Svea Solar NederlandRecenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

I bought a house that had solar power installed from Svea Solar; I asked them to give me an username to be able to see data about them and they are asking for a 50 eur admin fee. Just to create an use... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Op 28 juli jl. zijn onze PV panelen geplaatst! Na een moeizaam offerte-traject hebben we gekozen om zonnepanelen te laten plaatsen door Svea Solar. De zeer kundige schouw van Martijn Vermeulen tro... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

aanvraag nov 22 ,schouw Martijn Vermeulen kundig met foto's en plaats bepaling omvormer + nieuwe meterkast. plaatsing april23 door kundige elektricien , maar panelen geplaatst op niet al te veilige... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Urządzenia i systemy energetyczne
  2. Energia słoneczna

O Svea Solar Nederland

Napisane przez firmę

Over Svea Solar

Svea Solar is een toonaangevend Europees zonne-energiebedrijf dat in 2014 is opgericht. We bieden toekomstbestendige en complete oplossingen voor zonne-energie, waarmee onze klanten hun elektriciteitsrekeningen kunnen verlagen en tegelijkertijd kunnen bijdragen aan een duurzamere planeet. We worden gedreven door onze visie om de wereld vrij te maken van fossiele brandstoffen door innovatieve oplossingen te bieden die deze verschuiving versnellen.

Ons aanbod

Onze zonnepanelen worden zorgvuldig geselecteerd van fabrikanten en worden geleverd met een vermogensgarantie van 25 jaar voor standaardpanelen. Naast het aanbieden van zonnepanelen verzorgen we de volledige installatie van zonnesystemen.

Onze Svea-experts helpen je bij het ontwerpen van een oplossing op maat die aan jouw behoeften voldoet en inspecteren je woning om een soepel installatieproces te garanderen. Lokale installateurs en elektriciens, die getraind, gecertificeerd en experts zijn in hun vakgebied, zorgen voor kwaliteit en veiligheid in alle fasen.

Svea Solar is actief in verschillende Europese landen, waaronder Nederland, Zweden, Duitsland, Spanje en België. Om de grootst mogelijke positieve impact op onze planeet te garanderen, biedt Svea Solar een breed scala aan oplossingen voor zowel de residentiële als de commerciële markt, evenals de bouw van grootschalige zonneparken.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Solar energie.Alles is goed geplaatst en verwerkt.

Alles is goed geplaatst en verwerkt.
Goede zonnepanelen en en er wordt veel energie opgewekt.

20 sierpnia 2023

Hi Koraisa,

Ken je toevallig nog iemand die kan profiteren van zonne-energie? Kijk dan op onze website, word zonne-ambassadeur en ontvang een bonus! https://sveasolar.nl/nl-nl/ambassadeur

Oceniono na 4 z 5

De installatie van de laadpaal was top

De installatie van de laadpaal was top! De app ziet er goed uit. Ik ben zeer tevreden.

21 listopada 2022

Hi Peer,

Dankjewel voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat u een goede ervaring met ons hebt.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we voor je klaar. Veel duurzame kilometers gewenst.

Oceniono na 5 z 5

Het personeel was zeer geschikt

Het personeel was zeer geschikt, op mijn vragen een goed antwoord.
Het personeel, die de panelen op het dak geplaatst hebben, waren zeer korrekt en vakkundig.
Alleen jammer, dat de maand oktober 2023 de opbrengst lager was dan het verbruik,
Wij zullen het op jaarbasis moeten bekijken,

20 listopada 2023

Hi Aleidus,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Het is fantastisch om te horen dat je een goede ervaring met ons hebt!

Helaas is oktober niet zo'n zonnige maand geweest. Wij kijken er ook naar uit dat de zon weer meer gaat schijnen!

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staat we voor je klaar.

Oceniono na 5 z 5

Very professional team and always…

Very professional team and always available. I recommend the process was very smooth.

15 listopada 2023

Hi Aurelien,

Thank you for your positive review. It's good to hear that the installation went well.

Do you happen to know someone who could benefit from solar energy? Then take a look at our website, become a solar ambassador and receive a bonus! https://sveasolar.nl/nl-nl/ambassadeur

Enjoy your solar panels.

Kind regards,

Correct bedrijf

Erg net bedrijf, niet opdringerig maar adviseert de klant op juiste wijze naar de goede oplossing. Opvolging nadien is ook correct. Bedankt Emirhan Gulcicek voor de nazorg!

30 października 2023

Hi Benno,

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we voor je klaar. Veel zonuren gewenst!

Tevreden

Omdat alles na 2 jaar nog goed werkt en geen enkel probleem heeft opgeleverd.

14 listopada 2023

Hi Gerrit,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Het is fantastisch om te horen dat je al twee jaar mag genieten van zonne-energie.

Ken je toevallig nog iemand die kan profiteren van zonne-energie? Kijk dan op onze website, word zonne-ambassadeur en ontvang samen een bonus! https://sveasolar.nl/nl-nl/ambassadeur

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we voor je klaar. Nog veel zonuren gewenst!

Contact

Vanaf de installatie van de panelen tot heden een heel fijn contact 👍

25 października 2023

Hi Eric,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Het is fantastisch om te horen dat je tevreden bent over de communicatie en de installatie. We zijn trots op jou als power shifter!

Oceniono na 4 z 5

Kunnen goed afspraken mee worden…

Kunnen goed afspraken mee worden gemaakt, leveren netjes werk. Je kunt ze altijd (vrij snel) berekeiken indien er bijv. storingen zijn en lossen deze ook op.

Hi Nicole,

Bedankt voor je beoordeling. Jouw ervaring is enorm waardevol voor ons. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de verduurzaming van je woning.

Ken je misschien nog iemand die baat kan hebben bij zonne-energie? Neem dan een kijkje op onze website, word een zonne-ambassadeur en ontvang een bonus! https://sveasolar.nl/nl-nl/ambassadeur

Mocht je in de toekomst vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!

Alles ging uitstekend

Alles ging uitstekend, zowel het 1e contact en de contacten daarna. Ook installatie probleemloos, volgens afspraak na gekomen. Installatie werkt nu inmiddels 2 jaar uitstekend. Wanneer ik in de toekomst nog eens zonnepanelen nodig heb , bel ik onmiddellijk svea solar

Hi meneer van Gorp,

Wanneer je in de toekomst nog eens zonnepanelen nodig hebt staan we direct voor je klaar. Veel zonuren gewenst!

Aanrader

Vanaf het eerste contact tot het plaatsen van de zonnepanelen alles perfect geregeld. Duidelijke informatie en gelijk antwoord op je vragen

Hi Ingrid,

Bedankt voor je beoordeling! Het is fantastisch om te horen dat je een goede ervaring met ons hebt tijdens het verduurzamen van jouw woning. We zijn trots dat we samen deze power shift zijn aangegaan.

Ken je toevallig nog iemand waaraan je zonne-energie zou aanraden? Kijk dan op onze website, word zonne-ambassadeur en ontvang een bonus! https://sveasolar.nl/nl-nl/ambassadeur

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar. Veel zonuren gewenst!

Oceniono na 5 z 5

Deni bedankt zo werkt een klantenservice

Wij zijn na het krijgen van een storing in het systeem erg netjes en goed geholpen SVEA Solar met name Deni Musostov heeft zich ingespannen om zowel het probleem op te lossen als de afhandeling erna goed te laten verlopen

8 listopada 2023

Hi Arnold,

Bedankt voor je beoordeling! Het is fantastisch om te horen dat Deni je zo goed heeft kunnen helpen bij het verhelpen van de storing in het systeem.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben staan we voor je klaar. We wensen je veel zonuren toe!

Prettig en vakkundig geholpen door Svea Solar

Na 3 andere pogingen om een geschikte leverancier te vinden voor zonnepanelen op eigen dak zijn wij bij Svea Solar terechtgekomen. Onze contactpersoon, Emirhan Gulcicek, heeft ons heel prettig en vriendelijk telefonisch steeds terzijde gestaan( helemaal GEEN verkoop praat) Binnen de kortste keren kregen wij bezoek van Martijn van Eck, die vakkundig en prettig ter plaatse kwam onderzoeken wat bij ons de beste oplossing zou zijn. De enige die een geweldige oplossing bood voor de aansluiting met de meterkast, zodat dat ons nog eens extra kosten van een aannemer bespaarde. Ook de levering inmiddels is heel snel gegaan( binnen 6,5 week). Kortom, wij kunnen dit bedrijf zeer aanbevelen.

7 listopada 2023

Hi Ruth,

Supergoede ondersteuning

Ik had erge moeite met voor het eerst inloggen in de monitor app door een misverstand van mij.
Maar Deni Musostov heeft mij zeer snel, effectief en zeer prettig geholpen.

2 listopada 2023

Hi Thea,

Het is fantastisch om te horen dat je zo goed bent geholpen door Deni met de monitor app! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben staan we voor je klaar. Veel zonuren gewenst!

Oceniono na 5 z 5

Van begin tot installatie vlekkeloos verlopen

Vanaf het begin tot installatie is alles naar wens verlopen. Het is een bedrijf die echt eigenaarschap neemt en klanttevredenheid staat echt hoog in het vaandel. Je wordt persoonlijk benaderd in dit geval door Emirhan Gulcicek met de vraag of alles is verlopen zoals we verwacht hadden.
Je weet precies waar je aan toe bent en bij vragen staan ze direct voor je klaar.
Al met al alleen maar complimenten voor hun klantvriendelijkheid, adviezen en meedenkendheid.

31 października 2023

Hi Emel,

Goede werkvoorbereiding

De voorbereiding en overleg over plaats van de panelen en bekabeling met dhr D. Musorov is perfect verlopen.
Uitvoering conform de afspraken.
Serieuze monteurs, die het naar tevredenheid hebben uitgevoerd.

17 października 2023

Hi Hans,

Bedankt voor je beoordeling! Het is fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt met ons.

Vakkundig

Een snel, betrouwbaar bedrijf dat je vanaf de offerte tot het daadwerkelijk plaatsen van de panelen begeleid. Vakkundig en net personeel die je alles uitleggen. Aanrader

17 października 2023

Hi Ron,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. We zijn blij te horen dat de installatie naar wens is verlopen.

Groetjes,
Team Svea solar

Snel en netjes geleverd

Na een goed gesprek met Dilano en Ali begin september 3 offertes gekregen voor verschillende systemen zodat ik deze kon vergelijken, na vergelijking akkoord gegeven op de offerte en enkele weken later de schouw gehad waarin de volledige installatie werd besproken.

Binnen enkele weken zijn de zonnepanelen netjes geïnstalleerd en geactiveerd.

Al met al een zeer positieve ervaring en keurige afhandeling van de aanschaf.

14 października 2023

Hi Dirk,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. We zijn blij te horen dat de installatie naar wens is verlopen en dat Dilano en Ali je hebben kunnen helpen bij het maken van de power shift.

Snel en goed geholpen

Kreeg snel de offerte en alles werd snel afgehandeld. Erg fijn dat je een vast aanspreekpunt hebt, in mijn geval was dat Dilano die alles netjes en snel voor mij regelde. Installatie is erg snel en netjes verlopen. Kortom erg fijn

5 października 2023

Hi Jelle,

Oceniono na 5 z 5

Perfect geregeld van begin tot aanleg.

Het hele traject is fantastisch geregeld. Vanaf eerste emails en het bezoek van Deni Musostov, die met goede ideeen kwam betreffende aanleg, bekabeling etc. Alle afspraken zijn allemaal keurig nagekomen. De aanleg was zelfde. Twee monteurs, beide allebei keurig en nauwgezet gewerkt en ook daar weer ideeen om omvormer op zolder uit het zicht te houden etc. Kortom, ik zou Svea aan iedereen aanbevelen.

9 października 2023

Hi Sander,

Bedankt voor je beoordeling. Jouw ervaring is enorm waardevol voor ons. We zijn blij om te horen dat je enthousiast bent over de verduurzaming van je woning.

Mocht je in de toekomst vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej