Super nem process med at få booket installation af ladestander. Deres samarbejdspartner Grovel stod for selve installationen, og deres montør Kim lavede et rigtigt godt stykke arbejde. Gode løsni... Zobacz więcej
God rådgivning ifm køb af lader. Nemme at få fat i ved spørgmål om opsætning/indstilling og hurtig service.
Det fungerer perfekt og servicen er i top med hurtig,venlig og løsningsorienteret respons, hvis der endelig er et problem. Vi har kun haft et og det blev løst indenfor 2 timer. Selv manuel indberetni... Zobacz więcej
Fik monteret den nye Easee lader. Virker super - lynhurtig forsendelse af ladebox og fint elektrikerarbejde. Nu er bruger sat op på takecharge side og vi glæder os til refusion. Spiller med vores tesl... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi tilbyder ladeløsninger og refusion af elafgift til opladning af elbiler og hybridbiler.
Agern Alle 5A, 2970, Hørsholm, Dania
- info@takecharge.dk
- takecharge.dk
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
TakeCharge - skarp leverandør i et broget marked!
TakeCharge kommunikerer klart og tydeligt. De leverer hurtigt. Deres setup er simpelt og intuitivt. De har gode priser. Og de svarer hurtigt og fyldestgørende, når man har spørgsmål. De varmeste anbefalinger.
Hurtig levering og opsætning af lader…
Hurtig levering og opsætning af lader på vores ladeinfrastruktur.
God og tydelig kundeservice både…
God og tydelig kundeservice både mundligt og via mail, vedr. oprettelse af abonnement med henblik på refusion af elafgift ved brug af egen lader.
Opsagde mit abonnement på refusion
Opsagde mit abonnement på refusion, og bestilte et service abonnement i stedet for, det var nemt, og fungerede uden problemer.
Var særdeles gode til at få det til at…
Var særdeles gode til at få det til at fungere
God kundevejledning og hurtig fleksibel…
God kundevejledning og hurtig fleksibel ekspedition
Købte TakeCharge Homebox direkte via…
Købte TakeCharge Homebox direkte via hjemmesiden - hurtig levering og produktet lever godt op til forventning. Havde kotakt én gang med kundeservice vedr. brug af RCD, og fik svar inden 15min - super god service :0) Kan klart anbefales herfra.
Nemt og ligetil
Super Service
Efter opsætning drillede app.
Skrev til Anders der hurtig fiksede det
Så kun de bedste anbefalinger herfra
Hurtig ekspedition
Jeg fik hurtigt og klart svar på mine spørgsmål, og super service.
Lett å komme i kontakt med…
Lett å komme i kontakt med kundeservice. Lett å sette opp. Så får vi se på fortsettelsen.
Har været kunde i godt 2 år hvor alt…
Har været kunde i godt 2 år hvor alt har fungeret perfekt. Desværre gik laderen pludseligt kold, men TakeCharge tilbød at fixe den u/b såfremt jeg selv kunne pille den ned og sende den. Den virker nu igen. Super service 👍
Lader og montering
Har lige fået opsat en lader fra TakeCHARGE. Alt har fungeret perfekt. Jeg fik virkelig god telefonisk rådgivning inden køb, de leverede laderen dagen efter og montøren kom på aftalt tid. Selve montagen er lavet meget pænt.
Vi kan kun anbefale TakeCHARGE.
ANBEFALES!
Jeg kan kun give TakeCharge mine allerbedste anbefalinger. Super venlig kundeservice, der hurtigt besvarer mail.
Fik i forbindelse med opstarten god vejledning mht. ladeboks, indmelding af data mm.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.