Surveytime

Ocena tej firmy jest niedostępna z powodu naruszenia naszych wytycznych.

Bardzo gorąco polecam tę stronę z ankietami. W odróżnieniu od innych stron zarobkowych Surveytime ma bardzo fajną formę rozliczania. Nagrodę otrzymuje się natychmiast po wypełnieniu ankiety :)

Udało mi się trafić dziś w ankietę a jestem tu od niedawna, otrzymałam zapłatę. Liczę na więcej szans zarobku bo czasy trudne

Złamanie zasad

Potwierdzam negatywne wypowiedzi poprzedniczek

Potwierdzam negatywne wypowiedzi poprzedniczek - Pani Agaty i Pani Mariki. Wszystko wskazuje na to, że serwis Surveytime.io postanowił oszukać ankietowiczów i nie wypłacić im należnych pieniędzy. Ja czekam od 5 sierpnia 2024 r. na umożliwienie mi wypłaty uzbieranych z trudem 5 dolarów, wysłałam kilka maili do nich i do dziś brak odpowiedzi i brak możliwości wypłaty.

Po osiągnięciu limitu 5 dolarów potrzebnego do wypłaty i kliknięciu "CASH OUT" pokazuje się ekran z treścią:
"Congratulations! You’ve successfully completed a survey. We're sorry for the inconvenience, but we currently do not have an available payment method in your country. We are re-stocking our supply, so please come back in 24-48 hours to choose your payment method and redeem your reward!

czyli, że obecnie nie mają możliwych metod płatności w moim kraju, czyli w Polsce, ale uzupełniają rzekomo swoje zasoby i żeby sprawdzić za 24 h lub 48 h, tyle że to trwa już trzeci tydzień, a wcześniej jakoś była możliwa wypłata i to natychmiastowo i bez żadnych problemów, pisząc wcześniej mam na myśli rok 2023, kiedy to oferowali wyłącznie ankiety za pół dolara lub za 1 dolara i od razu umożliwiali wypłatę, a od tego roku, kiedy wprowadzili limit wypłaty od 5 dolarów, teraz byłaby moja pierwsza wypłata i niestety nie mogę jej zrealizować i już nie wierzę, że odzyskam moje pieniądze. Nie wiem jaki jest powód, że tak potraktowali ankietowiczów, ale wygląda to na bezczelne oszustwo, tym bardziej, że wciąż wysyłają mi na maila nowe zaproszenia do wypełniania kolejnych ankiet, ale oczywiście żadnych ankiet już u nich nie zamierzam wypełniać i czekam tylko aż mi wypłacą 5 dolarów i nie zamierzam więcej korzystać z tego serwisu. Jak można zachęcać do wypełniania nowych ankiet obiecując "nagrody" i jednocześnie informować, że nie mają obecnie możliwości realizacji płatności w moim kraju?? To bardzo dziwne, bo wcześniej mieli, a nagle nie mają i nie poinformowali mnie o tym kiedy wypełniałam ich ankiety marnując tym samym mój czas i wiedząc, że wypłaty nie otrzymam. Bezczelność i oszustwo. OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TYM SERWISEM. Od tego roku weszły bardzo słabo płatne ankiety, limit wypłaty 5 dolarów, więc trzeba długo wypełniać, by uzbierać taką kwotę, a w dodatku nie chcą wypłacić po jego osiągnięciu, czyli bezczelny SCAM i kpina z ludzi. Szkoda, bo w ubiegłym roku byłam bardzo zadowolona z tego serwisu, bo szybko można było zarobić dolara czy kilka i od razu sobie wypłacić, ale najwyraźniej te czasy już odeszły bezpowrotnie i teraz serwis zaczął oszukiwać ludzi. Jeśli są niewypłacalni to dlaczego wciąż zachęcają do wypełniania kolejnych ankiet?? A jeśli są wypłacalni to dlaczego nie wypłacają i wymyślają absurdy, że nie ma dostępnej metody płatności w moim kraju, co jest kłamstwem, bo chciałam wypłacić na PayPal, a tę metodę płatności umożliwiali wcześniej i płatności przechodziły bez problemu. A teraz nawet nie oferują do wyboru żadnej metody płatności, tylko pokazują ekran jw. zacytowałam i nic nie można więcej zrobić, tylko czekać kolejne 24 h i kolejne, bo może wreszcie umożliwią wybór metody płatności i zapłacą, chyba mają ludzi za idiotów, przykra niespodzianka.

5 sierpnia 2024

Wypełniałam tam ankiety od dłuższego…

Wypełniałam tam ankiety od dłuższego czasu. Płacili bez zarzutu 1$ lub 0,5$ za każdą wypełnioną ankietę. jednak w tym roku coś się zmieniło. Wprowadzili próg wypłaty 5$. Po uzbieraniu kwoty 5,24$ chciałam zlecić wypłatę. Konieczna była weryfikacja wykonanie selfie i przesłanie zdjęcia dowodu osobistego. Po tej weryfikacji nie mogę się zalogować na moje konto. Nie odpowiadają na maile. Niestety podejrzewam oszustwo. Jestem zmuszona zastrzec dowód osobisty, żeby wyrobić nowy. Odradzam wypełnianie tam ankiet.

14 sierpnia 2024

Niewypłacalni OSZUŚCI!

Kiedyś ten panel był świetny, bez zarzutu, płacili za każdą ankietę 0,5 lub 1$ w parę sekund na Pay Pal. Od kilku miesięcy wszystko jest nie tak. Nie ma już ankiet za 0,5 ani za 1$. Ankiety są bardzo słabo oceniane po parę centów. Trzeba zbierać te centy, żeby było 5$ do wypłaty. I tu niespodzianka. Ja mam 5,21$ i zleciłam wypłatę. Niestety nikt nie chce mi przesłać tej nagrody na Pay Pal jak kiedyś, lecz żądają moje selfie i zdjęcie moich danych wrażliwych dowodu osobistego! Takich danych żądają jakby mieli mi przelać milion dolarów a nie 5. To jakiś skandal!!! Ankiety wysyłają mi codziennie, ale je wyrzucam, bo nie wypłacili mi mojej nagrody. Tak samo kiedyś oszukał mnie Panel Station. Zarobiłam dużo a wypłaty brak, bo nie podałam danych osobistych wrażliwych.

31 maja 2024

Bardzo gorąco polecam tę stronę z…

27 czerwca 2023

Zwykli Oszusci i wyłudzacze informacji.

Nie polecam koniecznie tej strony, zwykłe ścierwo i strata czasu. Zbierają twoje dane po czym lecą w ch*ja i każda następna ankieta zostaje automatycznie odrzucana i według mnie zrobienie ankiety na tym czymś jest niemalże graniczne z cudem. Nie polecam marnować czasu i wziąść się do prawdziwej roboty ;)

11 czerwca 2022

Lubią oszukiwać

Dzisiaj wypełniałam ankietę dla firmy Gartner GLMS 12M22(Main) wypełniłam wszystkie odpowiedzi na końcu pokazał się komunikat brak ankiety możesz wypełnić za 0.50$. Zwykle oszustwo. Dzisia (8.12.2022)j znowu zostałam oszukana wypełniłam wszystko co trzeba i dostałam link do strony która nie istnieje.

6 grudnia 2022

Surveytime

ten panel jest wyjątkowy pod wzgledem takim, że od razu wypłacają,nie trzeba zbierać jakiejś ilości punktów,troche jest też męka żeby przejść ankiety ,ale wchodzą

9 lipca 2021

Mam problem z kartami podarunkowymi

Mam problem, ponieważ nie mogę się skontaktować z panelem Surveytime, a jak piszę do nich to bez odzewu. ój problem polega na tym, że punkty zdobyte w tym panelu wymieniłam na karty podarunkowe do sklepu Amazon. Problem w tym że kody które otrzymałam do tych kart są złe, ponieważ składają się tylko z 7 cyfr, a prawidłowy kod powinien zawierać 14 cyfr.
Gdzie mam zgłosić reklamacje skoro nikt nie odpowiada na moje e-maila i nie ma bezpośredniego adresu do panelu Surveytime.

23 czerwca 2022