Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Still waiting on order from 15 December , contacted 3 times and still waiting on reply, if no contact very soon going contact bank as fraud as paid for something from a company that haven’t received... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Le fabriquant a pu répondre à nos attentes sur le style de tableau que nous voulions. Au début les propositions ne nous plaisaient pas, car la couleur vert et noir n'allaient pas. Pour améliorer cela,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Na het uploaden van de originele foto en wat informatie worden er een aantal voorstellen gedaan waaruit je kunt kiezen. Na drie weken kreeg ik het eindproduct en was blij verrast over het resultaat. E... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snelle feedback per e-mail, wel altijd jammer dat je niet kunt bellen. Op tijd ontvangen en goede kwaliteit. Korte aanpassing op mijn eigen verzoek was snel verwerkt. Levertijd 2 weken (komt uit Chi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z podarunkami
  2. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

Personalized canvases for family, couples, pets and more! Make your own unique artwork from your favorite memories.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 3 z 5

Kleuren echt niet mooi

Kleuren echt niet mooi
Hoewel ik toen korting kreeg ben ik nog steeds niet blij
Geen vertrouwen meer in jullie producten

Odpowiedź od Sylvani

Hi Jannie, Het spijt ons dat dit heeft kunnen gebeuren.

We proberen altijd zo duidelijk mogelijk te maken wat voor design u zult ontvangen. Daarom zijn er voorbeelden te zien op de website en bij andere designs krijgt u zelfs een voorbeeld in uw e-mail inbox dat u kunt goedkeuren.

We zijn recentelijk overgestapt naar een nieuwe klantenservice, de oude klantenservice medewerker heeft dit helaas niet met de rest van het team besproken.

Als u nogmaals een mailtje naar ons stuurt, zou u van ons een nieuwe mogen ontvangen zonder extra te hoeven betalen. Het printer probleem is inmiddels opgelost.

Stuur ons een mailtje met uw bestelnummer naar support@sylvani.nl

Marvellously

Goede verzorgde kwaliteit.
Klantenservice is perfect. Super vriendelijk.
Ben zeker een heel tevreden klant.
Is al mijn vijfde canvas en de kwaliteit is steeds uitmuntend.

8 grudnia 2023

Hi Alain,

We zijn enorm blij dat u onze klant mag zijn. We willen u bedanken voor uw vertrouwen en uw steun in onze webshop die nog niet heel lang bestaat. Dit stellen we enorm op prijs.

Super tof om te horen dat u zo tevreden bent!

Als u nog ergens mee zit, zijn we altijd te bereiken op support@sylvani.nl

Bedankt!

Oceniono na 5 z 5

Exact wat ik gevraagd heb

Exact wat ik gevraagd heb. Prachtige canvas, goed verpakt. Frame en Canvas apart geleverd zoals gemeld. Super tevreden met het resultaat.
Donald

5 grudnia 2023

Hi Donald,

Wat tof om deze review te lezen! We stellen je steun en waardering enorm op prijs.

Als je ooit nog een keer iets aan ons wilt vragen of mededelen, zijn we altijd bereikbaar op support@sylvani.nl

Oceniono na 5 z 5

The result is exactly what I hoped it…

The result is exactly what I hoped it would be. Well worth the money. It took a while to get here, but that is not a problem. I was kept up-to-date on the delivery. I think I will order more.

13 listopada 2023

Hi Robin,

Thank you so much for your lovely review. Hearing that you are happy with your order and everything in the process went smoothly means A LOT to us.

If you ever have any questions, you can always e-mail us at: support@sylvani.nl

Kind regards,

Oceniono na 5 z 5

Ziet er goed uit en het was ook goed…

Ziet er goed uit en het was ook goed verpakt en schadeloos geleverd dus dikke plus van mij

Bedankt Lauw!

Dat is echt goed om te horen! Enorm bedankt voor je review. Voor een beginnend bedrijf zoals ons betekent dit erg veel voor ons.

Als je ooit nog iets aan ons wilt vragen, over je bestelling of in het algemeen, zijn we altijd bereikbaar op support@sylvani.nl

Oceniono na 5 z 5

bestelling correct en redelijk snel…

bestelling correct en redelijk snel geleverd.

Hi Ramon,

Tof om te horen dat je tevreden bent! Deze review kunnen we enorm waarderen.

Als je ooit ons nog wilt contacteren, zijn we altijd bereikbaar op support@sylvani.nl

Absolute aanrader!

Het canvas is supermooi, heel degelijk opgespannen op een houten frame en kan meteen zonder enig probleem opgehangen worden. Bij de levering, die binnen de beloofde tijd gebeurde, zat het canvas heel goed verpakt zodat er niets mis kon gaan. TOP!

Odpowiedź od Sylvani

Martine, je bent een topper!

Bedankt voor deze super leuke review. Deze reacties vinden we echt prachtig om te horen.

Oceniono na 2 z 5

Levering is niet compleet

Levering is niet compleet. De canvas is niet meegeleverd, de frame wel.

Mail reeds gestuurd naar jullie mailsupport.

Bedankt voor de snelle reactie

Hi Thijs,

We versturen altijd onze canvassen en frames apart. Als het goed is heb je een kaartje gekregen in het pakket waar dit op staat.

Top dat je al een mailtje hebt verstuurd. Ga naar onze tracking pagina: https://sylvani.nl/apps/track123

Hier kun je jouw bestelling volgen als je jouw bestelnummer en e-mail intikt. Ik zie dat hij in de laatste paar stappen van het verzendproces zit. Dus je zult hem waarschijnlijk begin volgende week ontvangen!

Perfect

Vandaag binnen gekomen en ziet er fantastisch uit.
Wij zijn super blij met het resultaat

Hi Tirapani,

Super leuk om te horen!! Bedankt voor je leuke review.

Als je ooit vragen hebt, stuur ons dan een e-mail. We zijn dagelijks te bereiken op support@sylvani.nl

Oceniono na 5 z 5

Super blij😁 heel mooi gemaakt...echt…

Super blij😁 heel mooi gemaakt...echt WOWWWWWW🥰🥰

Beste klant,

Wat tof om te horen!! Bedankt voor je leuke review.

Perfect !!!

Hetgene we besteld hebben voldoet perfect aan de verwachtingen. Stevige kader, mooie print,...
Er zit ook bevestigingsmateriaal bij een zelfs een handschoen. Verzending is vlot gegaan en is goed ingepakt. Duidelijke communicatie met bedrijf via mail.
Kortom, alles perfect!!!

1 grudnia 2023

Hi Wendy!

Het is echt enorm tof om zulke reacties als dit te horen. We zijn een beginnend bedrijf en zulke reviews als deze maken echt onze hele dag goed. Daarom willen we je bedanken voor je leuke review! Wat fijn dat alles naar wens is.

Oceniono na 5 z 5

Snelle reactie op mijn vragen en de…

Snelle reactie op mijn vragen en de canvassen zijn allemaal snel en enthousiast ontvangen.

8 listopada 2023

Hi Anja,

Wat tof om dit te horen! Hier doen we het voor natuurlijk. Bedankt voor deze enorm lieve woorden.

Als je ooit nog vragen hebt, voel je vrij om contact met ons op te nemen.

support@sylvani.nl

Groetjes,

Erg mooi

Erg mooi, precies zoals het op de site staat, goed verpakt.

Bedankt, denk dat onze kinderen er heel blij mee zijn .

30 listopada 2023

Hi Wd,

Dat denk ik ook! ;)

Super leuk dat je zo'n leuke review schrijft! Dit wordt altijd erg gewaardeerd.

Als je ooit nog vragen hebt, voel je vrij om contact met ons op te nemen.

support@sylvani.nl

Groetjes,

Oceniono na 4 z 5

Te vreden klant…

Ik ben heel erg te vreden met mijn camvas behalve dat ik dacht dat zwart wit was, maar het is licht hele licht paar en kwam pas de 20ste dag aan, vandaar die 4 sterren, anders was het dikke 5 sterren

9 listopada 2023

Hi A,

Bedankt voor je inzichten! Dit kunnen we erg waarderen. Alsnog heel erg bedankt voor de 4 sterren! :)

Netjes alles!!

Netjes alles!!
En super mooi is het geworden!

9 listopada 2023

Beste klant,

Bedankt voor deze toffe reactie! Echt leuk om te horen, bedankt voor je mooie woorden.

Kader met namen

Mijn traantje kwam eruit. Zo mooi en prachtig. Goed verpakt. Niet lang moeten wachten.

28 listopada 2023

Hi Kristel,

Wauw, enorm bedankt voor deze review! We vinden het echt super leuk dat je zo tevreden bent met je ontwerp.

Nogmaals bedankt! Als je ooit nog vragen hebt, stuur ons gerust een mailtje! support@sylvani.nl

Oceniono na 4 z 5

Canvas is super mooi

Canvas is super mooi, spijtig dat het frame niet samen met de Canvas toegekomen zijn,
Dus nog effe geduld

25 listopada 2023

Hi Francisco,

Bedankt voor je leuke review! Helaas kunnen we dit nog niet samen versturen. Het is mogelijk maar zullen de canvassen onderweg beschadigd raken.

Daarom nemen we het zekere voor het onzekere! ;)

In ieder geval leuk dat je er zo blij mee bent!

Hier is de tutorial voor het installeren van de DIY-Frame: https://youtube.com/shorts/xYvR0w5ylYw?feature=share

Is gewoon geweldig

Is gewoon geweldig, op tijd geleverd, heel goed verpakt.
Is echt mooi!!!

25 listopada 2023

Hi Sabine,

Wat tof om te horen zeg! Enorm bedankt voor je leuke review! Ervaringen zoals deze zijn altijd erg leuk om te ontvangen.

Oceniono na 5 z 5

Super snelle levering en service bij…

Super snelle levering en service bij het beantwoorden van mijn vraag. Canvas met DIY-lijst cadeau gedaan en waren heel enthousiast. Thanx Sylvani!

22 listopada 2023

Hi Aziëlle,

Leuk dat je een van onze canvassen hebt besteld als cadeau! Het is super fijn om te horen dat de gelukkigen er blij mee waren. Bedankt voor je mooie review! Dat wordt erg op prijs gesteld.

Zeer netjes geholpen

Zeer netjes geholpen, niets is te veel gevraagd en alles keurig netjes en goed verpakt verzonden.

22 listopada 2023

Hi Sander,

Bedankt voor je prachtige review! Dit kunnen we heel erg waarderen. Echt fijn dat je tevreden bent met onze service en dat je canvas goed gelukt is!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej