Superprof PL Recenzje 560

4,1

Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Oceniając 143 recenzji, recenzenci mieli wspaniałe doświadczenie z tym przedsiębiorstwem. Klienci są bardzo zadowoleni z łatwej w obsłudze strony internetowej i intuicyjnego interfejsu, który sprawia, że nauka online i praca zdalna są komfortowe i elastyczne. Platforma jest chwalona za efektywność w łączeniu uczniów z nauczycielami, oferując szybki i prosty sposób na komunikację oraz znalezienie odpowiedniego korepetytora. Wielu użytkowników docenia również wsparcie zespołu, rzetelne podejście do zgłoszeń i profesjonalne mediacje w trudnych sytuacjach, co jest rzadkością w sieci. Jednak niektórzy klienci byli niezadowoleni z systemu subskrypcji, zwłaszcza z automatycznego odnawiania opłat za sam kontakt z nauczycielem, nawet jeśli lekcja się nie odbyła lub nauczyciel nie skontaktował się na czas. Pojawiły się również głosy o braku odpowiedzi od większości nauczycieli na platformie oraz o problemach z kontaktem z obsługą serwisu w niektórych przypadkach.

O czym najczęściej mówią ludzie

Website

Recenzenci podkreślają pozytywne aspekty strony internetowej, chwaląc jej przejrzystość, intuicyjność i... Zobacz więcej

User experience

Klienci dzielą się pozytywnymi opiniami na temat user experience, podkreślając intuicyjność i łatwość obsługi... Zobacz więcej

Customer communications

Klienci konsekwentnie zgłaszają niejednoznaczne doświadczenia z kontaktem, a niektórzy recenzenci chwalą... Zobacz więcej

Staff

Klienci mieli pozytywne doświadczenia z personelem, doceniając duży wybór nauczycieli i profesjonalne... Zobacz więcej

Subscription

Recenzenci wyrażają niezadowolenie z subskrypcji, wskazując na niejasne lub mylące opłaty. Klienci zgłaszają,... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

Strona łatwa w obsłudze , nauka online przez tą stronę również nie sprawia problemów . Jedyny problem to rodzaj płatności, trzeba mieć paypala aby wypłacić pieniądze a do tego za dużego wyboru też nie... Zobacz więcej

jestem bardzo zadowolona dzieki superprof moge pracowac zdalnie w dowolnym momencie dnia co dla mnie jest bardzo wazne gdyz jestem mama dwojki malych dzieci. Dzieki superprof poznalam fantastyczne... Zobacz więcej

Korzystałam z różnych platform jako korepetytorka i ta najlepiej spełnia swój podstawowy cel. Umówienie się na spotkanie i odbycie lekcji. Stawki prowizji dla platformy są rozsądne, nie jak u konk... Zobacz więcej

Superprof łączy uczniów z szerokim gronem nauczycieli z różnych dziedzin. Niezależnie od tego, czy chcesz nauczyć się języka obcego, gry na instrumencie, poćwiczyć czy doskonalić umiejętności matemat... Zobacz więcej

4,1

Dobra

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oszuści, nie dajcie sie nabrać

Uważajcie, strona która naciąga ludzi na pieniądze i to nie małe bez możliwości rezygnacji z subskrybcji nawet jeśli nie wybrało się nauczyciela od nich!!! Jest to wielkie nieporozumienie, wykręcanie się jakimiś śmiesznymi zasadami dzięki którym prawo do możliwości odstąpienia od umowy nie istnieje, skorzystajcie lepiej z innej strony bo tutaj stracicie czas i pieniądze

proszę pozwolić mi przedstawić zasady korzystania z naszej platformy Superprof.

Karta Ucznia umożliwia kontakt ze wszystkimi nauczycielami na platformie i skorzystanie z pierwszej lekcji za darmo u nauczycieli, którzy ją oferują.

Informacja o subskrypcji była obecna po przejściu przez stronę płatności, na której zaznaczamy, że Karta Ucznia jest abonamentem miesięcznym oraz umożliwia kontakt z nauczycielami na stronie.

Chciałabym również zaznaczyć, że Karta Ucznia nie jest zobowiązująca i może zostać w dowolnym momencie zawieszona z poziomu panelu użytkownika w sekcji "Karta Ucznia". Ponadto Jeśli nie znajdą Państwo odpowiedniego nauczyciela, nasz zespół jest do dyspozycji. W zależności od przypadku, może nastąpić zwrot pieniędzy.

Jako strona internetowa, cała komunikacja odbywa się za pośrednictwem poczty elektronicznej oraz funkcjonowanie naszej platformy jest przedstawione w naszym Centrum Pomocy lub w naszym Regulaminie.

W razie jakichkolwiek pytań zachęcam do kontaktu ze mną drogą mailową pod adresem dziendobry@superprof.com
Aleksandra - Superprof

Ta strona służy tylko żeby wyciągnąć…

Ta strona służy tylko żeby wyciągnąć kasę. Szukałem dla syna korków z chemii. Wybraliśmy Panią, która była dostępna, jedyna w naszej okolicy. Cieszyłem się że mamy temat z głowy, przyszło potwierdzenie z auto.atu że Pani przyjęła nas na zajęcia po czym za 5 minut pisze że ona dostala się na studia i nie ma czasu. Strona wogole nie weryfikuje danej osoby w swojej ofercie, byle było ich dużo, wplacąmy kaskę, a o i i tak już są zarobieni więc mają to w pompie. Nie polecam i każdemu będę odradzał...

4 listopada 2024

Dzień dobry,

przykro nam, że miał Pan negatywne doświadczenia podczas korzystania z naszej platformy.

Nasz zespół jest do Pana dyspozycji – prosimy o kontakt mailowy pod adresem dziendobry@superprof.com. W zależności od przypadku, może nastąpić zwrot pieniędzy.

Pozdrawiamy,
Zespół - Superprof

Anulowanie subskrypcji - uwaga!

Nieprzejrzysty, wprowadzający użytkownika w błąd proces zawierania i anulowania subskrypcji. Nawet nie byłem świadomy, że opłata ma charakter subskrypcyjny. Anulacja bardzo nieintuicyjna, bo realizowana w karcie ucznia, a nie w panelu uzytkownika i płatnościach. Brawo za praktyki na krawędzi oszustwa! Nie polecam!!!!

21 grudnia 2024

Wszystko gra i buczy

Prawie na wszystkich lekcjach platforma działa szybko i sprawnie. Raz tylko zdarzyło mi się, że nie umiałam się połączyć z uczennicą i musiałam skorzystać z innej platformy (co niestety zabrało nam pierwsze 10min lekcji). Poza tą jedną sytuacją wszystko działa jak należy! Z płatnościami nigdy nie było problemu ani niepotrzebnej zwłoki! Odpowiedź na maila dostaję zawsze w ten sam dzień lub kolejny, expresowo!

Nie polecam…

Nauczyciel odmówił lekcji a teraz problem odzyskać pieniądze .

21 listopada 2024

Dzień dobry,

subskrypcja Karty Ucznia umożliwia pełny dostęp do platformy oraz kontakt ze wszystkimi nauczycielami na naszej stronie, oraz skorzystanie z pierwszej darmowej lekcji oferowanej przez niektórych nauczycieli.

Jeśli nie znajdzie Pani odpowiedniego nauczyciela, nasz zespół jest do Pani dyspozycji. W zależności od przypadku może nastąpić zwrot pieniędzy.

Zachęcam do kontaktu ze mną drogą mailową pod adresem dziendobry@superprof.com.

Aleksandra - Superprof.

Utajnione oplaty

Samo polecenie nauczyciela spoko natomiast portal pobiera opłatę 49 pln miesięcznie za nic i jasno o tym nie informuje podczas rejstracji dodatkowo nie jest jasno widoczne jak można zrezygnować z opłat i subskrybcji. Generalnie jest to nie uczciwe.

Najgorsza aplikacja

Najgorsza aplikacja, z którą miałam do czynienia

12 listopada 2024

Odpowiedź od Superprof PL

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Chciałabym wyjaśnić, że Superprof nie posiada dedykowanej aplikacji mobilnej.

Jest nam przykro, że nie spełniliśmy Pani oczekiwań, i zachęcam do dalszego dzielenia się uwagami, abyśmy mogli wprowadzać ulepszenia. W razie jakichkolwiek pytań, zachęcam do kontaktu ze mną drogą mailową pod adresem dziendobry@superprof.com.

Z poważaniem,
Aleksandra – Superprof