Jag tror aldrig jag läst så många dåliga omdömen om ett företag. Det förstår jag när jag kollade upp vad de erbjuder och vad det skulle ge mig för mervärde. Bluff företag! Nu kommer det nog ett lå... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fick en skada på mitt fordon som omfattades av både garantin så som mitt försäkringsbolag. Svenska garantier gick in och tog min självrisk hos försäkringsbolaget på 5000kr då försäkringsbolaget tog sk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag bor till stora delar i Spanien och jag hade nyligen problem med min Volvo v60 som visade sig vara ett oljeläckage i deb främre vevaxeln. Tror de hette så och då jag befinner mig i Spanien så va bi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Teknad en ett årig garanti men ångrade mig men får inget svar om att jag har sagt upp det har skickat tre mail men inte fått något svar tror dom bluffar om att dom har skickat något är väldigt fel bör... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Marknadens bästa bilgarantier. Snabb kundservice, snabb skadehantering och ingen självrisk.
Spjutvägen 36, 74650, Bålsta, Szwecja
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Var nervös när motorn började låta konstigt men de gick igenom allt noggrant. Skadan täcktes fullt ut upp till 25 000 kr vilket var precis vad det kostade. Verkstaden de skickade mig till var proffsig och serviceboken stämplades ordentligt efteråt.

Odpowiedź od Svenskagarantier
Anmälde skadan direkt men det tog några dar innan jag fick besked om den godkändes. Lite stressat när man står utan bil men det löste sig tillslut. Kanske kan de bli snabbare på att svara.

Odpowiedź od Svenskagarantier
Jag hade hoppats att stötdämparna skulle täckas men det star tydligt att dom inte gör det. Min fel att jag inte läste ordentligt. Motorstyrenheten de fixade fungerade bra däremot sa garantin gör sitt jobb för det den ska täcka.

Odpowiedź od Svenskagarantier
Trodde fler saker skulle täckas än vad som faktiskt gjorde det. Packningar och slangar ingar ju inte vilket jag inte förstod fran början. Men motorn täcktes sa det var ända värt det, men läs villkoren noga.

Odpowiedź od Svenskagarantier
Verkar vara omöjligt att säga upp en försäkring.
Har mailat ett flertal ggr för att säga upp försäkringen, men får bara autosvar tillbaka. Bilen omfattas inte ens av garantin längre då miltalet uppnåtts...
Har dock inte behövt nyttja försäkringen, men det känns tröstlöst när man bara får faktura på faktura...

Odpowiedź od Svenskagarantier
När man kör långt känns det skönt att veta att garantin finns där om något skulle inträffa.

Odpowiedź od Svenskagarantier
Att garantin ingick när jag köpte bilen hos en auktoriserad aterförsäljare gav mig en extra trygghet och gjorde hela köpupplevelsen mer avslappnad.

Odpowiedź od Svenskagarantier
Kylarpumpen slutade fungera, men grundgarantin täckte allt utan några extra avgifter.

Odpowiedź od Svenskagarantier
När ABS-sensorn slutade fungera behövde jag inte betala någon självrisk tack vare garantin, jag är verkligen nöjd.

Odpowiedź od Svenskagarantier
Jag fyllde i anmälan online och fick bekräftelse samma dag - mycket smidigt.

Odpowiedź od Svenskagarantier
Informationen om karenstid på 60 dagar var tydlig och det blev inga missförstånd.

Odpowiedź od Svenskagarantier
Efter ett fel fick jag assistans vib bilhandlarens samarbetspartner utan extra kostnad.

Odpowiedź od Svenskagarantier
Motorn började låta konstigt, men Svenska Garantier täckte reparationskostnaden helt - otrolig trygghet.

Odpowiedź od Svenskagarantier
Det var enkelt att registrera bilen online. Handlaren guidade mig rätt och garantin aktiverades utan problem.

Odpowiedź od Svenskagarantier
En trasig vattenpump atgärdades snabbt, Processen lite lang tid bara!

Odpowiedź od Svenskagarantier
Kundtjänsten guidade mig genom hela processen. Kändes väldigt serviceinriktat.

Odpowiedź od Svenskagarantier
Fick vägassistans när bilen inte startade, allt täcktes enligt garantin. Sena svar pa email ibland.

Odpowiedź od Svenskagarantier
Efter att ha haft en bil med flera problem tidigare, känns det otroligt bra att ha det här skyddet nu.

Odpowiedź od Svenskagarantier
Det känns tryggt att veta att jag har ett palitligt stöd om något händer med min bil. Lite lang väntan pa mailsvar, annars 5 stjärnor.

Odpowiedź od Svenskagarantier
Jag uppskattar hjälpen, men väntetiden var längre än jag hade räknat. När jag väl fick kontakt, var personalen trevlig och lösningsorienterad.

Odpowiedź od Svenskagarantier
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.