Informacje dotyczące firmy

1. Budownictwo i produkcja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Trapprenovering nära dig! Täby, Nacka, Solna & Svenska - Trappsteg gör din trappa som ny! Trapprenovering när den är som bäst helt enkelt!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Snabbt och smidigt!

Trodde inte trappan kunde räddas så bra! Ser helt ny ut. Kommunikationen har varit snabb och smidig och fakturan kom snabbt och stämde med offert!

30 maja 2025
Oceniono na 2 z 5

Jg kontaktade detta företag om en…

Jg kontaktade detta företag om en offert gällande att bygga om min trappa, fick svaret att de tyckte jobbet var för komplex. Det är en helt normal trappa utan något märkvärdigt, skulle förmodligen kunna bygga den själv om jag hade haft tid

9 grudnia 2024

Odpowiedź od svenskatrappsteg.se

Hej! Som vi meddelade dig så bygger vi inte om trappor eller har nya trappor att erbjuda. Det finns andra företag som säljer nya trappor som du troligtvis är i behov av. Vi utför trapprenovering, vilket inte innefattar ombyggnader av trappor. Vi önskar dig lycka till i letandet efter rätt leverantör eller hittar tid till att bygga om den själv.

Katastrof service

Katastrof, anlita inte , bokat tid men sedan säger han att han har glömt och skyller på mänskliga faktorn och sjukskrivningar plötsligt, det visar hur oseriösa de är.

20 września 2024

Odpowiedź od svenskatrappsteg.se

Tack för ditt omdöme. Ett hembesök var inbokat hos dig idag. Om tex sjukdom eller annat inträffar innan hembesöket så blir det svårt att genomföra. Naturligtvis så tycker vi att det är tråkigt om det sker. Självklart bokar vi gärna in ett nytt hembesök, om du önskar det. Vi önskar dig en fin helg!

Oceniono na 5 z 5

Kan bara starkt rekommendera Svenska…

Kan bara starkt rekommendera Svenska trappsteg. Otroligt bra bemötande och mycket väl utfört jobb. Ali som renoverade vår trappa var mycket noggrann och Roland var utmärkt att samarbeta med.

13 marca 2024

Odpowiedź od svenskatrappsteg.se

Roligt att ni är nöjda med arbetet och bemötandet. Vi önskar er en fin vår. Mvh

Dåligt bemötande

Förklarar klart o tydligt vad jag vill ha hjälp med via mail men "säljaren" förstod inte o börja rabla massa annat. Okej?

13 lutego 2024

Odpowiedź od svenskatrappsteg.se

Tack för ditt omdöme. Du önskade pris för en mattmontering. Eftersom vi arbetar bara med montering av eksteg i trappor så kunde vi inte ge dig ett pris för mattmontering. Vi hoppas att du hittar en annan firma som arbetar med mattor och kan hjälpa dig med det. Önskar dig en fin dag!

Oceniono na 5 z 5

Vi är supernöjda med den fina service vi fick...

Vi är supernöjda med den fina service vi fick, det var snabbt, enkelt och proffsigt samtidigt som ett trevligt bemötande både innan och under själva utförandet av montören. Vi är också väldigt nöjda med slutresultatet, jättefin målning och en fantastiskt snygg trappa.

11 września 2023

ANLITA INTE DETTA FÖRETAG

ANLITA INTE DETTA FÖRETAG! Det här var det värsta vi varit med om, otrevligt bemötande när de inte hade gjort sitt jobb och ville heller inte återställa det som de förstörde för att trappan inte var bra första gången så de fick ta bort allt och börja om och då ville man heller inte återställa de skador som de åstadkommit, dessutom otroligt otrevliga vid bokning av besök, de frågade inte ens utan sa "vi kommer på måndag och får vi inte det så kommer det ta flera veckor innan vi kan komma" trodde nog att man blir tillfrågad och sen kommer överens......

9 września 2023

Odpowiedź od svenskatrappsteg.se

Tack för ert omdöme. Vi har naturligtvis inte förstört någonting hemma hos er eller på något sätt varit otrevliga. Tvärtom tycker vi. Vi har inte heller vägrat att återställa någonting. Vi har monterat nya trappsteg som vi hade betsat svarta hos er.
När vi var klara med allting så bad ni montören vid det första tillfället att slipa på trappstegen vid flertalet ställen där ni tyckte att det såg ut som fläckar när det i själva verket var ekens mönster Det resulterade till slut att vi fick ta bort alla trappstegen och göra om allting igen pga att ni ville ha det slipat trots att det inte behövdes. När man tar bort trappsteg så syns det naturligtvis innan nya kommer på plats.
Vi har därefter varit hos er och kapat/sågat nya trappsteg och betsat dem. Vilket var på onsdagen. Vi har sagt till er att vi kan komma redan på måndagen och montera trappstegen då vi hade möjlighet vilket var 5 dgr efter det första tillfället inkl helg. Vi trodde att ni skulle uppskatta att vi kom fort och montera de nya trappstegen, vilket ni tydligen inte gjorde.
Ni ville att vi skulle spackla, slipa och måla om resten av er trappa innan monteringen. Eftersom ni eller någon hade målat och spacklat er trappa tidigare riktigt dåligt så ansåg vi inte att det var vår uppgift att spackla, slipa och måla om hela er trappa för att det skulle bli yrkesmässigt utfört.
Montören hade pratat med er vad han skulle göra när han monterade stegen då återställning med del av målning var en del av det. Han hade även målat en gång längs med sidorna efter demontering . Montering av nya betsade steg är utfört. Vi hoppas att ni är nöjda!

Oceniono na 1 z 5

Trist bemötande av säljaren på Svenskatrappsteg

Jag var på väg att anlita Svenskatrappsteg för att renovera min trapp och hade en säljare hemma hos mig som gav mig olika alternativ och förslag, både för trapprenoveringen och målningsjobb runt trappen.
Jag bad om olika offerter för de olika jobben och fick offerterna mailade samma dag.
När jag sedan ville beställa enbart offerterna för trapprenoveringen och ledstången så påstod säljaren att priserna i offerten inte längre gällde. Han ville uppenbarligen även sälja målningsjobbet och det jobbet hade jag redan andra målare för. Jag upplevde att jag blev väldigt otrevligt bemött av denna säljare och har nu anlitat en annan firma som har gjort ett strålande jobb med min trapp.
Trist för Svenskatrappsteg som missade en bra affär med ett tråkigt kundbemötande!

20 stycznia 2022

Hej Nadja.
Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar verkligen att få feedback från dig.
Vi är jätteglada för att vara den trapprenoveringafirma som har bäst och flest omdömen i hela Sverige med de nöjdaste kunderna.
De offerter som vi lämnar är fasta och ändras aldrig. Vi har till och med prisgaranti. I ditt fall så har inte heller någon offert eller priser ändrats. Vår säljare har inte heller varit otrevlig mot dig.
Ibland så kommer det tillfällen då en kund vill ha någonting utfört som vi inte kan erbjuda. Vi är dock glad att du har hittat en annan firma som kunde göra ett bra arbete med din trappa. Vi önskar dig en riktig fin helg:)

Vilket jättebra utfört arbete

Vilket jättebra utfört arbete. Vi är supernöjda. Mycket bra bemötande, lyhörda och proffsigt utfört arbete. Det är en helt annan trappa, som en ny möbel i huset. Det ända vi ångrar är "varför väntade vi så länge".

7 grudnia 2018

Hej:)
Roligt att ni blev nöjda med oss och vårt arbete samt resultatet:)

Jag önskar er en God Jul!
Roland

Proffsigt i alla led

Proffsigt i alla led
Vi anlitade Svenskatrappsteg för renovering av vår gamla trapp och vi är mycket nöjda.
Just material, 8 mm massiv ek i helstav
Allt gick mycket smidigt. Trevligt bemötande från telefonsamtal, hembesök till proffsigt utfört arbete.

3 maja 2018

Hej
Roligt att ni blev nöjda och tack för ett gott te:). Det var trevligt att träffa er.
Hoppas att ni får en trevlig sommar i Finland och hemma :)
Roland

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej