Jeg vil klart give Hobby art min bedste anbefaling.. DAO fik desværre lavet rod i forsendelsen, så da jeg kontaktede Hobby art reagerede de asap, og kontaktede DAO... Da de så fik oplyst fra DAO at... Zobacz więcej
Jeg skrev til på dagen hvor Hama mini nye farver udkommer, om det kunne passe de allerede var ud solgt, men de havde ikke modtaget deres forsendelse endnu. Da dette skete skrev de til mig jeg ny kunn... Zobacz więcej
Bestilte varen søndag (hvor der selvfølgelig er lukket) men til trods blev varen først sendt onsdag og hermed kunne hentes torsdag. Det syntes jeg er liiiidt længe når de fleste webshops leverer dag t... Zobacz więcej
Per ongeluk een andere yarn bowl ontvangen dan ik had besteld..nu vond ik dat geen probleem , alleen prijsverschil ... dit is netjes opgelost door art en hobby. Goede service, erg klantvriendelijk. A... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hobby Art er en online hobby butik. Vi har et kæmpe udvalg kort og scrap tilbehør. Herunder et stort udvalg af dies, stempler, karton, pynt m.m. fra alle de populære mærker.
8700, Horsens, Dania
- Kontakt@hobbyart.dk
- hobbyart.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Altid super service og hurtig levering.
Altid super service og hurtig levering.
Jeg kan varmt anbefale Hobbyart!

Odpowiedź od Hobby Art
Gode varer
Gode varer. Meget lang levering. Næsten 2 uger. Ingen information om forlænget levering. Det manglede jeg.
Jeg er godt tilfreds men har ikke…
Jeg er godt tilfreds men har ikke modtage den sidste ordre
Vh lykke Sørensen
I har hele tiden været gode til at…
I har hele tiden været gode til at orientere mig om min vare der har været mange måneder undervejs. Den blev endelig sendt d. 30. September og jeg modtog den i dag d.2.oktober. Tusind tak for jeres arbejde.
Med Venlig Hilsen
fik som lovet
fik som lovet, tog lidt tid da de skulle anskaffe det jeg havde bestilt, fordi det var blevet udsolgt imellemtiden. men alt ok
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.