Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Gift van werk toch liever willen omzetten naar een geldbedrag, 72 uur gewacht zoals de mail vroeg te doen, niks ontvangen en uiteraard mag je de bon nu niet meer zelf gebruiken tenzij je een boete wil... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Verkoop hier niet uw cadeaukaarten ze betalen je namelijk niet uit en ze reageren ook nergens op. Ik ga hier een melding van maken bij de Politie en ik raad iedereen dat ook te doen hoe meer aangift... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Naast dat dit bedrijf cadeaukaarten inkoopt kan je ook voor een gereduceerde prijs cadeaukaarten aanschaffen. Zeer betrouwbaar bedrijf, snelle communicatie via Whatsapp en voor een leuke prijs e... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Besloten om twee webshop giftcards te verkopen, ik vond het er positief uitzien maar begin me intussen zorgen te maken. 10 dagen verder en nog geen geld ontvangen, en daarnaast ook geen reactie op mij... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z podarunkami

Napisane przez firmę

Cadeaukaart gevonden? Cadeaubon gekregen? Bij swap.coupon kunt u direct uw cadeaukaart of cadeaubonnen inwisselen. Uw cadeaukaart kunt u inwisselen voor euro’s, bitcoins of andere cadeaubonnen met hoge kortingen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Maken valse BELOFTES

Ze houden zich niet aan hun woord.

Vrijdag 17-11-23 besteld, echter niet direct ontvangen waardoor ik een nare bijsmaak kreeg en zaterdagochtend 18-11-23 vroeg in de nacht van vrijdag 17-11-23 op zaterdag 18-11-23 nog een berichtje stuurde dat ik het geheel wil annuleren aangezien ik het niet vertrouw. Krijg ik een mail dat het geannuleerd is, echter het geld komt niet op de rekening. Maandag 20-11-23 na meerdere appjes waardoor ik het als een onbetrouwbare site ervaar. en het niet netjes is prive zaken van mensen openbaar te zetten aangezien de mensen hier enorm voor schamen die van het minima te moeten leven en het allerlaatste geld probeerde een bon te bestellen en dat het geld voor mij heel heel heel erg veel is om dat ik daar een maand mee moet doen voor de boodschappen en ik helemaal niets meer had, en hierdoor helaas in onvoorziene hoedanigheid heb moeten leven, en niks kon nuttigen dan alleen water. Echt slecht zoals hun in vertrouwen de berichten openbaar zetten. Ik hoop dat jullie anders praten als jullie in zon situatie moeten leven en alles om moeten draaien.

Echter is beloofd tussen 5-7 dagen dat het geld op de rekening moet staan.

Echter is 17-11-23 tot nu 4-12-23 meer dan die beloofde dagen, en het echt nu op mijn rekening verwacht beloftes maakt schuld heb alle screenshots en jullie reageren niet meer op de appjes echt schandalig hoe jullie mensen behandelen en de afspraken niet nakomen.

Mensen bestel hier niets bij dit bedrijf hun komen de gemaakte beloftes helaas niet waar.

95 euro is heel heel veel geld als dat terug moet komen en beloofd is binnen de 5-7 dagen op de rekening terug te storten.
Inmiddels al ruim 2 weken verder en ze reageren nergens op.

17 listopada 2023
Opinia niezależna
Oceniono na 4 z 5

Goede ervaring met swap.coupons

Goede ervaring met swap.coupons. Op WhatsApp kreeg ik een kwartier later reactie op mijn vraag. Het duurde 20 minuten voordat ik de codes voor mijn cadeaubonnen op mijn e-mail ontving.

24 listopada 2023

Aanrader!

Op het begin wat wantrouwend en daarom de recenties op trustpilot gelezen. Hierna toch besloten om een bol.com bon aan te schaffen. Betalen via tikkie werkt perfect en binnen 20 minuten had ik mijn cadeaubon in de mail zitten. Super site!

25 listopada 2023
Oceniono na 4 z 5

Its good but im still waiting for my…

Its good but im still waiting for my coupon its been 4 days

17 listopada 2023
Opinia niezależna
Logo swap.coupons

Odpowiedź od swap.coupons

Dear Tijmen,

Thank you for your review. Even though we already resolved it through email. I'd like to clarify on trustpilot that our offer for your gift card automatically expired after 76 hours. After this time, you have the option to either resell your gift card or use it for your own purposes. We regretfully couldn't accept your gift card, mainly because of the low demand for Douglas gift cards. Additionally, we experienced a significant surge in traffic and, as a result, didn't have the requested Amazon gift cards available in our stock.

Oceniono na 5 z 5

Betrouwbare site met ruim assortiment

Ruim assortiment te kiezen bonnen. Met weinig moeite krijg je een mooie korting..

Bij het zelf betalen had ik ipv het kortingsbedrag van 95 euro het volle bedrag (100 euro) betaald. Ik had er geen erg in, maar kreeg netjes de 5 euro terugbetaald!!

25 października 2023

Quick, good service

I placed two orders l, the first one was cleared within 5 minutes.
The second one posed some issues, but it was dealt with manually, very quickly and professionally I must say!

20 października 2023
Oceniono na 3 z 5

(Opzich) Prima

Ze hebben, in tegenstelling van vele anderen, in ieder geval daadwerkelijk in huis wat er aangeboden wordt. En de korting is goed en welkom uiteraard! Enige minnetje is dat het wat langer duurt voordat je het bestelde item binnen hebt. Daarvoor bieden ze excuses aan en wordt aan gewerkt. Ik vergeet ze niet en probeer het later weer een keer.

19 października 2023

Perfect

Perfect. Eerst wel een beetje terughoudend omdat ik voor 650 euro kadobonnen moest hebben. Toch de gok gewaagd en echt binnen een half uur had ik alle kadobonnen op de mail. Toch op deze manier 40 euro korting.

25 września 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej