Kwalitatief goede pannen. Vele mogelijkheden in gebruik. Superhandig in de camper. Makkelijk in onderhoud ( thuis op inductie) is mijn ervaring maar ook op gas ( tijdens vakantie ) Ben er al jaren mee... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Goede pannen met deksel. Deze deksels zijn prima, alleen zijn er al twee gevallen. Kapot.. ( eigen schuld) gelukkig kon ik snel nieuwe bestellen. Levering prima.
Reakcja na opinię
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Ik ben t niet eens met t retour beleid…
Ik ben t niet eens met t retour beleid dat je dat zelf moet betalen

Niets meer gehoord
Jarenlang tevreden gebruik gemaakt van de rode pannen op gas. Door verhuizing overgegaan op inductie en een nieuwe set aangeschaft. Binnen een jaar bakte van de koekenpannen de bodem aan. Hiervan werd me gevraagd foto's te sturen, maar daarna niets meer gehoord. Een paar weken later liet ook de steel van een koekenpan los. Ik gebruik de koekenpannen zelden meer en raad ze niet aan. De kookpannen zijn prima.

gewoon prima
zeer snelle en vriendelijke afhandeling…
zeer snelle en vriendelijke afhandeling van beschadigde bestelling
De pan bakt goed alleen onze vorige was…
De pan bakt goed alleen onze vorige was heel snel versleten en bakte aan doordat de laag los liet hopelijk gaat de nieuwe pan wat langer mee

Odpowiedź od Sysas
Vorig jaar braadpan gekocht (heb nog…
Vorig jaar braadpan gekocht (heb nog garantie); na aantal maanden in gebruik te hebben is de binnenkant van de pan (de bodem) beschadigd. Ik gebruik houten spatels en was de pan met de hand af.
Bovenstaande gemeld bij de firma en zij maken zich ervan af dat de pan nog gebruikt kan worden en dat deze pan in de vaatwasser wordt afgewassen terwijl ik die niet heb.
De klacht is naar volle tevredenheid opgelost.

Odpowiedź od Sysas
Ben tevreden over mijn bestelling
Ben tevreden over mijn bestelling. In de bestelling zaten twee koekenpannen. Bij opening van de verpakking/ de doos bleek dat bij beide pannen, de stelen waren afgebroken. Ik heb dit in een mail gemeld. Bijna onmiddellijk kwam er een melding dat de pannen vervangen werden, en al waren toegestuurd.
Erkentelijk voor de goede en snelle afhandeling en service
goede service en kwaliteit
Pan verkeerd besteld en we kregen…
Pan verkeerd besteld en we kregen gelijk een annulering en geld teruggestort.
Andere pannen besteld en deze waren snel binnen.
Enorm bedankt voor de snelle levering…
Enorm bedankt voor de snelle levering van de pannen! Ik gebruik Sysas pannen elke dag en wil niet anders meer!
Sysas is bij ons al langer in gebruik
Sysas is bij ons al langer in gebruik, nu gekozen voor een groter formaat pan, omdat deze braadpannen licht in gewicht zijn.
Snelle levering en goede informatie!
Service nav klacht
Goed geholpen nav klacht over fabricagefout. Erg tevreden over het gebruik van de pannen.

De beste pannen ooit
De beste pannen ooit. Ik gebruik ze al jaren en ben heel tevreden. Nu een paar nieuwe aangeschaft! Heel blij mee.
Fantastische pannen
Fantastische pannen, waarin je ook zonder olie of boter kunt bakken.
Supersnelle levering.
Superblij met mijn pannen!
Superblij met mijn pannen!! Heerlijk koken en geen aangebrand eten meer!
Doświadczenie Trustpilot