Uwielbiam surfshark wszystko działa okay połączenie jest stabilne i szybkie ale, mam problem z alternative id po jest tylko jeden numer telefonu na jedno urządzenie a jam mam rodzinę 5 osobową czyli m... Zobacz więcej
Korzystam od kilku dni i średnio. Odcina mi lokalizację albo ją zmienia, czuję się bardzo niepewnie. W pewnym momencie nie chciał w ogóle działać na komputerze, na komórce co kilka godzin chce się ak... Zobacz więcej
Mimo, że w moim przypadku wyniki były dla mnie niezadowalające (prawdopodobnie wina mojego internetu) to sam VPN, aplikacja i szyfrownie jest po prostu świetne. Super sprawa, że macie 30 dni na zwrot... Zobacz więcej
Zostały mi pobrane pieniądze z konta za cały rok korzystania z aplikacji bo prawdopodobnie zapomniałem odłączyć płatność - jednak Ferdinand z supportu w ciągu chwili pokazał mi dostępne możliwości i d... Zobacz więcej
Surfshark is a cybersecurity company that develops online privacy and security solutions for everyone. Surfshark offers an all-round online security suite, the ultimate value solution for online safety.
The suite includes various tools, such as a VPN with an integrated ad blocker, user-friendly Antivirus, personal data masking tool Alternative ID, data leak detection system Alert, and private search tool Search.
Surfshark’s no-logs policy is regularly audited by Deloitte.
In 2024, Surfshark was recognized as Tech Advisor Editors’ Choice for speed, performance, unlimited devices, global server selection, and user-friendliness. That same year, TechRadar recommended Surfshark as a high-speed, high-value security solution. In addition to that, Surfshark is one of the Financial Times Top 1000 Fastest Growing European Companies in 2024 and 2025.

Stany Zjednoczone
Krótko i na temat . Wszystko działa jak należy. Do niczego nie można się doczepić. Polecam ze swojej strony.

Odpowiedź od Surfshark
Jeśli chcesz poczuć wolność swoich wyborów i brak ograniczeń w korzystaniu za to, za co uczciwie płacisz, polecam. Nikt mi nie będzie mówił, gdzie mogę oglądać ulubione filmy! Tam oglądam gdzie mi wygodnie. Jestem wolnym człowiekiem i moje wybory nie robią krzywdy innym. Poczuj znów swobodę.

Odpowiedź od Surfshark
Jestem bardzo zadowolony . Nie mieszkam w Polsce i czasem potrzebuję zmiany IP. Surfshark działa bez zarzutu.
Polecam.

Odpowiedź od Surfshark
Bardzo prosty w obsłudze i przełączaniu między serwerami.
Problemem jest jedynie to, że zazwyczaj, gdy włączam przeglądarkę, to np. YouTube nie może przejść do Głównej i wyświetla informację o braku internetu. Po wyłączeniu Surfshark, odświeżeniu strony i włączeniu Surfshark znów działa, jednak równie często po otworzeniu filmu w nowej karcie problem powraca i pojawia się ta sama informacja o graku internetu. Podobnie sprawa wygląda z linkami, które chce się otworzyć np z instagrama. Gdy to zostanie naprawione będzie 5 gwiazdek.

Odpowiedź od Surfshark
Aplikacja bardzo łatwa w użyciu, wszystko jest czytelne i bardzo przyjazne dla użytkownika.

Odpowiedź od Surfshark
Aplikacja bardzo obciąża procesor i RAM komputera. Przy starszych komputerach pokroju i5 2 generacji i 4GB RAMu, komputer po prostu staje. Z resztą na MacBook, jest to również zauważalne. I9, 32GB RAM, 2TB SSD i też odczuwam zwolnienie.

Przeglądanie internetu jest koszmarnie wolne. Pieniądze w błoto :(

Odpowiedź od Surfshark
Działa bezproblemowo na wielu urządzeniach równocześnie. Polecam

Odpowiedź od Surfshark
Nie polecam. Używając tego VPNa internet strasznie zamula.

Odpowiedź od Surfshark
Wkrótce zakończy się mój dwuletni abonament z Surfshark i z całą pewnością wykupie na kolejne dwa lata. Najlepsza cena w porównaniu z innymi dostawcami podobnych usług, naprawdę super szybki support, ktory nigdy nie pozostawia użytkownika bez odpowiedzi i pomocy. Do tego częste aktualizacje apki na telefon i PC. Na wszystkich urządzeniach śmiga jak należy. Mogę polecić w 100%.

Odpowiedź od Surfshark
Szybki i bezpieczny a przede wszystkim prosty program, dwa kliki i po sprawie.
Duża szybkość, anonimowo i bezpiecznie się przegląda i nawet Netflix działa.
Ceny też przystępne.
Polecam wszystkim a najbardziej tym, którzy chcą dobrego narzędzia bez konieczności zagłębiania się w skomplikowane ustawienia.
Korzystam i polecam.
Wojciech

Odpowiedź od Surfshark
Surfshark najbardziej cenię za liczebność serwerów oraz cenę. Wcześniej korzystałem z innego VPN, który nie posiadał serwerów w Rosji, mogłem go zainstalować tylko na kilku urządzeniach oraz był dwa razy droższy niż Surfshark.

Odpowiedź od Surfshark
Netflix bez przerwy chce aby włączyć użądzenie proxy I nie łączy odtwarzania polskiego netflix. Zagraniczne biblioteki niekoniecznie mają polską wersje językową bądź napisy.

Odpowiedź od Surfshark
Mogę normalnie wreszcie oglądać między innymi polskie filmy za granicą. Bardzo polecam.