Dzień dobry bardzo mi się podoba platforma TakeDrop ponieważ można tam szybko założyć własny sklep internetowy i dowiedzieć się wiele ciekawych rzeczy na temat dropshippingu.
Niestety nie polecam. Przed zakupem, kontakt, omówienie gotowego pomyslu, niby SUPER. Po zakupie kursu, slaby kontakt, ukierunkowanie na Alliexpres i jak mimo to chcesz ruszyć to sporo dodakowych kosz... Zobacz więcej
Witam, ogólnie kursy są fajne przejrzyste , nie ma się do czego doczepić . Jedynie brakuje mi głębszego wytłumaczenia , porad od strony prawnej zakładania sklepu. Wiem proponują inkubator , ale ja chc... Zobacz więcej
Bardzo polecam tę platformę. Wszystkie materiały na kursie są wytłumaczone w bardzo prosty sposób, że nawet początkująca osoba zrozumie o co chodzi. Jeśli natomiast czegoś nie wiem lub mam z czymś pro... Zobacz więcej
TakeDrop jest platformą e-commerce, umożliwiająca sprzedaż produktów i usług w sieci. Udostępniamy narzędzia, które pozwalają na stworzenie i obsługę profesjonalnego sklepu internetowego. Posiadamy integracje z różnymi narzędziami marketingowymi, co pozwala na przeprowadzanie kampanii reklamowych, budowanie lojalności klientów i zwiększanie zasięgu marki. Jeśli chcesz zapewnić wygodne i bezpieczne zakupy swoim klientom - zrób to z nami!
Ruska 11-12, 50-079, Wrocław, Polska
- +48 533 657 704
- pomoc@takedrop.pl
- takedrop.pl
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Wszystko zgodnie i legitnie
Wszystko zgodne z opisami i legitnie polecam

Ogólna opinia
Strona spełniła moje oczekiwania. Jest idealnym rozwiązaniem dla osób chcących wejść w dropshipping, ale nie posiadających jeszcze szerokiej wiedzy w tym temacie.

Początki współpracy
Początki współpracy cechuje bardzo dobry kontakt z ludźmi z TD. W sumie tak to sobie wyobrażałem i tak jest.

Mogę liczyć na pomoc
Mogę liczyć na pomoc ,nie które instrukcje w sklepie są przydatne

Odpowiedź od TakeDrop
Ten projekt jest nie dla wszystkich ja…
Ten projekt jest nie dla wszystkich ja opłaciłem a jedyny dzień to sobota w jaki mogłem się kontaktować ale pomoc jest dostępna od pon do pt

Profesjonalna obsługa
Profesjonalna obsługa, super doradcy naprawdę pełen profesjonalizm.Najlepsza platforma do dropshopingu

OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
Firma bardzo nierzetelna
Platforma okazała się niewypałem i po telefonicznej prośbie o zwrot środków i usunięcie konta zapewniono mi że zostanie to bezproblemowo załatwione...
Niestety nie doczekałem się zwrotu
Jedyne co się udało to usunąć konto
Kontakt z klientem oceniam 0/10
Kiepski w porównaniu z konkurencją wybór hurtowni
konfigurator nawet spoko ale pakiet nie był warty nawet grosza.....
NIE POLECAM

Odpowiedź od TakeDrop
Kiepska strona ledwo zakladasz strone i…
Kiepska strona ledwo zakladasz strone i juz chca 200zl ledwo z czym kolwiek sie zapoznalem i juz chca kase moim zdaniem zdziera na kase nie polecam

Pierwsze kroki
Nie wiedziałem od czego zacząć. Tu jest krok po kroku opisane co jak i gdzie. Też są zawarte aspekty na które należy wrócisz szczegulną uwagę. Polecam

Platforma działa świetnie
Platforma działa świetnie, bardzo dobre narzędzia do budowy sklepu

Świetnia platforma
Świetnia platforma, która pomaga stworzyć własny sklep, duża ilość szkoleń, które nauczą od postaw założenia i prowadzenia sklepu. No i oczywiście zawsze można liczyć na pomoc w różnych problemach

Odpowiedź od TakeDrop
TakeDrop to platforma bardzo pomocna
TakeDrop to platforma bardzo pomocna , mi pomogła podjąć decyzję o rozszerzeniu sklepów stacjonarnych o sprzedaż online . Ta forma sprzedaży była mi całkiem obca , ale po kilku webinarach decyzja była tylko jedna.

Pomagają zacząć
Dla ludzi, którzy nie wiedzą od czego zacząć, takedrop oferuje pomoc merytoryczną i praktyczną.

Odpowiedź od TakeDrop
Wziąć udział i zacząć sprzedawać online ☺️
Z czystym sumieniem mogę polecić. Używam 3 miesiąc i na pewno będę używał dalej. Duża baza wiedzy, grupa facebookowa do pomocy zawsze chętna, dobry sposób na rozpoczęcie przygody z handlem w sieci ☺️

Szczera Opinia
Miałem chwilę zawachania. Sprzedaż nie szła. Pieniądze na kampanie wydane. W końcu udało się znalazłem ten jeden produkt, który powoli zaczyna się zwracać. Na ten moment sprzedało się kilka sztuk, ale myślę że z pomocą rodziny sprzeda się jeszcze więcej. Jeśli ktoś myśli, że założy sobie sklep w 10 min i będzie nic nie robiąc zarabiać tysiące miesięcznie to jest w dużym błędzie.