Vrijdagmiddag 15:30 besteld, zaterdag ochtend aan de klus. Last minute lijm nodig, Tackmasters levert. Viltpanelen aan houten plafond van camper verlijmd met de Master Contact. Aanraken is muurvast, e... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik had het verkeerde product bestelt en pas gezien na het plaatsen van de bestelling. Na een mailtje werd dit onmiddellijk door de mensen van Tackmaster.nl gecorrigeerd en het verschil werd onmiddelli... Zobacz więcej
Super D3 lijm aan competitieve prijs. Deze lijm is bij de betere op de Europese markt. Een simpele houtlijm met deze kwaliteiten is eerder zeldzaam. Ik gebruik hem voor fineer en onder lichte verhitt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Levering was vlot dus dat is mooi. De Brick fix lijmt als een malle maar bij mij had ik er wel een beetje last van dat de bakstenen gingen glijden op de lijm, even wachten met leggen van de stenen li... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Dostawca elementów złącznych
- Skład materiałów budowlanych
- Dostawca materiałów budowlanych
- Hurtownia materiałów budowlanych
- Dostawca śrubek
Napisane przez firmę
Tackmasters is je online leverancier in lijm, kit, contactlijm, purschuim, bevestigingsmaterialen en gereedschap. We leveren al +8 jaar hoge kwaliteit producten aan fanatieke, professionele klussers. Denk aan bouwbedrijven, aannemers, dakdekkers, parketteurs, tegelzetters en sloopbedrijven. Én natuurlijk net zo goed aan de handige particulier. Hoe we van elke Tackmasters ervaring een feestje proberen te maken? Dat doen we door o.a. scherpe prijzen en een snelle verzending - gratis al v.a. €50,- ex btw. Daarbij pakken we je spullen netjes in. In zo'n stevige, knaloranje doos. Tenslotte het belangrijkste waar we torenhoog op inzetten: service! Daarom is onze klantenservice altijd goed bereikbaar om je vragen te beantwoorden of eventuele problemen op te lossen. Kortom, we zijn er vast & zeker, voor elke bouwer. 🧡
Dane kontaktowe
Einsteinweg 51, 4691 SW, Tholen, Holandia
- 0318240130
- sales@tackmasters.nl
- tackmasters.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Een fout maken is zo gebeurt maar het…
Een fout maken is zo gebeurt maar het oplossen van mijn fout die was begaan hadden ze ook na 1 dag opgelost.
Ben zeer goed geholpen
En bijna geen verlet gehad in mijn klussen
Zeer tevreden geholpen
Bedankt Tackmasters

Top!
Bestelling gedaan op dinsdag! Op mijn verzoek versturen met post .nl. Donderdag nog niks gehoord dus gebeld. Het blijkt toch per dhl verstuurd te zijn. Ok, dit ging even mis! DHL zegt geen ontvangst van pakket te hebben. Pakket weg? Nick of Niek? Van tackmasters zegt een nieuw pakket te versturen, maar nu op mijn verzoek weer met post .nl. zaterdag ontvangst en de klus geklaard. Het wonder is geschied! DHL pakket is bezorgd op maandag j.l. Ik heb nu de dubbele bestelling, en mag hem houden. ( niet zoveel hoor) Bijna een week later.
Fantastische service van Nick en Dennis! Top!
Naar de wadden eilanden versturen met DHL of DPD , zijn rooksignalen of versturen op de rug van een zeeslak sneller! Tackmasters ,,, hulde!

Odpowiedź od Tackmasters B.V.
Order was compleet en snel geleverd
Order was compleet en snel geleverd. Top kwaliteit producten!

Goede prijs/kwaiteitverhouding
Montage- en EPDM kit uitstekende kwaliteit. Snel geleverd.

Odpowiedź od Tackmasters B.V.
Snel, scherp geprijsd en altijd goed!
Snelle levering van bevestigingsmaterialen, aantrekkelijk geprijsd en kwaltatief goed.

top bedrijf
zeer snel met leveren
jullie bellen af en toe of we nog iets nodig hebben
de prijs is prima
ga zo door
en ik ben blij met het kratje.

Odpowiedź od Tackmasters B.V.
Bij Tackmaster.nl de Unibond…
Bij Tackmaster.nl de Unibond polymeerkit besteld, snelle levering, goede prijs en een uitstekende service!
Top⚽️👍🏻

Snelle verzending met dhl
Snelle verzending met dhl. Tevreden met de producten die ik tot nu toe besteld hebt.

TOP!
Had een mail geschreven over mijn klus en een vraag gesteld over welke kit ik daarvoor nodig had. Kreeg binnen een uur al reactie. TOP! ook supersnelle levering. Product is zeer goede kwaliteit. Dank jullie wel!

Odpowiedź od Tackmasters B.V.
geode prijs en supersnelle levering
geode prijs en supersnelle levering, perfect

1 tube silicone te kort in verpakking
Heb bestelling twee maal aangeboden thuis maar normaal wordt dit afgezet . Nu naar afhaalpunt .
Na controle bleek er maar 11 stuks silicone aanwezig .
1 te kort ? wel betaald .
Vorige bestellingen steeds vlug en correct
vandaag telefonisch contact gehad met Tackmasters met excuses voor het ongemak en een rechtzetting van de ontbrekende tube . Waardoor ik mijn beoordeling wel terug op zeer positief zet.
Vind het fijn dat dit zo , en zo vlug opgelost wordt. Ook loopt er iets fout als er een wil is kan het opgelost worden.

Odpowiedź od Tackmasters B.V.
super stabiele levering en nooit…
super stabiele levering en nooit problemen. goed bereikbaar per telefoon en mail.

Odpowiedź od Tackmasters B.V.
Levering was vlot dus dat is mooi.
Levering was vlot dus dat is mooi.
De Brick fix lijmt als een malle maar bij mij had ik er wel een beetje last van dat de bakstenen gingen glijden op de lijm, even wachten met leggen van de stenen lijkt wel te helpen, verder is het doseren met de meegeleverde pistool vrij lastig, maar dat zal vooral aan mijn ervaring liggen. Ik heb ca 4x5m royaal kunnen verlijmen met iets meer dan 1bus dus dat is wel redelijk conform wat aangegeven wordt.
De juiste bestelling snel geleverd
Snelle levering en snel geholpen aan de telefoon.
Altijd super tevreden van de kwaliteit.
Mooie prijzen!
Levering is altijd perfect optijd.
Ik zie geen reden om niet hier te bestellen!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.