Svenskagarantier Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jag tror aldrig jag läst så många dåliga omdömen om ett företag. Det förstår jag när jag kollade upp vad de erbjuder och vad det skulle ge mig för mervärde. Bluff företag! Nu kommer det nog ett lå... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fick en skada på mitt fordon som omfattades av både garantin så som mitt försäkringsbolag. Svenska garantier gick in och tog min självrisk hos försäkringsbolaget på 5000kr då försäkringsbolaget tog sk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag bor till stora delar i Spanien och jag hade nyligen problem med min Volvo v60 som visade sig vara ett oljeläckage i deb främre vevaxeln. Tror de hette så och då jag befinner mig i Spanien så va bi... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Teknad en ett årig garanti men ångrade mig men får inget svar om att jag har sagt upp det har skickat tre mail men inte fått något svar tror dom bluffar om att dom har skickat något är väldigt fel bör... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja ubezpieczeń komunikacyjnych

Napisane przez firmę

Marknadens bästa bilgarantier. Snabb kundservice, snabb skadehantering och ingen självrisk.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 51

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

HEMSIDAN HÄNGDE SIG 3 GÅNGER!

HEMSIDAN HÄNGDE SIG 3 GÅNGER!! Får fixa era servrar!! Men när jag väl kom in funkade det bra

27 lutego 2026

Odpowiedź od Svenskagarantier

Vi beklagar att hemsidan strulade när du försökte komma in. Tack för att du uppmärksammar oss på det – vi tar det vidare så att vi kan förbättra stabiliteten. Vad bra att det fungerade när du väl kom in!

Oceniono na 3 z 5

För dyrt tycker jag men fungerar som…

För dyrt tycker jag men fungerar som sagt

19 lutego 2026

Odpowiedź od Svenskagarantier

Tack för ditt omdöme! Vi förstår att priset kan upplevas olika, men vad bra att höra att det fungerar som det ska. Tack för att du delar din upplevelse!

Ganska bra.

23 lutego 2026

Odpowiedź od Svenskagarantier

tack för ditt omdöme. Jag hoppas att det gård bra för dig och meddela gärna oss vad som kan bli bättre.

Oceniono na 2 z 5

Förstår inte riktigt vad jag betalar för???

Förstår inte riktigt vad jag betalar för??? Läste villkoren men blev bara mer förvirrad. Nån som kan förklara på svenska tack

4 marca 2026

Odpowiedź od Svenskagarantier

All information om vad garantin omfattar och vad du betalar för finns beskrivet klart och tydligt på vår hemsida. Vi försöker alltid vara så transparenta som möjligt i både villkor och information.
Om något ändå känns oklart är du självklart varmt välkommen att ringa vår kundservice, så går vi igenom allt tillsammans och svarar på dina frågor.
Vänliga hälsningar
Kundservice

Helt okej

Helt okej inget mer

20 lutego 2026

Odpowiedź od Svenskagarantier

Vi skall försöka överträffa era förväntningar till din eventuellt nästa skada.

Tack för omdömet.

Med vänlig hälsning.

Oceniono na 3 z 5

Dom sa att det skulle ta 3-5 dagar men tog nästan 2 veckor innan jag fick besked. Lite irriterande men det blev godkänt tillslut så kan inte klaga för mycket

9 lutego 2026

Odpowiedź od Svenskagarantier

först vill vi be om ursäkt att det tog lång tid att få svar. Vi har ibland hög belastning på just skadeavdelningen och då kan det dra ut på tiden lite extra. Vi tar till oss detta och ska bli bättre.

Skönt att det löste sig direkt iallafall.

Oceniono na 3 z 5

Trodde kardanaxeln var täckt på small…

Trodde kardanaxeln var täckt på small men det är det inte. Måste ha medium minst. Lite förvirrande nivåer

15 stycznia 2026

Odpowiedź od Svenskagarantier

Tack för din feedback! Vi förstår att nivåerna kan upplevas som förvirrande och tar med oss det. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig att se över vilket skydd som passar bäst.

Oceniono na 4 z 5

Funkar bra..

28 stycznia 2026

Odpowiedź od Svenskagarantier

Tackar för det fina omdömet. Ser fram emot att ha er som kund framöver.

Garanti täckte hela reparationen

Garanti täckte hela reparationen, så jag behövde inte oroa mig för kostnaden. Verkstaden gick snabbt när det godkändes.

20 stycznia 2026

Odpowiedź od Svenskagarantier

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att garantin täckte hela reparationen och att processen gick smidigt när allt var godkänt. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse.

Oceniono na 5 z 5

När jag fick problem med servon löstes…

När jag fick problem med servon löstes det snabbt och smidigt. Verkstaden var professionell och jag fick tydlig information hela vägen. Jag har inget att anmärka på, det fungerade exakt som förväntat.

8 grudnia 2025

Odpowiedź od Svenskagarantier

tort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att problemet med servon löstes snabbt och smidigt, och att du upplevde både professionalism och tydlig information under hela processen. Precis så vill vi att det ska fungera. Du är alltid varmt välkommen tillbaka om du skulle behöva vår hjälp igen!

Oceniono na 5 z 5

Bromsförstärkaren gick sönder men…

Bromsförstärkaren gick sönder men täcktes av avtalet eftersom servicekraven var uppfyllda. Allt gick igenom utan problem och bilen var klar efter fem dagar.

17 grudnia 2025

Odpowiedź od Svenskagarantier

ack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att bromsförstärkaren kunde åtgärdas inom avtalet när servicekraven var uppfyllda, och att processen gick smidigt utan problem. Skönt att bilen var tillbaka på vägen efter fem dagar. Du är alltid välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa till igen!

Villkoren är väldigt tydliga

Villkoren är väldigt tydliga. När kamaxelgivaren gick sönder visste jag exakt hur jag skulle göra, anmälde inom 8 dagar och allt gick smidigt.

19 grudnia 2025

Odpowiedź od Svenskagarantier

Tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att villkoren upplevdes som tydliga och att du enkelt visste hur du skulle gå tillväga när kamaxelgivaren gick sönder. Att anmälan gjordes i tid och att allt gick smidigt är precis så processen ska fungera. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen vid behov!

Oceniono na 5 z 5

Efter viss tvekan och flera vändor…

Efter viss tvekan och flera vändor kring spindelhuset blev det till slut godkänt. Det drog ut lite på tiden, men verkstaden var riktigt bra och slutresultatet blev väldigt bra. Kommunikationen kunde dock ha fungerat bättre.

8 stycznia 2026

Odpowiedź od Svenskagarantier

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi uppskattar verkligen din ärlighet. Vi är glada att ärendet kring spindelhuset till slut kunde godkännas och att både verkstaden och slutresultatet levde upp till förväntningarna. Samtidigt tar vi till oss din synpunkt kring kommunikationen – det är värdefull feedback som hjälper oss att bli bättre. Tack för ditt tålamod och förtroende. Du är alltid välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa till igen.

Oceniono na 5 z 5

AC:n slutade fungera mitt i sommaren

AC:n slutade fungera mitt i sommaren. Jag fick snabbt hjälp, blev hänvisad till verkstad och reparationen godkändes. Kostnaden för mig blev endast 500 kr i självrisk.

11 grudnia 2025

Odpowiedź od Svenskagarantier

Tack för ditt omdöme! Tråkigt att AC:n slutade fungera, särskilt mitt i sommaren, men vi är glada att höra att du snabbt fick hjälp och att reparationen kunde godkännas utan dröjsmål. Skönt också att kostnaden stannade vid endast självrisken. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen!

Oceniono na 5 z 5

AC-kompressorn slutade fungera mitt i…

AC-kompressorn slutade fungera mitt i sommarn vilket var jättjobbigt. Ringde dem samma dag och de anvisade verkstad direkt. Reparationen blev godkänd och det kostade mig bara självrisken pa 500 kr trots att det var en dyr komponent att byta.

31 października 2025

Odpowiedź od Svenskagarantier

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi förstår verkligen hur jobbigt det kan vara när AC:n lägger av mitt i sommaren, och vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt vidare till verkstad och att reparationen gick smidigt.
Det är precis så här våra garantier är tänkta att fungera – att ge trygghet även när det handlar om dyrare komponenter, med endast självrisken som kostnad.
Stort tack för förtroendet och för ditt fina omdöme! Vi finns här om du behöver oss igen.

Oceniono na 5 z 5

Växellådan började hacka och jag…

Växellådan började hacka och jag anmälde det direkt per telefon. De var snabba med att godkänna och skicka till verkstad. Enda kravet var att jag hade uppdaterad servicebok vilket jag hade så det löste sig fint.

5 listopada 2025

Odpowiedź od Svenskagarantier

Tack för att du delar din erfarenhet!
Vad skönt att höra att allt gick smidigt och att verkstadsbesöket kunde lösas snabbt. Vi strävar alltid efter att vara tydliga och hjälpsamma, och en uppdaterad servicebok gör verkligen processen enklare.
Vi uppskattar ditt förtroende och finns här om du skulle behöva oss igen!

oss på

Oceniono na 5 z 5

Turboadgregatet pa min Volvo gav upp…

Turboadgregatet pa min Volvo gav upp efter ett halvar och jag trodde det skulle bli dyrt. Men eftersom jag haft service enligt boken sa godkände de skadan direkt. 8 000 kr blev det totalt och jag behövde bara betala 500 kr själv, resten stod de för.

4 listopada 2025

Odpowiedź od Svenskagarantier

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Tråkigt att turbon gav upp, men väldigt skönt att höra att allt löste sig smidigt och utan stora kostnader för dig. Att servicen varit enligt boken gör verkligen skillnad – och precis som i ditt fall kan skador då godkännas direkt.
Vi är glada att du fick snabb hjälp och att självrisken kunde hållas så låg. Tack för förtroendet!

Med vänlig hälsningar

Oceniono na 4 z 5

Fläkten fungerade inte ordentligt och…

Fläkten fungerade inte ordentligt och det var viskokopplingen som var trasig. Är lite äldre komponent men stodd med pa listen sa det täcktes ända. Tog någon vecka att fa tag i reservdelen men sen gick det fort att montera.

27 października 2025

Odpowiedź od Svenskagarantier

Hej! Tack för att du delade med dig av din erfarenhet. Tråkigt att höra att viskokopplingen krånglade, men vi är glada att det löste sig och att reparationen gick smidigt när delen kom in. Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Vänliga hälsningar

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej