Ik was op zoek naar vetvrij papier, maar door het grote aanbod op de website vond ik het lastig om de juiste keuze te maken. Daarom heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik werd vriend... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
5 sterren omdat de prijs en kwaliteit verhouding dik in orde zijn. Ook supersnel geleverd dus deze webshop is zeker een aanrader! Kom hier gegarandeerd nog wel terug
Reakcja na opinię
Keurig verpakt, koerier die ik niet kende (Transmission?) leverde netjes volgens afspraak aan de deur. Prima allemaal.
zakjes zijn plooizakjes dewelke aan de bodem niet opengevouwen kunnen worden waardoor ze altijd in een trechtervorm blijven. Dit stond niet vermeld op de website. Ik had rechte zakjes nodig. Mail ges... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
TakeAware is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in Nederland, gevestigd in het hart van Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van duurzame alternatieven voor disposables. Ons team bestaat uit doeners; we zetten ons volledig in om impact te maken door proactief en klantgericht te werken. Wij draaien er niet omheen: duurzaamheid staat bij ons voorop! We zijn constant bezig met het verbeteren en vernieuwen van ons assortiment met milieuvriendelijke producten. Ons doel? Wij streven ernaar dat plastic tot het verleden behoort, liever vandaag dan morgen! Toch zijn we ook realistisch genoeg om te begrijpen dat er helaas nog niet voor alles een (goed) alternatief is. Wij streven ernaar om ons assortiment zo duurzaam mogelijk te maken, maar wel met producten van goede kwaliteit! Doordat TakeAware zowel de producent als de leverancier is van onze producten, kunnen we deze aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.
Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Waardeloos!!
Bestelling gedaan op 8-04 , levering zou 10-04 plaatsvinden. Geen levering . Geen mail wanneer dan wel. Geen antwoord op de app. !
TA153050
Bedoelde jullie 10-04-27 ???
Vandaag gebeld. Heel goede oplossing. Weet je: waar gewerkt wordt maak je fouten . Ik zou zo weer bestellen. Toch bedankt 🙏🏽.

Odpowiedź od takeaware.nl
Vrijdags besteld en op zaterdag keurig geleverd.

Odpowiedź od takeaware.nl
Makkelijk en snel, voor een goede prijs kwaliteit verhouding

Odpowiedź od takeaware.nl
Bestelling correct. Vriendelijke bezorger. Minpuntje: verwarring rond bezorgtijd, zie mail

Odpowiedź od takeaware.nl
Snelle service en goede uitleg over produkt

Odpowiedź od takeaware.nl
Goed bedrijf makkelijk te bestellen en de prijzen zijn ook beter dan bij anderen.
Als we weer iets nodig hebben dan komen we zeker weer terug

Odpowiedź od takeaware.nl
Livraison rapide, prix super intéressants, bonne qualité!

Odpowiedź od takeaware.nl
Snelle nette levering. Mis alleen de papieren pakbon, maar die werd direct per mail nagestuurd.

Odpowiedź od takeaware.nl
Scherpe prijzen. Slecht bereikbaar. Vaak dingen niet op voorraad.

Odpowiedź od takeaware.nl
Makkelijke site, snelle service en niet duur.
De verpakking was flink beschadigd bij aankomst maar takeawere heeft dat keurig opgelost.

Odpowiedź od takeaware.nl
Ben al lange tijd klant van (destijds) De Jong Disposables en ervaar een eendere positieve instelling bij TakeAware. Bestellingen worden snel geleverd en bij telefonische vragen wordt er enthousiast meegedacht. Blijf nog wel even klant!

Odpowiedź od takeaware.nl
Gemakkelijke en vlotte website om mee te werken en een groot aanbod artikelen. Verder een vlotte verzending naar België. Misschien één punt die beter kon, was dat er geen vermoedelijk uur van levering werd getoond. Echter doet geen afbreuk aan de ervaring