Still waiting on order from 15 December , contacted 3 times and still waiting on reply, if no contact very soon going contact bank as fraud as paid for something from a company that haven’t received... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Le fabriquant a pu répondre à nos attentes sur le style de tableau que nous voulions. Au début les propositions ne nous plaisaient pas, car la couleur vert et noir n'allaient pas. Pour améliorer cela,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na het uploaden van de originele foto en wat informatie worden er een aantal voorstellen gedaan waaruit je kunt kiezen. Na drie weken kreeg ik het eindproduct en was blij verrast over het resultaat. E... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snelle feedback per e-mail, wel altijd jammer dat je niet kunt bellen. Op tijd ontvangen en goede kwaliteit. Korte aanpassing op mijn eigen verzoek was snel verwerkt. Levertijd 2 weken (komt uit Chi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Personalized canvases for family, couples, pets and more! Make your own unique artwork from your favorite memories.
Dane kontaktowe
Berberishage 33, 9408 EN, Assen, Holandia
- support@sylvani.com
- sylvani.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Mooie canvas
Levering was wat minder...dhl heeft er een potje van gemaakt maar sylvani heeft al die tijd netjes contact gehouden en mijn emails beantwoord en op de hoogte gehouden...en canvas is mooi

Odpowiedź od Sylvani
Ik heb foutje gedaan bij geboorte datum…
Ik heb foutje gedaan bij geboorte datum ook goed geregeld optijd gestuurd goedingepaakt verdiende 5 sterren

Odpowiedź od Sylvani
Ik bestel iets ingekaderd en dan krijg…
Ik bestel iets ingekaderd en dan krijg je de kader als een puzzel. Vermeld dit er dan bij!!! De mijne zit in de vuilnisbak.

Super canvas
Super canvas
Heel mooi afgewrkt
Alleen spijtig van bezorger
Wordt geleverd 3 straten verder was even zoeken na levering
Anders een 5 revieuw

Blij mee!
Resultaat was super!
Het duurde wat lang voor t binnen was maar dat was vooruit gezegd dus niets te klagen ! Dikke 10!

Nooit meer...
Na bestelling in december div contacten gehad via e-mail. Product nooit geleverd. Tot nu toe nog steeds niet. Zie mijn eerdere revieuw. Na veel moeite mijn geld teruggevraagd en nu uiteindelijk gekregen. Hoe leuk het product ook lijkt, nooit meer zaken doen bij dit bedrijf. Ik denk dat de Facebook revieuws ook nep zijn.
Reacties via e-mail lijken ook vertaald

Eerlijk Bedrijf
Eerlijk bedrijf. Snelle bezorging en geweldige service met name mw. Joanna. Bedankt voor de genomen moeite en eerlijke terugkoppeling.

Odpowiedź od Sylvani
Je moet een pitbull zijn!
Je moet een pitbull zijn om het juiste geleverd te krijgen wat je hebt besteld. Het product was foutief gemaakt maar daar wilden ze niet aan.. allemaal onzin verhalen en proberen te lijmen met kortingen. Pas op, trap er niet in!
Ná niet opgeven, en heel veel mails, uiteindelijk toch een nieuwe juiste ontvangen na 6 weken.
Maar belachelijk dat ik hier ZOVEEL moeite voor heb moeten doen.
Het allerergste is nog; na al die moeite kan er geen enkel mia culpa en/of excuses vanaf, dat is echt schandalig!

Zeer late levering
De bestelling gebeurde op 4 dec en kwam pas weken later aan na Kerstmis. De beloofde leveringstijd was nochtans 10 tot 14 dagen. Bovendien was de verpakking kapot.

Ontevreden over levertijd
Een kerstcadeau besteld, maar de levertijd is helaas ruim overschreden. Vandaag pas ontvangen. Tip: duidelijker aangeven wat de gemiddelde levertijd is.

Odpowiedź od Sylvani
Het product was erg mooi
Het product was erg mooi, maar heb er vanaf het moment van bestellen bijna een maand op moeten wachten.

Odpowiedź od Sylvani
Het duurde maar liefst 5 weken voordat…
Het duurde maar liefst 5 weken voordat de bestelling er was.
Daar ging mijn kerstkado...

Slechte levering.
Slechte levering.. en zeer onduidelijk.. verwijzen naar de postbezorger. Geen duidelijkheid

Odpowiedź od Sylvani
De canvas die ik voor mijn vriend heb…
De canvas die ik voor mijn vriend heb laten maken is van degelijke kwaliteit alleen jammer dat het zo lang duurde eer het aankwam!

Bestelling was top
Bestelling was top, aflevering was minder, open en bloot achtergelaten terwijl er een grote box stond om in te steken met vermelding dat alles daarin mag..

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.