Marieke is snel in haar communicatie en handelen. ‘s Morgens besteld en ‘‘s middags lag het klaar. Mooi ingepakt en al.
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Mooie duidelijke website, prachtige artikelen. Had 2 mooie mokken besteld voor Valentijn voor mijn vriendin. Onderling contact gehad en ik kan wel zeggen ZEER coulant. Je krijgt netjes via email beri... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij hebben meerdere keren hier al mooie kopjes/Mokken gekocht. Ze kunnen in de vaatwasser, dus praktisch en als je online besteld dan word alles prachtig voor je ingepakt. Zo blij met al onze moo... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Sus.Studio heeft een passie voor mooie, handgemaakte producten! Denk aan handgemaakt keramiek uit Spanje en Portugal, maar ook handgemaakte en uniek ontworpen sieraden, die we lokaal in Nederland laten maken... Sus.Studio houdt van kleur, dus vaak zijn onze ontwerpen in de mooiste kleuren gemaakt. Zoek jij een uniek product of een prachtig cadeau? Een mooie koffiemok of theemok, een prachtige eikenhouten borrel/kaarsenplank? Of ga jij voor een uniek sieraad? Bij Sus.Studio zit je goed! Sus.Studio brengt jou graag een beetje extra geluk in je dagelijkse leven ✨
Dane kontaktowe
Lekdijk 79c, 2957 CD, Nieuw-Lekkerland, Holandia
- info@susstudio.nl
- susstudio.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Mooi, kwalitatief en persoonlijk
Ik heb een mooie en kwalitatieve mok besteld! Erg leuk en persoonlijk ingepakt, maar ook vooral 'veilig' ingepakt, waardoor de mok tijdens het verzendproces niet kapot is gegaan.

Odpowiedź od Sus.Studio
Mooie producten en goeie service
Hele mooie producten en super goede service. Ze denkt mee, reageert snel op de mail. Helemaal blij met mijn aankoop.

Hele mooie mokken
Ze verkopen zulke mooie producten. Verzending is snel en komt mooi verpakt aan.

Koffiekopjes
Koffiekopjes. Vrolijk en mooi handgemaakt door Els&Marieke. Blij mee!!

Odpowiedź od Sus.Studio
Heel fijn contact om een gave collectie…
Heel fijn contact om een gave collectie in onze winkel te hebben staan, daar zijn we heel blij mee!

Een feestje ✨
Snelle levering en echt een feestje om de kopjes en schaaltjes uit te pakken! Prachtig handgemaakt en echt genieten om er koffie en thee uit te drinken.

Super fijne webshop
Super fijne webshop, persoonlijk met eerlijk gemaakte producten. Top kwaliteit!

Odpowiedź od Sus.Studio
Zo leuk om te geven aan iemand!
zo leuk om iets van jullie cadeau te geven aan iemand, niet alleen het artikel, maar de verpakking is al een cadeau op zich!

Altijd goede service
Altijd goede service
En mooie producten!
Ook erg leuk om mensen kado te geven dat is altijd een groot succes.

Odpowiedź od Sus.Studio
Vriendelijk, professioneel en prachtig servies!
Ontzettend vriendelijk contact, werd met me meegedacht om alle aantallen die ik wilde van verschillende items in één keer te kunnen bestellen. Het product zelf is absoluut prachtig, ik was al verliefd op de foto’s maar in het echt zijn ze nóg mooier! Echt unieke, handgemaakte producten, allemaal nét even anders, ik hou ervan! Kan iedereen van harte aanbevelen om hier iets moois te kopen!

Odpowiedź od Sus.Studio
Heel blij met de verschillende mokken
Heel blij met de verschillende mokken! Een feestje om uit te drinken!!
Ook een super fijne service! Via de chat gemakkelijk contact. Wanneer er iets niet op voorraad is denken ze graag met je mee voor je bestelling.

Gaaf servies
Heel mooi servies maar ook de sieraden zijn top! En altijd erg mooi ingepakt. Super leuk om kado te geven.

Doświadczenie Trustpilot