Vrijdagmiddag 15:30 besteld, zaterdag ochtend aan de klus. Last minute lijm nodig, Tackmasters levert. Viltpanelen aan houten plafond van camper verlijmd met de Master Contact. Aanraken is muurvast, e... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik had het verkeerde product bestelt en pas gezien na het plaatsen van de bestelling. Na een mailtje werd dit onmiddellijk door de mensen van Tackmaster.nl gecorrigeerd en het verschil werd onmiddelli... Zobacz więcej
Super D3 lijm aan competitieve prijs. Deze lijm is bij de betere op de Europese markt. Een simpele houtlijm met deze kwaliteiten is eerder zeldzaam. Ik gebruik hem voor fineer en onder lichte verhitt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Levering was vlot dus dat is mooi. De Brick fix lijmt als een malle maar bij mij had ik er wel een beetje last van dat de bakstenen gingen glijden op de lijm, even wachten met leggen van de stenen li... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Dostawca elementów złącznych
- Skład materiałów budowlanych
- Dostawca materiałów budowlanych
- Hurtownia materiałów budowlanych
- Dostawca śrubek
Napisane przez firmę
Tackmasters is je online leverancier in lijm, kit, contactlijm, purschuim, bevestigingsmaterialen en gereedschap. We leveren al +8 jaar hoge kwaliteit producten aan fanatieke, professionele klussers. Denk aan bouwbedrijven, aannemers, dakdekkers, parketteurs, tegelzetters en sloopbedrijven. Én natuurlijk net zo goed aan de handige particulier. Hoe we van elke Tackmasters ervaring een feestje proberen te maken? Dat doen we door o.a. scherpe prijzen en een snelle verzending - gratis al v.a. €50,- ex btw. Daarbij pakken we je spullen netjes in. In zo'n stevige, knaloranje doos. Tenslotte het belangrijkste waar we torenhoog op inzetten: service! Daarom is onze klantenservice altijd goed bereikbaar om je vragen te beantwoorden of eventuele problemen op te lossen. Kortom, we zijn er vast & zeker, voor elke bouwer. 🧡
Dane kontaktowe
Einsteinweg 51, 4691 SW, Tholen, Holandia
- 0318240130
- sales@tackmasters.nl
- tackmasters.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Goed advies, uitstekende kit
Goed advies, supersnelle levering, mooie prijs en uitstekende kit.
Snel snel snel snel
snelle levering en de lijmkit doet aan…
snelle levering en de lijmkit doet aan de verwachting is sterk
Er ging wat mis met de bezorging maar…
Er ging wat mis met de bezorging maar dat hebben ze heel attent, vriendelijk en snel opgelost
alles vlug geleverd
Snel levering,altijd goede advies,Erg…
Snel levering,altijd goede advies,Erg goed
Super snel aangekomen
Prima ervaring met Tackmasters.
Makkelijk bestellen en snel geleverd
Makkelijk bestellen en snel geleverd. Top
De producten zijn gewoon goed en nette…
De producten zijn gewoon goed en nette prijzen. Mis enkel staffelkortingen.
Top producten voor topprijzen
Top producten voor topprijzen. Ik ga hier vaker bestellen en raad tackmasters aan!
Uitstekende kwaliteit
Paar keer nu (huismerk?) lijm en kit besteld van uitstekende kwaliteit. Nette prijzen en snelle verzending.
Goede en snelle levering
High tack kit van Tackmasters is goed…
High tack kit van Tackmasters is goed spul voor een zacht prijsje.
Netjes geleverd wat ik besteld heb,van…
Netjes geleverd wat ik besteld heb,van de betaling af netjes op de hoogte gehouden t/m de levering
Is een echte aanrader!
Goede service!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.