Fantastisk service. Jeg har altid kæmpet med ondt i fødderne, når jeg har været på skiferie. Men drengene fandt de rigtige støvler til mig. Så for første gang, har jeg haft en skiferie, hvor jeg har n... Zobacz więcej
Vi har foretaget flere indkøb hos Surf og Ski i Horsens og hver gang er vi blevet mødt med stor venlighed og ikke mindst professionel vejledning fra Jacob. Sidste gang var på nettet, hvor vi tel... Zobacz więcej
Jeg købte nye Atomic ski inden dette års skiferie i uge 7 i Ischgl med ungerne. Skiene jeg fik anbefalet af Jesper og teamet i Surf & Ski, Horsens var en af topmodellerne fra Atomic. Det var en yder... Zobacz więcej
Jeg skulle købe ny SUP, og fik utrolig brugbar og kompetent vejledning pr. telefon af Surf & Ski Horsens (Uffe) (Bor langt fra Horsens). Tilmed fik jeg god pris på board, og leveringen gik hurtigt... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Surf & Ski Horsens er en lille butik på lystbådhavnen i Horsens. Vores personale lever og ånder for vinter og vand sporten. Du kan derfor være sikker på at få den bedste vejledning hos os.
Nordøstpassagen, 11, 8700, Horsens, Dania
- horsens@surfogski.dk
- surfogski-horsens.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk service
Altid en fornøjelse at komme i Surf og Ski i Horsens. Altid super glade og imødekommende medarbejdere som er klar til at hjælpe.
Er nødt til at fremhæve Uffe som hjalp os med at få formet/tilpasset et par støvler som var købt før et brækket ben og som derfor ikke havde plads nok til den hævede ankel. Har aldrig haft en støvle som sidder så godt efterfølgende. Ydermere købte og fik vi tilpasset en støvle til min kæreste som kun havde været på ski en gang før.
Vi kørte derned forbi på Black Friday og derfra direkte videre til Zermatt. Vi havde regnet med st det ville tage en halv times tid men endte med halvanden times fantastisk service og vejledning.
Tak til Uffe fra Surf og Ski Horsens som var medvirkenden årsag til en skiferie uden ømme ben fra skistøvler.
Surf og Ski Horsens er et besøg værd og servicen er i top.
Altid god service
Altid virkelig god service.
Altid virkelig god service.
Har fået lappet 2 stk Paddleboards. en tillidsfuld og virkelig kanon service oplevelse
Helt igennem top professionel service
Surf og Ski i Horsens er et skoleeksempel på, hvad det vil sige at levere varen og med service i særklasse. Jeg bestilte en våddragt og et par boots fredag eftermiddag og lørdag formiddag blev pakken leveret. Under 24 timer fra ordremodtagelse til levering - SÅDAN! Dragt og støvler passer perfekt og da sættet indgår i et særskilt tilbud til elever på en nærliggende efterskole som min datter starter på, opnåede jeg også den givne rabat, blot ved et enkelt telefonopkald. Vil helt klart anbefale Surf og Ski i Horsens til andre. Ikke kun pga. deres store udvalg og hurtige levering, men især pga. deres smidige og effektive kundeservice.
Altid super god service
Altid super god service, det fås bare ikke bedre 👍🏻👍🏻😀
God oplevelse at handle hos surfogski-Horsens
Har nu handlet nogle gange med Horsens og fået god service og info. Alle i butikken er serviceminded og prøver at hjælpe. Jeg har måttet bytte nogen varer og det er sket fra dag til dag uden problemer.
I øvrigt er de bestilte varer kommet fra Horsens til Køge fra dag til dag. Fantastisk.
Jeg kan kun give 5 stjerner for god forretnings etik og hjælpsomhed.
Jeg har dog en lille anke. På alle de windsurf kit, jeg har set på, er teksten fuldstændig den samme.
Det bør varieres. De kan ikke alle være til begyndere, familier, og surfskoler. Der må være forskelle.
Det er ikke god info til førstegangs købere.
Men totalt en god oplevelse at handle med surfogski Horsens.
Kan kun anbefale alle at handle der.
NB: Har prøvet andre butikker men med en dårlig oplevelse.
Johnni Bahnsen
Altid en fornøjelse at besøge den lille butik på havnen
Altid en fornøjelse af handle hos Jesper og Uffe fra den lille butik på havnen i Horsens.
Jesper og Uffe har altid givet min familie og jeg god rådgivning og gode priser på diverse udstyr og skibeklædning når vi skulle afsted på skiferie.
Vil bestemt anbefale den lille butik på havnen i Horsens, de har nogle super gode produkter og så er menneskerne bag disken bare helt i top.
Super duper
Virkelig hurtig levering og produktet (Skijakke) levede op til forventningerne.
Kan absolut anbefales :)
Altid god betjening
Altid god betjening ! og priser der sagtens kan matche sig med dem online
Lynhurtig levering - gode priser
Jeg er meget imponeret - bestilte fredag eftermiddag og havde varen til afhentning hos den lokale afleveringspusher dagen efter.. det er dælme godt gået.. meget imponeret og produktet levede til fulde op til forventningerne.
Gode priser og hurtig levering!
Skarpe priser og skide god service af…
Skarpe priser og skide god service af Uffe på telefonen! 👌🏻
Alt fra guide til køb af egen sup, til køb af børne sup - til lyn hurtig reaktion på reklamation over pumpen!
... og så har leveringen alle gange været super hurtig!
I bliver anbefalet højt og lavt her fra Sjælland! 👍🏻
Mange tak for rigtig god service
Mange tak for rigtig god service. Jeg talte med en venlig medarbejder i customer service, og han var straks i stand til at hjælpe mig :) Kan bestemt anbefale at ringe til dem, hvis man har spørgsmål. Nu glæder jeg mig bare til at modtage min vare! Venlig hilsen Julie
Sublim service!
Tusind tak for sublim service, hurtig levering og kyndig vejledning. De varmeste anbefalinger herfra.
Hurtig levering og godt produkt
Hurtig levering - Vi købte en SUP søndag eftermiddag, tirsdag middag var den ankommet med GLS.
Gode produkter - Der var et godt tilbud på en SUP, den virker upåklageligt, nem at puste op, god taske til at transportere både den, pagajen og pumpen.
God kundeservice
Jeg bestilte Gul Guld Kajakpakke og fik et opkald fra butikken om, at de mente at jeg havde bestilt spraytoppen en størrelse for stor. Vi blev enige om at jeg kunne prøve en størrelse mindre og så få den oprindelige størrelse med en returseddel tilsendt, hvis den alligevel var for lille. Den passer perfekt! Skide god kundeservice at være så opmærksom og betænksom, tak!
Super service, god vejledning og skarp pris.
Varmeste anbefalinger til Surf&ski Horsens.
Fantastisk service!
Tilmed fik jeg god pris på board, og leveringen gik hurtigt via deres fragtfirma.
Det er en købsoplevelse jeg gerne vil unde andre kunder!
Jeg har desværre mindre gode oplevelser med andet firma, hvor jeg også ville købe SUP igennem, som havde ringe kundeservice, så det er dejligt at opleve at andre prioriterer at levere service.
Tusind tak!
Varen ikke på lager
Sejlet jeg købte på hjemmesiden var ikke på lager, men de fandt en anden løsning til mig, så godt kommet igen...
Altid god service og utrolig kompetent…
Altid god service og utrolig kompetent vejledning.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.