Dzień dobry bardzo mi się podoba platforma TakeDrop ponieważ można tam szybko założyć własny sklep internetowy i dowiedzieć się wiele ciekawych rzeczy na temat dropshippingu.

Niestety nie polecam. Przed zakupem, kontakt, omówienie gotowego pomyslu, niby SUPER. Po zakupie kursu, slaby kontakt, ukierunkowanie na Alliexpres i jak mimo to chcesz ruszyć to sporo dodakowych kosz... Zobacz więcej

Witam, ogólnie kursy są fajne przejrzyste , nie ma się do czego doczepić . Jedynie brakuje mi głębszego wytłumaczenia , porad od strony prawnej zakładania sklepu. Wiem proponują inkubator , ale ja chc... Zobacz więcej

Bardzo polecam tę platformę. Wszystkie materiały na kursie są wytłumaczone w bardzo prosty sposób, że nawet początkująca osoba zrozumie o co chodzi. Jeśli natomiast czegoś nie wiem lub mam z czymś pro... Zobacz więcej

1. Dostawca rozwiązań e-commerce

TakeDrop jest platformą e-commerce, umożliwiająca sprzedaż produktów i usług w sieci. Udostępniamy narzędzia, które pozwalają na stworzenie i obsługę profesjonalnego sklepu internetowego. Posiadamy integracje z różnymi narzędziami marketingowymi, co pozwala na przeprowadzanie kampanii reklamowych, budowanie lojalności klientów i zwiększanie zasięgu marki. Jeśli chcesz zapewnić wygodne i bezpieczne zakupy swoim klientom - zrób to z nami!

3,2

Średnia

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Dużo wiedzy za przystępną cenę.

Na platformie take drop bardzo sprawnie można otrzymać pomoc droga mailową. To duży plus. Poza tym widać, że platforma jest rozwijana. Dałem 5 gwiazdek dlatego, że pomimo bycia totalną internetową nogą udało mi się opanować platformę w stopniu zadowalającym. Jakbym miał jakoś konstruktywnie skrytykować niektóre elementy usługi to powiedziałbym żeby proces wdrażania miał większy nacisk na osoby nieobyte z Internetem choć mam wrażenie, że twórcy platformy coraz bardziej biorą to pod uwagę. Warsztaty mogłyby być też częstsze. Kilka razy zdarzyło mi się je przegapić, co oczywiście jest moją winą, ale musiałem czekać na następne dwa tygodnie. Ogólnie jestem zadowolony. Dużo wiedzy za przystępną cenę.

14 marca 2024

Drogi Macieju,

dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że dotychczasowa współpraca spełnia Twoje oczekiwania. Jesteśmy świadomi tego, że początki mogą być czasem pełne wyzwań, dlatego tym bardziej doceniamy Twoje zaangażowanie pomimo początkowych trudności.

Naszym celem jest stale rozwijać platformę, aby jeszcze lepiej odpowiadała na potrzeby użytkowników, dlatego z uwagą przyjmujemy Twoje sugestie dotyczące procesu wdrażania i częstotliwości warsztatów. Jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania czy niejasności, oczywiście zapraszamy do kontaktu.

Dziękujemy Ci za zaufanie i życzymy sukcesów w rozwijaniu własnego sklepu!

Dopiero zaczynam przygodę

22 marca 2024

Drogi Michale,

dziękujemy za wybór naszej platformy! Życzymy Ci dużo sukcesów i satysfakcji z odkrywania nowych możliwości.

W razie pytań czy niejasności oczywiście zapraszamy do kontaktu!

Otwarte podejście do klienta

Otwarte podejście do klienta, jasne zasady, żadnych niespodzianek. No i te warsztaty, podziwiam za cierpliwość i dziękuję za praktyczną wiedzę.

1 marca 2024

Drogi Tomaszu,

dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że doceniasz fachowe wsparcie naszych specjalistów i udział w interaktywnych warsztatach spełnił Twoje oczekiwania.

Szybko konfiguracja sklepu

Możliwość założenia sklepu w kilka minut.

22 marca 2024

Drogi Karolu,

dziękujemy za Twój komentarz i docenienie naszego autorskiego rozwiązania, jakim jest Autokonfigurator umożliwiający szybką i przejrzystą konfigurację sklepu - cieszymy się, że spełnia on Twoje oczekiwania.

TakeDrop

Mega dużo przydatnej wiedzy, która pomaga nie tylko w sprzedaży internetowej. Reszta to umiejętne wykorzystanie zdobytej wiedzy. Polecam

2 października 2023

Drogi Piotrze,

cieszymy się, że nasza platforma dostarcza Ci dużo wartościowej wiedzy, która ma wpływ na różne aspekty Twojego biznesu, nie tylko sprzedaż internetową. Dziękujemy za polecenie!

Naszym celem jest nie tylko dostarczanie narzędzi, ale także wspieranie naszych użytkowników w umiejętnym wykorzystaniu zdobytej wiedzy.

Warto

Jasno i prosto wyjaśnione, dodatkowo w wszystko w przystępnej cenie.

19 marca 2024

Drogi Erneście,

dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że forma przekazu jaką zastosowaliśmy w naszych kursach oraz cennik naszej oferty spełniają Twoje oczekiwania.

Ludzie z takedrop

Ludzie z takedrop , bardzo pomocni , rozwiążą każdy problem

6 marca 2024

Droga Ago,

dziękujemy za miłe słowa i docenienie zaangażowania naszego Działu pomocy - w razie jakichkolwiek pytań czy niejasności, oczywiście zapraszamy do kontaktu!

Profesjonalna obsługa

Szybka, profesjonalna obsługa. Prosty, przejrzysty panel admina. Świetne produkty do sklepu. Polecam!!!

19 marca 2024

Drogi Robercie,

dziękujemy za podzielenie się opinią i Twoją rekomendację! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z funkcjonalności platformy i szerokiego asortymentu zintegrowanych z nami hurtowni, które może wykorzystywać w swoim sklepie.

Ciągły rozwój

Ciągły rozwój, wprowadzanie nowych ofert, dobrze działający dział pomocy.

15 marca 2024

Drogi Rafale,

dziękujemy za Twój komentarz. Miło nam czytać, że współpraca z TakeDrop zapewnia Ci satysfakcję!

TakeDrop

świetna baza danych gdzie znajdują się…

świetna baza danych gdzie znajdują się wszystkie potrzebne informacje, wszystko na swoim miejscu i łatwo czytelne

Drogi Bartoszu,

dziękujemy za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że nasze materiały szkoleniowe są dla Ciebie wartościowe.

Pełen profesjonalizm

11 marca 2024

Drogi Michale,

dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z dotychczasowej współpracy!

TakeDrop

Dużo pracy i czasu trzeba poświęcić, żeby uruchomić sklep internetowy. Inaczej przepalisz swoje pieniądze na marketingu.

Nie podoba mi się, że są dodatkowe opłaty za usługi (nieprzymusowe) jak tworzenie regulaminów, polityka prywatności. Ogólnie kurs jest bardzo chaotyczny, gdzie prowadzący ma nie przygotowane sklepy testowe tak żeby dokończyć prezentacje do końca. Są momenty gdzie trzeba się domyśleć co prowadzący miał na myśli. Co jest pozytywne to, że hurtownie można sobie podpiąć do sklepu i wybrane przez ciebie produkty z alliexpress.

Drogi Mariuszu,

dziękujemy za podzielenie się spostrzeżeniami.

Rozumiemy, że obawy dotyczące dodatkowych opłat mogą być istotnym zagadnieniem. Natomiast każdy Klient podczas dołączenia ma możliwość wyboru pakietu. W ofercie posiadamy pakiet, który zawiera wszystkie możliwe integracje dostępne na platformie. Stworzony został dla użytkowników, którzy cenią sobie komfort pracy.

Dokumenty to zupełnie osobna kwestia i nie jest to koszt dodatkowy, a koszt podstawowy. Każdy sklep, zgodnie z obowiązującym prawem, musi takie dokumenty posiadać, aby myśleć o wystartowaniu ze sprzedażą.

Dziękujemy również za konstruktywną opinię na temat jakości naszych kursów. Jesteśmy zaniepokojeni tym, że nie spełnił on Twoich oczekiwań - jesteśmy gotowi podjąć niezbędne działania w celu poprawy ich jakości i spójności.

Naszym celem jest dostarczenie takich materiałów, które będą klarowne i zrozumiałe dla wszystkich Klientów. Dlatego też zachęcamy Cię do kontaktu z naszym supportem, chcielibyśmy poprawić Twoje dotychczasowe doświadczenia z naszą platformą.

TakeDrop

Narazie oceniam dobrze początek…

Narazie oceniam dobrze początek współpracy i pomocy przy tworzeniu sklepu jak i informacji jakie uzyskuje na szkoleniach

Droga Marleno,

dziękujemy za Twój komentarz. Cieszymy się, że pozytywnie oceniasz początki działania na platformie - jesteśmy pewni, że dalsza współpraca będzie kontynuacją dobrych doświadczeń!

TakeDrop

Bardzo fajna stona pozwalająca zacząć w…

Bardzo fajna stona pozwalająca zacząć w dropie. Zawsze pomocni ludzie i bardzo szybko odpowiadają na zadane pytania. Gorąco polecam

21 stycznia 2024

Drogi Michale,

dziękujemy za podzielenie się opinią i Twoją rekomendację! W razie jakichkolwiek pytań czy niejasności, oczywiście służymy wsparciem.

Dobry kontakt

Dobry kontakt, prosta w obsłudze platforma, wszystko super :)

Drogi Bartoszu,

dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że dotychczasowa współpraca zapewnia Ci satysfakcję.

Szybko odpowiadają na wiadomości

Szybko odpowiadają na wiadomości, w każdej chwili można zadzwonić do opiekuna i się doradzić

Drogi Pawle,

dziękujemy za miłe słowa! Staramy się szybko reagować na wszelkie pytania i wątpliwości, aby nasi Klienci mogli koncentrować się na tym co najważniejsze - na rozwoju swojego biznesu.

Bardzo polecam współpracę z TakeDrop

Bardzo polecam współpracę z TakeDrop - świetny dział obsługi klienta, zawsze pomogą i doradzą. Każdemu mogę polecić

Drogi Piotrze,

dziękujemy za pozytywny komentarz i Twoją rekomendację! Miło nam również, że doceniasz profesjonalizm naszego Działu pomocy.

Dziękujemy za zaufanie i życzymy Ci samych sukcesów!

Takedrop

Bardzo dobre i przejrzyste narzędzia i kursy pozwalające wystartować w branży e-commerce.

Drogi Adamie,

dziękujemy za Twój komentarz. Cieszymy się, że nasze materiały szkoleniowe i rozwiązania dostępne na platformie są dla Ciebie wartościowe.

Opinia

Super wiedza, naprawdę warto. Nie otworzyłem jeszcze sklepu ale za chwilę to zrobię. Nigdy nie miałem tak dużych chęci, żeby się czegoś uczyć.

Drogi Tymku,

dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że nasza platforma przyczynia się do poszerzania wiedzy i motywuje Cię do otwarcia własnego sklepu!

Jeśli będziesz potrzebować wsparcia lub dodatkowych informacji w trakcie procesu otwierania sklepu, oczywiście możesz liczyć na naszą pomoc. Życzymy Ci powodzenia w nowej przygodzie biznesowej!