunne de ikke rigtig finde nye tider til mig og jeg havde også spørgsmål til min behandling, men det havde de ikke tid til, der var en kunde efter mig som ventede…..
Fik en regning der var større end normalt og jeg kunne ikke få svar af den person der lavede regningen og tandlægen måtte vi ikke forstyrre, hun havde jo travlt med den næste patient.
På regningen var der påført 1000kr hvor der intet stod om hvad det skulle dække
Jeg ved snart ikke om jeg tør komme der igen, virkelig dårlig service.
Så aflys da min tid i stedet for at overbooke

27 maja 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od tandlægen.dk - Hedensted

Tak for telefonisk samtale i dag. Vi beklager endnu engang din oplevelse, og tager det til efterretning.

Mange hilsner,

Kære Johs,

Det glæder os, at du har oplevet kompetent rådgivning hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen på klinikken.

Oceniono na 5 z 5

Meget kompetent tandlæge og…

Meget kompetent tandlæge og klinikassistent.

27 maja 2025

Kære Dorthe,

Tak for dine flotte ord om vores tandlæge og klinikassistent. Vi sætter stor pris på din feedback, og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Azra, du gjorde en stor forskel for min søn. Mange TAK 🤩🙏🏽

Azra var meget mere forsigtig med tandrensning maskinen. Han mener at det gjorde slet ikke ondt denne her gang. Det er selvfølgelig glad for som mor. Mange Tak Azra.

21 maja 2025

Kære Noole,

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at jeres oplevelse blev så positiv – især når det gør en forskel for dit barn.

Oceniono na 5 z 5

TANDLÆGESKRÆK -NEJ-ISTEDET EN DEJLIG SNAK!

Tandlægen, som betjente mig, fortalte mig hvad hun foretog sig og jeg følte, at hun gjorde sit arbejde grundigt, og gav sig tid til at fortælle og lytte til mig!

EN MEGET POSITIV OPLEVELSE!

22 maja 2025

Kære Lene Kirstine,

Tak for de pæne ord. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig godt informeret og taget alvorligt – det er præcis den oplevelse, vi ønsker at skabe.

Oceniono na 5 z 5

Er kommet der i over tyve år

Er kommet der i over tyve år. Altid professionel behandling og mega søde og jordnært personale🥰

14 maja 2025

Kære Malene,

Tusind tak for din trofaste opbakning gennem årene. Det betyder meget for os, at du oplever en professionel og jordnær atmosfære hver gang.

Oceniono na 5 z 5

Tandlægen var rigtig god til at…informere om det der skulle ske

Tandlægen var rigtig god til at informere mig om det hun lavede. Jeg følte stor tryghed. Megen kompetent tandlæge, dejlige smil og en god atmosfære.

1 maja 2025

Kære Gitte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er en stor glæde at høre, at du oplevede både tryghed og god kommunikation gennem hele forløbet.

tandlægen.dk Hedensted

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej