Ik was op zoek naar vetvrij papier, maar door het grote aanbod op de website vond ik het lastig om de juiste keuze te maken. Daarom heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik werd vriend... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
5 sterren omdat de prijs en kwaliteit verhouding dik in orde zijn. Ook supersnel geleverd dus deze webshop is zeker een aanrader! Kom hier gegarandeerd nog wel terug
Reakcja na opinię
Keurig verpakt, koerier die ik niet kende (Transmission?) leverde netjes volgens afspraak aan de deur. Prima allemaal.
zakjes zijn plooizakjes dewelke aan de bodem niet opengevouwen kunnen worden waardoor ze altijd in een trechtervorm blijven. Dit stond niet vermeld op de website. Ik had rechte zakjes nodig. Mail ges... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
TakeAware is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in Nederland, gevestigd in het hart van Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van duurzame alternatieven voor disposables. Ons team bestaat uit doeners; we zetten ons volledig in om impact te maken door proactief en klantgericht te werken. Wij draaien er niet omheen: duurzaamheid staat bij ons voorop! We zijn constant bezig met het verbeteren en vernieuwen van ons assortiment met milieuvriendelijke producten. Ons doel? Wij streven ernaar dat plastic tot het verleden behoort, liever vandaag dan morgen! Toch zijn we ook realistisch genoeg om te begrijpen dat er helaas nog niet voor alles een (goed) alternatief is. Wij streven ernaar om ons assortiment zo duurzaam mogelijk te maken, maar wel met producten van goede kwaliteit! Doordat TakeAware zowel de producent als de leverancier is van onze producten, kunnen we deze aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.
Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Slecht geregeld, ipv dat ze zouden leveren op opgegeven datum, ga ik ze zelf halen bij een transmission magazijn in een andere stad dan waar ik woon.

Odpowiedź od takeaware.nl
2 weken voor een festival besteld.
Na 1 week pakket niet geleverd vanwege niet thuis (klopt niet, ring deurbel en geen leverancier geweest) toen pakket geleverd volgens transporteur, wederom onjuist. Toe was het kwijt, en toch weer niet. Zou geleverd worden maar toch niet. Meerdere male de urgentie en deafline gecommuniceerd via de mail en telefonisch. Na 2 weken nog steeds geen frietbakjes en zakjes voor ons festival mogen ontvangen. Gevraagd om creditering, ben benieuwd of dit goedkomt. Erg slecht dit allemaal als je leest voor 17.00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Zou aan de transporteur kunnen liggen maar wat hebben wij daar nu nog aan?
Kortom, dit staat in onze top 3 van slechste online bestellen ervaringen
Op 16-06 is het bedrag gecrediteerd, dit is dus netjes en correct afgehandeld. Hopelijk doet de transporteur in het vervolg beter zijn werk. Daar blijkt e.e.a. mis gegaan te zijn.

Odpowiedź od takeaware.nl
Mail gestuurd met vraag of we dit konden oplossen maar geen reactie op gekregen.

Odpowiedź od takeaware.nl
Foute levering binnen gekregen, moest zelf de retour kosten betalen wat al bijna t helft was van mijn bestelling.
Alle pakketten terug ontvangen, geen reactie meer van de leverancier!

Odpowiedź od takeaware.nl
Snelle en goede service. Behulpzame en vriendelijke bezorger

Odpowiedź od takeaware.nl
Snelle bezorging en goede kwaliteit Top!!!

Odpowiedź od takeaware.nl
snel geleverd en makkelijk besteld. Top

Odpowiedź od takeaware.nl
Via de website lukte het in 1ste instantie niet om een zakelijk account aan te maken, heb toen een mail gestuurd en binnen een paar minuten was het geregeld!
Bij Takeaware terecht gekomen i.v.m. prima prijzen.

Odpowiedź od takeaware.nl
Afspraak goed nagekomen dik tevreden

Odpowiedź od takeaware.nl
Wij hebben op 7 april een bestelling geplaatst, helaas geen producten gezien en tot op heden geen reactie gekregen op onze mails. Erg spijtig helemaal voor ons als startende ondernemers.

Odpowiedź od takeaware.nl
Bestelling gedaan 2 weken geleden. Puntje bij paaltje 28€ uitgegeven en twee keer gehoord dat het bezorgd word. Met transport bedrijf trunkers.
Terwijl er in track en trace staat geweigerd. En nu op bezorgd. Nee het word vandaag bezorgd. Hoe dan. Kansloos bedrijf. Zoek maar even uit voor mij aangezien er niet meer gereageerd word. Ordernummer 26724863
1mei zouden ze inderdaad weer het pakje aanbieden.
Probleem met takeaware is dat ze transmission de pakjes proberen te laten bezorgen. Maar die mensen hebben een afstand tot de arbeidsmarkt . Pakje is nog niet bezorgd trouwens.
Ik hoop dat ik mijn geld terugkrijg of dat ze het door een normaal bedrijf laten bezorgen.

Odpowiedź od takeaware.nl
Ik bestel al jaren pizzadozen bij hen, voorheen De Jong Disposables. De dozen zijn van goede kwaliteit en de prijs is in verhouding. De levering is nog sneller geworden en het bestellen gaat makkelijk via de herhaal bestelling knop.

Odpowiedź od takeaware.nl
Excellent products and very fast delivery

Odpowiedź od takeaware.nl
Zeer tevreden over Take Aware op de markt. Het assortiment is van hoge kwaliteit en wordt aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. De producten zijn zorgvuldig samengesteld en dat is duidelijk terug te zien. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Odpowiedź od takeaware.nl
J'ai 80 ans et je continue à travailler pour le plaisir, mais!!! C'est la dernière année et j'ai commandé pour la dernière fois des sacs fruits pour y placer 2 raviers de fraises, les sacs commandés doivraient faire 16 25 32,nulle part dans les sacs founis ont ne retrouve la dimension 25cm, la firme m'autorise à déposer dans un dépôt et à retourner la marchandise non conforme à mes frais,
Suite à votre réponse de ce 21/04 je tiens à rectifier le chiffre 25cm par 26cm , j'ai lu que vous comprenez que cela puisent préter à confusion et je tiens à confirmer que nulle part dans les sacs fournis ont ne peut voir la mesure de 26cm

Odpowiedź od takeaware.nl
Makkelijk bestellen, genoeg keuze en goede service!

Odpowiedź od takeaware.nl
Vooraf, ik wil geen review geven, maar wel aangeven, dat snel gereageerd is op mijn mededeling, dat ik niet thuis was op de door jullie geplande dag van bezorging. Een dag later werd het pakketje door jullie organisatie besteld binnen het aangegeven tijdsslot. Prima dus. De bezorger was zeer vriendelijk en goedlachs!
Succes verder. Groet, Jos.