Altijd gezellige vriendelijke ontvangst met heel veel keus in kadootjes of natuurlijk spulletjes voor in je eigen interieur !! Ik ga er eigenlijk nooit met lege handen naar buiten ! Betaalbare en moo... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ontzettend leuke houten toiletrolhouder besteld. Het had wel enige creativiteit nodig om het te kunnen gebruiken. Een toiletrol is namelijk te groot voor de ruimte waar hij zit waardoor de rol niet r... Zobacz więcej
Geweldig leuke winkel met heel veel mooie spulletjes, en hele vriendelijke eigenaresse. Ik had spullen online besteld en heb ze opgehaald in de winkel, alles zag er precies zo uit als op de foto's... Zobacz więcej
Fijne winkelervaring. Eigenaresse neemt echt de tijd voor je. Je ziet aan de winkel dat ze haar liefde en al haar tijd erin steekt. Ik had mijn bestelling online gedaan wilde het graag daar ophalen, z... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Spulletjeshoek is een winkel in cadeau & woonaccessoires in Mariahout ( Laarbeek ) dichtbij Helmond , Meijerijstad , Eindhoven net even anders dan anders. Ook kunt u bij ons terecht voor de heerlijke geurblokjes met een jaar geurgarantie, en nog mooier alles met een eerlijke prijs! Of wat dacht u van de decobordjes gemaakt van geperst hout met nostalgische afbeelding en leuke teksten, geef deze cadeau i.p.v. een standaard kaartje. We verkopen ook landelijke cadeau en woonaccessoires. Kom gezellig langs in de winkel of shop 24/7 op www.spulletjeshoek.nl Volg ons op Fb en Insta. Spulletjeshoek Mariastraat 34 5738 AJ Mariahout info@spulletjeshoek.nl
Dane kontaktowe
Mariastraat 34, 5738 AH, Mariahout, Holandia
- spulletjeshoek.nl
Goede communicatie en vlot en goed…
Goede communicatie en vlot en goed verpakt verzonden. Product is zoals voorgesteld.
Mooie sfeervolle spulletjes
Mooie sfeervolle spulletjes, snelle levering, fijne communicatie en ga zeker vaker bestellen.
Fijn contact
Fijn direct contact in de mail. Ze ging nog uitzoeken of er van een product nog meer was bij de groothandel en koppelde dit snel aan mij terug.
Er was een artikel niet goed zichtbaar…
Er was een artikel niet goed zichtbaar toen werd ik door de verkoper op de hoogte gesteld en kreeg ik de keuze iets anders uitzoeken of mijn geld terug en de levering was ook super snel
Goed service en kwaliteit
Mooi lampje echte sfeervol in huis en…
Mooi lampje echte sfeervol in huis en netjes goed verpakt snelle levering
Supersnel geleverd en plankje exact…
Supersnel geleverd en plankje exact zoals op de site
Snelle service!
leuke spulletjes.Snel geleverd
Altijd fijn om daar te gaan winkelen!!
Altijd fijn om daar te gaan winkelen!!
Goede service en hele leuke spulletjes
Vriendelijke en alles goed verpakt en snel be,orgt
Vriendelijk goed verpakt en snel bezorgt
Super leuke dingen
Snelle service
Mooie spulletjes
Netjes verpakt
Ga in de toekomst zeker weer kopen
Leuke spullen voor een goede prijs.heel…
Leuke spullen voor een goede prijs.heel goed verpakt(was zeer breekbaar)en snel geleverd
Geweldig met mee denken
Geweldig met mee denken. Hadden een bestelling niet kwamen gelijk met alternatief.
Super vriendelijk en klant gericht
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.