Super nem process med at få booket installation af ladestander. Deres samarbejdspartner Grovel stod for selve installationen, og deres montør Kim lavede et rigtigt godt stykke arbejde. Gode løsni... Zobacz więcej
God rådgivning ifm køb af lader. Nemme at få fat i ved spørgmål om opsætning/indstilling og hurtig service.
Fik monteret den nye Easee lader. Virker super - lynhurtig forsendelse af ladebox og fint elektrikerarbejde. Nu er bruger sat op på takecharge side og vi glæder os til refusion. Spiller med vores tesl... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi tilbyder ladeløsninger og refusion af elafgift til opladning af elbiler og hybridbiler.
Agern Alle 5A, 2970, Hørsholm, Dania
- info@takecharge.dk
- takecharge.dk
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Service er fantastisk og helt i top. Kan klart anbefales
Hej.
Jeg siger bare tak for hjælpen til TakeCharge for deres helt fantastiske support ved køb af Easee lader til vores elbil og senere køb af og hjælp til, at få Equalizer op og køre. Jeg købte i god til (mere end 14 dage før) en equalizer inden vores elmåler blev udskiftet til sumationsmåler. Det viste sig dog at sumationsmåleren ikke kunne videresende data ud af dens dataport til en equalizer af HAN typen. Jeg fik returneret og tilsendt en equalizer AMP istedet for og vi fik det hele til at kører.
Fantastisk
Jeg blev hjulpet igennem hele forløbet med skift af 2 stk ladebokse fra en anden udbyder til TakeCHARGE. Fantastisk support. 5 stjerner fra mig 😊
Jeg syntes at de er meget behjælpelige…
Jeg syntes at de er meget behjælpelige og til at snakke med
Professionel støtte i forbindelse med…
Professionel støtte i forbindelse med første igangsættelse af laderobot. Problem blev isoleret til opsætning af strømbegrænsning i ny bil.
Meget venlig og kompetent hjælp ved…
Meget venlig og kompetent hjælp ved købet. Refusionen kom som lovet.
Fin service
Bump på vejen men til sidst fin løsning
Flere bump på vejen men hjælpsom virksomhed så efter mange e-mails og opkald er alt løst som forventet.
Det fornuftige og prisvenlige valg af ladestander
Det fungerer perfekt og servicen er i top med hurtig,venlig og løsningsorienteret respons, hvis der endelig er et problem. Vi har kun haft et og det blev løst indenfor 2 timer. Selv manuel indberetning er fuldstændig uproblematisk. Vi har brugt dem siden maj 2022.
Ufatteligt at ikke flere bruger dette mere end fuldt ud konkurrence- dygtige firma, men bare går direkte i den dyre Clever fælde! Takecharge får dermed mine varmeste anbefalinger og 5 stjerner.
Helt tilfreds
Har skrevet og talt med medarbejdere og har modtaget gode svar og anvisninger. Samarbejdet med Gronell er fint - de har udført en rigtig pæn installation.
Meget fin support efter reklamation.
Eminent service uden at være kunde
Havde bestilt ladestolpe, fundament og monteringsplade til Zaptec Go fra Sverige, da sættet desværre var udsolgt i DK. Jeg bestiller 1,5 uge før installatøren af ladeboksen kommer, og bliver forsikret af den svenske leverandør om, at bestillingen vil være fremme til tiden uden problemer. Aftenen før får jeg dog besked om, at de kun leverer fundamentet og monteringspladen, og stolpen først vil ankomme en uge senere. Der stod jeg så aftenen før installatøren skulle komme, uden noget at montere ladeboksen på. Jeg forsøgte mig derfor med en mail til Christian fra TakeCharge, da jeg vidste de solgte samme sæt. 15 min senere ringer Christian mig op, og vi aftaler jeg kan komme forbi hans privatadresse og købe den stolpe jeg står og mangler. Problemet var løst, og dagen efter blev min ladeboks installeret. En uge senere da stolpen endelig blev leveret, købte Christian ovenikøbet den overskydende stolpe retur. Jeg kan næsten ikke forestile mig hvordan det må være at være rigtig kunde hos TakeCharge, når jeg som ikke-kunde modtager så eminent service. 5 stjerner herfra.
Firmaet gør det svært at få…
Firmaet gør det svært at få elektrikerens vurdering af ens installation, man blir’ nødt til at betale for ladeboksen først og forbeholde sig retten til at ladeboksen ikke afsendes før man er blevet kontaktet af elektrikeren og har accepteret hans løsning. Det var meget bøvlet.
Ladeboksen er ikke installeret endnu og bilen ikke leveret endnu, så det tar’ nogen tid før jeg får erfaring nok med produktet til at kunne vurdere det.
Iøvrigt stoler jeg ikke helt på systemet med trustpilot. Vi ved ikke hvad TrustPilot sorterer fra, eller hvad firmaet gemmer væk.
13/2 Ladeboksen installeret, Plug-In-Hybrid lejet indtil EL-bilen leveres. Ladeboksen fungerer fint.
MEN processen med elektrikeren gik ikke godt, Odensefirmaet AN-EL ville ikke komme på adressen og afgive et tilbud på en løsning. I stedet forlangte de at vurdere mine lokaliteter med et par fotos. Og det endte med en uventet kompliceret installation med mindst en uventet komponent og en ekstraregning på 1650,- og et ikke alt for kønt slutresultat.
Samlet set oversælger TakeCharge og AN-EL løsningen til mig og min kommende XPengP7. Jeg står med en dyr 11kw-løsning forberedt til 22kw, som det viser sig jeg og min strømforsyning aldrig får behov for, uden at det koster op mod 30 tusind kr - det ville klæde disse professionelle firmaer at foreslå en ren 11kw-løsning og den billigste ændring af min EL-tavle. Det er sørgeligt at en amatør som mig, i bagklogskabens lys, skal foreslå disse professionelle firmaer en betydelig billigere løsning
Man kommer i stødet...
Man kommer i stødet...
...når en købsoplevelse hos TakeCHARGE lever
så godt op til både forventninger og kvalitet.
Har nu Easee Lite boks, både hjemme og ved Sommerhuset ⚡
Ualmindelig ringe kundeservice (er ikke…
Ualmindelig ringe kundeservice (er ikke kunde hos dem)
Skriver til dem for at høre om det er mulig at få en ladebrik til at oplade med uden en ladeløsning. Får koldt sendt 3 links retur og ved første link står der:
Bemærk: Vi tilbyder kun chippen til eksisterende kunder eller nye kunder ved køb af ladeløsning.
Jeg er ikke eksisterende kunde og skal ikke have en ladeløsning, så det er jo håbløst at jeg får tilsendt dette link.
Spild af tid at skrive til deres kundeservice, da det virker til jeg blot får standard svar retur.
Aner intet om deres ladeløsning, men det jeg nu kender til deres kundeservice, så vil jeg sige det er elendigt og at medarbejderen ikke tog sig tid til mig.
Det fungerer 😊👍
Hurtig respons på spørgsmål
Hurtig respons på spørgsmål. Er helt ny kunde, så har stadig første refusion til gode endnu
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.