Banner for tandlægen.dk - Bagsværd

tandlægen.dk - Bagsværd Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Bagsværd Hovedgade 99, 2880 Bagsværd, DK

Oceniono na 5 z 5

Mine tænder har været behandlet af denne tandlægeklinik i over 25 år. Denne gang var det kun nødvendigt med en tandrensning, det var fint. Altid har jeg været tryg, fagligheden er virkelig høj.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Venligt og smilende personale i receptionen. Blev mødt af en smilende tandlæge Jens som gjorde at man følte sig velkommen. Fik en fyldestgørende forklaring på hvad der skulle ske før under og efter b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Til kompliceret rodbehandling hos Omid T og hans assistent (?). Sekretær på forhånd orienteret om varighed og pris for behandling. Omid god til informationer før, under og efter. Over en time med mun... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Var der for første gang, og var selvfølgelig spændt på en ny tandlæge. Jeg må sige tandlægen Katrine gav mig en god og grundig behandling. Når man booker online, er der ikke sat tid af til tandrensnin... Zobacz więcej

1. Klinika stomatologiczna

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3125

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

God information vedrørende mine tænder

God information vedrørende mine tænder. Dygtig personale, føler mig i gode hænder.

8 maja 2025

Kære Per,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du føler dig godt informeret og i trygge hænder hos vores dygtige personale.

Oceniono na 5 z 5

Super venlige i receptionen og meget…

Super venlige i receptionen og meget kompetent og dygtig tandlæge :-)

28 kwietnia 2025

Kære Bethina,

Tak for din venlige anmeldelse. Det er en stor glæde at høre, at du har mødt både imødekommenhed og høj faglighed hos os.

Tålmodigt og smertefrit

28 kwietnia 2025

Kære Niklaus,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede en tryg og behagelig atmosfære hos os.

Oceniono na 5 z 5

Venlige og kompetente tændpleje…

Venlige og kompetente tændpleje personale

9 kwietnia 2025

Kære Anna,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine ord om vores tandplejepersonale.

Oceniono na 5 z 5

De er rigtig søde og godt humør som jeg…

De er rigtig søde og godt humør som jeg er blevet dage det var første gang jeg var der men det var ligesom det skal være så det var ikke så tosset så den kan anbefale at de har rigtig gode i hvert fald

9 kwietnia 2025

Kære Karla,

Tak for din venlige anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at dit første besøg levede op til dine forventninger.

Oceniono na 5 z 5

Første gang hos ny tandlæge 😀 en stor…

Første gang hos ny tandlæge 😀 en stor klinik, en god oplevelse. Mvh
Randi Lindner

7 kwietnia 2025

Kære Randi,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er glade for, at dit første besøg hos os var en god oplevelse.

Super grundig behandling

Meget omhyggelig og grundig behandling af meget kompetent og venlig tandplejer Gulten.

2 kwietnia 2025

Kære Jan,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med en grundig og kompetent behandling. Vi sætter stor pris på, at du har valgt at dele din feedback med os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

ski' go tandbehandling!

fantastisk veluddannede tandplejere; dygtige og grundige, hensyntagende ved tandlægeskræk og lyttende.
Tandlæge Ragnhild er intet mindre end mageløst dygtig og behagelig .

1 kwietnia 2025

Odpowiedź od tandlægen.dk - Bagsværd

Tak for dine fine ord. Det betyder meget at høre, at du føler dig mødt med både faglighed og hensyn. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores tandplejere og tandlæge – det er netop vigtigt for os, at man som patient oplever tryghed og nærvær i hele forløbet.

Oceniono na 4 z 5

Meget kompetent tandpleje og super…

Meget kompetent tandpleje og super service.

1 kwietnia 2025

Kære Anita,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kompetente tandpleje og service. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Oceniono na 5 z 5

I er meget omhyggelig I virker ikke…

I er meget omhyggelig I virker ikke stress og i smider til jeres klienter midre vente tid

25 marca 2025

Kære Jamilla,

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du oplever vores tilgang som omhyggelig og rolig. Vi bestræber os altid på at skabe en behagelig atmosfære for vores patienter – både med nærvær og så kort ventetid som muligt.

Kompetent, massiv faglighed

En vidende, forklarende, perspektiverende menneskelig fagmand.

18 marca 2025

Hej,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at dit besøg i klinikken fortjener at få fem flotte stjerner.

Oceniono na 5 z 5

Tandlægen virkede meget kompetent og…

Tandlægen virkede meget kompetent og omhyggelig med det arbejde der blev udført

17 marca 2025

Kære Paul,

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med tandlægens kompetence. Tak for din positive tilbagemelding og de 5 stjerner.

Klar anbefaling 👍

Fantastisk imødekommende klinik i Bagsværd, hvor jeg har verdens mest omsorgsfulde og kompetente tandlæge Kathrine, som altid er flankeret af søde kyndige assistenter 🦷 Velfortjente 5 ☆'er her fra ☆☆☆☆☆

12 marca 2025

Kære Laila,

Tak for din fantastiske anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til Kathrine og hendes team.

Dygtig tandlæge!!

Føler mig altid i trygge hænder her 👍😊!

12 marca 2025

Kære Kirsten,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at du føler dig tryg hos os.

God førnøjelse

Hurtig og dygtige tandlæge.

10 marca 2025

Kære Jyothsna,

Tak for din fine anmeldelse og de rosende ord til vores tandlæge.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har idag været hos tandlægerne i…

Jeg har idag været hos tandlægerne i Bagsværd.
Det har været den bedste oplevelse jeg har haft hos tandlægen En super sød tandlæge rolig behagelige ja jeg har ikke ord for det.
Jeg kan virkelig godt anbefale dem, det blive simpelhed den tandlæge jeg kommer til at gå til indtil jeg ikke behøver tænke på tandlæge mere🤣🤣

24 lutego 2025

Kære Helen,

Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse hos tandlægerne i Bagsværd. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at du følte dig godt tilpas og tryg under dit besøg. Vi stræber altid efter at give vores patienter den bedste mulige oplevelse, og det er dejligt at høre, at vi har nået det mål i dit tilfælde.

Oceniono na 5 z 5

Har haft Tandlægen Bagsværd i godt 8…

Har haft Tandlægen Bagsværd i godt 8 år. Det virker !

20 lutego 2025

Kære Kenneth,

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at kunne have budt dig velkommen i klinikken i de sidste 8 år. Det glæder os føler dig godt behandlet hos os.

tandlægen.dk Bagsværd

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej