Bardzo gorąco polecam tę stronę z ankietami. W odróżnieniu od innych stron zarobkowych Surveytime ma bardzo fajną formę rozliczania. Nagrodę otrzymuje się natychmiast po wypełnieniu ankiety :)
Udało mi się trafić dziś w ankietę a jestem tu od niedawna, otrzymałam zapłatę. Liczę na więcej szans zarobku bo czasy trudne
Wypełniałam tam ankiety od dłuższego czasu. Płacili bez zarzutu 1$ lub 0,5$ za każdą wypełnioną ankietę. jednak w tym roku coś się zmieniło. Wprowadzili próg wypłaty 5$. Po uzbieraniu kwoty 5,24$ chc... Zobacz więcej
Nie polecam koniecznie tej strony, zwykłe ścierwo i strata czasu. Zbierają twoje dane po czym lecą w ch*ja i każda następna ankieta zostaje automatycznie odrzucana i według mnie zrobienie ankiety na t... Zobacz więcej
Złamanie zasad
Szybka płatność na konto!
Mimo, że czasami ankiety są przerywane tuż przy końcu dyskwalifikacją to i tak jest fajnie czasem 1$ częściej 0,5$ ale od razu praktycznie na konto! Super!!
Moja opinia na temat Nextwiss będzie…
Moja opinia na temat Nextwiss będzie poparta na dość trwałym doświadczeniu, ponieważ założyłem u nich konto rok temu. W skrócie – jest dobrze. Ale najważniejsze, że są legalne i posiadają licencje i zezwolenia. Liczę więc na to, że w przyszłości nie będę miał problemów, a to jest dla mnie najważniejsze. Polecam!
Oszustwo
Byłam i znów jestem na tym panelu.
Jeszcze nie zarobiłam ani grosza.
Marnujcie mój czas i gracie nieuczciwy.
Przykład; wszystkie ankiety kończą się po uzupełnieniu 4/5 formularza. Po tym czasie wyrzuca. Nie pozwoliliście mi dokończyć żadnej.
Pierwsza wypłata na paypal (0.5 USD)…
Pierwsza wypłata na paypal (0.5 USD) była dopiero na drugi dzień a kolejna natychmiastowo więc polecam i mam nadzieję że będzie sporo ankiet
2 - 3 razy w tygodniu ankieta po wypełnieniu której otrzymujemy błyskawicznie 1$ na paypal lub coinbase.
polecam!!! 1$ za wypełnienie ankiety.
Jest okej płacą
Nie dostaję nagród / I'm not getting any awards
Tylko raz udało mi się do końca wypełnić ankietę i nawet wtedy nie dostałam nagrody. Najczęściej dostaje maila, wchodzę w powiadomienie, ale za każdym razem z jakiegoś powodu mnie wyrzuca. Na ten moment, mimo wielu prób, nie dostałam ani grosza.
I was able to complete the survey only once, and even then I did not receive a prize. Most often I get an e-mail, I enter the notification, but every time for some reason, I am kicked out. At the moment, despite many attempts, I did not get a penny.
I am new but i like it great survey
OkOk Lubię wasze ankiety, chciałabym rozwiązywać ich więcej. Bardzo dziękuje i pozdrawiam
Ok
Swietna platworma z ankietami wyplaty…
Swietna platworma z ankietami wyplaty dodchodza zawsze tego samego dnia polecam serdecznie
:)...........
Jest ok
Jest ok. Ankiety są rzadko co 5-6 dni mogły by być przynajmniej 4-5na tydzień.
super profesjonalna strona ktora ma…
super profesjonalna strona ktora ma duzo ankiet i jako chyba jedyna oferuje natychmiastową wypłat na PayPal
Jedna akieta wypelniona jest platna…
Jedna akieta wypelniona jest platna druga nie ? bledy?czy co niewiem! dzisiaj wypelnilem 3 ankiety z sukcesem .2 zostaly zaplacone 1 nie bledy! czy co niewiem ? tak jest czesto! POZDRAWIAM!
Strata czasu
Wypłaciłem jakieś 1 euro ( 2 razy po 0.5), praktycznie każda ankieta której się podejmuje konczy się niepowodzeniem. Strata czasu, cos tu jest nie tak.
Nie do końca
Szybko i sprawnie tylko, że adres e-mail źle wpisany przez administratora i nie mogę odbierać nagród, a nikt nie odpowiada na wiadomości i prośby. Czy ktoś wie jak to zmienić?
Super ankiety i natychmiastowa wypłata.