Glas på vej, men endnu ikke modtaget. På hjemmesiden reklamere de med 2-4 leveringsdage men dette kan man slet ikke stole på. Jeg har valgt levering til privat adresse med DAO, men min ordre... Zobacz więcej
Sweetmemory stod for at levere pynt til vores bryllup den 22. august 2020. De lavede bl.a. vores bordkort, gæstebog, bordplan, bordnumre og personlig kagekniv. En beslutning vi aldrig vil fortryde! D... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helt unik og fantastisk service! Oliver brillerede og vores kære chef kunne få sine glas osv i tide. Hun stod med tårer i øjnene, da hun læste skiltet i gaveæsken og snøftede da hun læste teksten p... Zobacz więcej
Perfekt handel. Super hjælp fra kundeservice, da deres side var lidt ustabil, lavede ordren manuelt via chatten. Super professionel. Kan kun varmt anbefale Sweetmemory. Har handlet der 2 - 3 gange n... Zobacz więcej
Elmegade 36, 4400, Kalundborg, Dania
- sweetmemory@labcut.dk
- sweetmemory.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Dårlig levering
Jeg har valgt levering til privat adresse med DAO, men min ordre bliver nu leveret med Post Nord til et afhentningssted.
Konfirmanden fik ikke sit glas til tiden hvilket sagtens kunne nås hvis I overholdt hvad I lover på hjemmesiden.
Det er bare ikke i orden 🤬
Hurtig levering og super flot gravering…
Hurtig levering og super flot gravering på glas.
Tak 😁😁😁
Modtaget meget pæne glas fra Sweet…
Modtaget meget pæne glas fra Sweet memory men bare ikke i korrekt tid. På hjemmesiden reklamere de med 2-4 leveringsdage men dette kan man ikke stole på. Min pakke blev leveret 3 dage forsinket i forhold til hvornår de senest skulle leveres. Det resulterede I at brudeparret ikke fik deres gave i tide til bryllup. Firmaet blev kontaktet flere gange og tager intet ansvar for at levering ikke er sket i tide da de "ikke garantere nogen leveringstid" og giver ansvaret til PostNord. Det er heller ikke muligt at sende pakken retur/reklamere den. Så anbefaler deres glas men ikke deres kundeservice og husk bestille i meget meget god tid før!

Odpowiedź od Sweetmemory
Er meget tilfreds
Er meget tilfreds
Jeg har købt det flotteste skjold til æresport. Har handlet der før og gør det igen. 😊
Flotte glas og hurtig levering
Champagneglas
Jeg bestilte champagneglas med gravering til et bryllupspar. Leveringen var hurtig og produktet er fantastisk.
Simpelthen de flotteste glas
Simpelthen de flotteste glas. Jeg skal helt sikkert bestille flere gaver og nok lidt til mig selv, på et tidspunkt.
Hurtig og god betjening 🙂
Altid hurtig levering og glassene er…
Altid hurtig levering og glassene er super flotte. Perfekt til den helt personlige gave
Jeg har handlet meget på nettet
Jeg har handlet meget på nettet, men aldrig oplevet så fin og venlig betjening. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos jer. Glassene blev modtaget med stor glæde. Vivi
Fantastisk
Rigtig flotte gin glas, hurtig levering og sikker fin inpakning.
Handler helt sikkert hos Sweetmemorys igen.
Framragende
God, hurtig og sikker service, fragt og kvalitet. Alt i alt en skøn oplevelse at handle hos dem.
Superhurtig levering!
Fin service.
De modtagene gin-glas, havde jeg ikke pakket ud ved modtegelsen, da det ikke hastede fordi det var en gave.
Ved nærmere eftersyn, kunne jeg, trods bobleplasten se, at efternavnet var blevet delt forkert. En opringning til Sweetmemory, resulterede i nye glas med korrekt indgravering. Perfekt service.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.