I bought a house that had solar power installed from Svea Solar; I asked them to give me an username to be able to see data about them and they are asking for a 50 eur admin fee. Just to create an use... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Op 28 juli jl. zijn onze PV panelen geplaatst! Na een moeizaam offerte-traject hebben we gekozen om zonnepanelen te laten plaatsen door Svea Solar. De zeer kundige schouw van Martijn Vermeulen tro... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
aanvraag nov 22 ,schouw Martijn Vermeulen kundig met foto's en plaats bepaling omvormer + nieuwe meterkast. plaatsing april23 door kundige elektricien , maar panelen geplaatst op niet al te veilige... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Svea Solar Nederland
Napisane przez firmę
Over Svea Solar
Svea Solar is een toonaangevend Europees zonne-energiebedrijf dat in 2014 is opgericht. We bieden toekomstbestendige en complete oplossingen voor zonne-energie, waarmee onze klanten hun elektriciteitsrekeningen kunnen verlagen en tegelijkertijd kunnen bijdragen aan een duurzamere planeet. We worden gedreven door onze visie om de wereld vrij te maken van fossiele brandstoffen door innovatieve oplossingen te bieden die deze verschuiving versnellen.
Ons aanbod
Onze zonnepanelen worden zorgvuldig geselecteerd van fabrikanten en worden geleverd met een vermogensgarantie van 25 jaar voor standaardpanelen. Naast het aanbieden van zonnepanelen verzorgen we de volledige installatie van zonnesystemen.Onze Svea-experts helpen je bij het ontwerpen van een oplossing op maat die aan jouw behoeften voldoet en inspecteren je woning om een soepel installatieproces te garanderen. Lokale installateurs en elektriciens, die getraind, gecertificeerd en experts zijn in hun vakgebied, zorgen voor kwaliteit en veiligheid in alle fasen.
Svea Solar is actief in verschillende Europese landen, waaronder Nederland, Zweden, Duitsland, Spanje en België. Om de grootst mogelijke positieve impact op onze planeet te garanderen, biedt Svea Solar een breed scala aan oplossingen voor zowel de residentiële als de commerciële markt, evenals de bouw van grootschalige zonneparken.
Dane kontaktowe
Fellenoord 160, 5611ZB, Eindhoven, Holandia
- +31 088 8006920
- klantenservice@sveasolar.com
- sveasolar.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Solar energie.Alles is goed geplaatst en verwerkt.
Alles is goed geplaatst en verwerkt.
Goede zonnepanelen en en er wordt veel energie opgewekt.

Odpowiedź od Svea Solar Nederland
De installatie van de laadpaal was top
De installatie van de laadpaal was top! De app ziet er goed uit. Ik ben zeer tevreden.

Odpowiedź od Svea Solar Nederland
Het personeel was zeer geschikt
Het personeel was zeer geschikt, op mijn vragen een goed antwoord.
Het personeel, die de panelen op het dak geplaatst hebben, waren zeer korrekt en vakkundig.
Alleen jammer, dat de maand oktober 2023 de opbrengst lager was dan het verbruik,
Wij zullen het op jaarbasis moeten bekijken,

Odpowiedź od Svea Solar Nederland
Very professional team and always…
Very professional team and always available. I recommend the process was very smooth.

Correct bedrijf
Erg net bedrijf, niet opdringerig maar adviseert de klant op juiste wijze naar de goede oplossing. Opvolging nadien is ook correct. Bedankt Emirhan Gulcicek voor de nazorg!

Tevreden
Omdat alles na 2 jaar nog goed werkt en geen enkel probleem heeft opgeleverd.

Contact
Vanaf de installatie van de panelen tot heden een heel fijn contact 👍

Odpowiedź od Svea Solar Nederland
Kunnen goed afspraken mee worden…
Kunnen goed afspraken mee worden gemaakt, leveren netjes werk. Je kunt ze altijd (vrij snel) berekeiken indien er bijv. storingen zijn en lossen deze ook op.

Alles ging uitstekend
Alles ging uitstekend, zowel het 1e contact en de contacten daarna. Ook installatie probleemloos, volgens afspraak na gekomen. Installatie werkt nu inmiddels 2 jaar uitstekend. Wanneer ik in de toekomst nog eens zonnepanelen nodig heb , bel ik onmiddellijk svea solar

Aanrader
Vanaf het eerste contact tot het plaatsen van de zonnepanelen alles perfect geregeld. Duidelijke informatie en gelijk antwoord op je vragen

Odpowiedź od Svea Solar Nederland
Deni bedankt zo werkt een klantenservice
Wij zijn na het krijgen van een storing in het systeem erg netjes en goed geholpen SVEA Solar met name Deni Musostov heeft zich ingespannen om zowel het probleem op te lossen als de afhandeling erna goed te laten verlopen

Prettig en vakkundig geholpen door Svea Solar
Na 3 andere pogingen om een geschikte leverancier te vinden voor zonnepanelen op eigen dak zijn wij bij Svea Solar terechtgekomen. Onze contactpersoon, Emirhan Gulcicek, heeft ons heel prettig en vriendelijk telefonisch steeds terzijde gestaan( helemaal GEEN verkoop praat) Binnen de kortste keren kregen wij bezoek van Martijn van Eck, die vakkundig en prettig ter plaatse kwam onderzoeken wat bij ons de beste oplossing zou zijn. De enige die een geweldige oplossing bood voor de aansluiting met de meterkast, zodat dat ons nog eens extra kosten van een aannemer bespaarde. Ook de levering inmiddels is heel snel gegaan( binnen 6,5 week). Kortom, wij kunnen dit bedrijf zeer aanbevelen.

Supergoede ondersteuning
Ik had erge moeite met voor het eerst inloggen in de monitor app door een misverstand van mij.
Maar Deni Musostov heeft mij zeer snel, effectief en zeer prettig geholpen.

Odpowiedź od Svea Solar Nederland
Blijf opgewekt, problemen zijn er om opgelost te worden! En dat verzorgd Dennis!!

Odpowiedź od Svea Solar Nederland
Van begin tot installatie vlekkeloos verlopen
Vanaf het begin tot installatie is alles naar wens verlopen. Het is een bedrijf die echt eigenaarschap neemt en klanttevredenheid staat echt hoog in het vaandel. Je wordt persoonlijk benaderd in dit geval door Emirhan Gulcicek met de vraag of alles is verlopen zoals we verwacht hadden.
Je weet precies waar je aan toe bent en bij vragen staan ze direct voor je klaar.
Al met al alleen maar complimenten voor hun klantvriendelijkheid, adviezen en meedenkendheid.

Goede werkvoorbereiding
De voorbereiding en overleg over plaats van de panelen en bekabeling met dhr D. Musorov is perfect verlopen.
Uitvoering conform de afspraken.
Serieuze monteurs, die het naar tevredenheid hebben uitgevoerd.

Vakkundig
Een snel, betrouwbaar bedrijf dat je vanaf de offerte tot het daadwerkelijk plaatsen van de panelen begeleid. Vakkundig en net personeel die je alles uitleggen. Aanrader

Snel en netjes geleverd
Na een goed gesprek met Dilano en Ali begin september 3 offertes gekregen voor verschillende systemen zodat ik deze kon vergelijken, na vergelijking akkoord gegeven op de offerte en enkele weken later de schouw gehad waarin de volledige installatie werd besproken.
Binnen enkele weken zijn de zonnepanelen netjes geïnstalleerd en geactiveerd.
Al met al een zeer positieve ervaring en keurige afhandeling van de aanschaf.

Snel en goed geholpen
Kreeg snel de offerte en alles werd snel afgehandeld. Erg fijn dat je een vast aanspreekpunt hebt, in mijn geval was dat Dilano die alles netjes en snel voor mij regelde. Installatie is erg snel en netjes verlopen. Kortom erg fijn

Odpowiedź od Svea Solar Nederland
Perfect geregeld van begin tot aanleg.
Het hele traject is fantastisch geregeld. Vanaf eerste emails en het bezoek van Deni Musostov, die met goede ideeen kwam betreffende aanleg, bekabeling etc. Alle afspraken zijn allemaal keurig nagekomen. De aanleg was zelfde. Twee monteurs, beide allebei keurig en nauwgezet gewerkt en ook daar weer ideeen om omvormer op zolder uit het zicht te houden etc. Kortom, ik zou Svea aan iedereen aanbevelen.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.