Geen klantvriendelijkheid. Snelle levering van de bestelde kraan. De loodgieter was echter minder snel dan gehoopt. Wij hadden de kraan niet uitgepakt omdat wij er nul verstand van hebben. Toen de l... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Overzichtelijk site, met een ruim aanbod. Na betaling onmiddellijk de nodige informatie via mail. Update bestelling: Bestelling geannuleerd op 11 januari, item zou toch iets te groot zijn. Na conta... Zobacz więcej
Redelijk onTevreden over de verschafte informatie. Misleidende aanbieding van een toilet bedieningspaneel. Op site staat mat chroom bedieningspaneel afgebeeld, met de prijs van een wit chroom p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nieuw product ontvangen. Problemen met een product van Allibert waar 5 jaar garantie op zat. Hoewel Allibert failliet is verklaard toch een nieuw product ontvangen van Superbath. Dit is echt onwijs go... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Je online partner in badkamer- en keukenproducten. Met +300.000 producten van kwaliteitsmerken zoals Villeroy en Boch, Grohe en Hansgrohe helpen we je om je droombadkamer en keuken te realiseren!
Dane kontaktowe
landwehrstrasse 14, 64293, Darmstadt, Holandia
- 85 8885 798
- service@superbath.nl
- superbath.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Erg slechte service
Erg slechte service! Deze website flirt met pure oplichterij (werd ook al in een eerdere review door iemand aangehaald).
Afbeelding van de te koop gestelde artikelen komt NIET overeen met wat je toegestuurd krijgt! Zeer slechte en zwakke klantenservice (lijkt dezelfde persoon uit de eerdere reviews hier te zijn) die een nietszeggende mail terugstuurt en daarmee is de kous dan af.
Ik raad iedereen ten stelligste af om bij deze firma iets te kopen want je komt bedrogen uit.
Reactie op antwoord Superbath:
Indien een foto afwijkt van het product zou dit op z'n minst vermeld mogen staan. Bij een afbeelding van een paar laarzen bijvoorbeeld dienen geen sneakers gestuurd te worden, ook al zijn het ook "schoenen". Een verkeerde foto leidt tot een verkeerde aankoop.
Als een firma artikelen toont die niet overeen komen met het werkelijke product zonder dit ook maar ergens te vermelden en dan maar iets anders toestuurt, dan voel je je als klant bedrogen (om het met een ander woord te zeggen).
De retourkosten worden ten laste van de koper gelegd. Naast het feit dat je al een fout product toegestuurd krijgt, moeten de retourkosten (in mijn geval 17,99 Euro) ook nog eens opgehoest worden door de koper.
Dát is de service die je krijgt in zo'n geval bij deze firma.
Als ik de eerdere reviews hier vooraf gelezen zou hebben, had ik hier niks gekocht.

Odpowiedź od SuperBath.nl
Website is gemakkelijk in gebruik
Bestelling niet geleverd en klantenservice is waardeloos
Op 13-12 een tweetal kranen besteld die op voorraad zouden zijn en snel geleverd zouden worden. Na een aantal dagen geen update te hebben ontvangen maar eens de klantenservice gebeld. Iemand van de klantenservice vertelde mij dat de kranen op voorraad zijn en snel mijn kant zouden komen. Weer een week verder en nog steeds geen kranen gezien en geen update. De orders staat nog steeds op “te verwerken” en klantenservice reageert nergens meer op. Heb spijt dat ik bij dit bedrijf heb besteld.

Odpowiedź od SuperBath.nl
Artikel prima en snel geleverd
Ik las hier best wat negatieve ervaringen. Maar omdat ik wist welk onderdeel ik moest hebben, en deze site dat voor een lage prijs aanbood, besloot ik het risico te nemen. Per slot van rekening is ook zo’n 75% wél tevreden.
Nou, het was prima hoor. Bestelling gedaan. 2 werkdagen later een mail dat de bestelling was aangeboden bij GLS. En weer 2 dagen later was het onderdeel geleverd. Prima in orde en snel!
Nooit iets geleverd.
In september iets besteld met een levertijd van twee weken. Tot op heden niks ontvangen.
Meermaals contact opgenomen met een zeer onnozele Engelse klantenservice. Je komt helemaal niks verder en wordt elke keer aan het lijntje gehouden. Waardeloos helaas.
Hopelijk wilt iemand is echt helpen.
Bestelnummer: 17493986

Levering exact volgens planning
Artikel besteld, na besteld de melding voor 3 weken levertijd. Idd, na 3 weken geleverd.
Kreeg 2 dagen vóór levering een email inzake de voortgang van levering.
Duidelijke website met ruim aanbod.
Veel te korte schroeven meegeleverd!
Ik kreeg veel te korte schroeven meegeleverde bij Alibert soft-close toiletbril.
Had ik maar eerst deze reviews gelezen, helaas!
Leuke Alibert Soft close toilet bril gekocht bij Superbath, maar het installeren lukte niet dus hulp gevraagd omdat ik dacht dat Ik iets verkeerds deed?!
Vandaag hulp gekregen, maar de schroeven zijn véél te kort! Hij past totaal niet, dit hadden ze er wel bij mogen zetten vind ik! Al helemaal omdat ik lees dat meerdere dit probleem hebben.
Contact opgenomen (moest eerst foto's sturen ?) en wederom gevraagd om een oplossing bv langere schroeven opsturen, maar antwoord is: Nee! Enige mogelijkheid is nu retour zenden, maar de doos is gigantisch waar hij in zat en de retourkosten (€10) zijn voor mijzelf, en dat voor een niet passende toiletbril van €21,95.
Ik lees hier dus dat meer mensen dit probleem hebben: Oplossing: schrijf er dan bij dat de schroeven kort zijn en niet op elk toilet passen!! En klant zelf retour kosten te laten betalen voor een "ondeuglijk product" is ook niet écht klantvriendelijk.
Ben zeer teleurgesteld in dit bedrijf

Odpowiedź od SuperBath.nl
Allibert heeft beslist om de bouten…
Allibert heeft beslist om de bouten korter te maken dan op hun eigen handleiding. Gevolg: WC bril is niet te monteren. Heb voor 20 EUR bouten en vleugelmoeren moeten kopen in een DIY zaak. De roestvrij stalen afdekplaatjes heb ik niet kunnen aanbrengen.

Odpowiedź od SuperBath.nl
Ondanks de negatieve reviews heb ik een…
Ondanks de negatieve reviews heb ik een zeer positieve ervaring met het bestellen via SuperBath.nl
Ik zocht een onderdeel voor en kraan en op deze webwinkel was het op voorraad en gunstig geprijsd.
Omdat ik de reviews las, had ik eerst een mail gestuurd met de vraag of het daadwerkelijk voorradig was en wat de levertijd zou zijn.
Ik kreeg snel een reactie en het was inderdaad voorradig en snel leverbaar.
Artikel op 5-12 besteld en op 9-12 ontvangen! Komt uit Duitsland, dus daardoor iets langer onderweg, maar ik ben meer dan tevreden!
bestelling gedaan op zondag 20…
bestelling gedaan op zondag 20 nov.2022, en tot op heden bestelling nog altijd niet aangekomen.
Al eens een mal gestuurd daar op antwoorden ze dat de bestelling binnen 48 uur geleverd zou worden dat was op maandag 28 nov 2022 en tot op heden nog altijd geen bestelling gezien.

Slechte service!!
Product besteld op 15-09, meerdere keren over gebeld. Gezegd dat er met de leverancier gebeld gaat worden en dat ik bericht krijg. NOT!
Inmiddels is het 29-11 en het is nog steeds niet leverbaar. Zelf leverancier gebeld en andere aanbieder: gewoon leverbaar!! Waardeloze service.

Prima service
Prima service, makkelijk bestellen, makkelijk betalen en prompte levering met voldoende informatie over het hoe en wanneer. Super
Makkelijke site
Zeer slechte service/communicatie
Nadat ik niets hoorde of zag, mar gemaild voor opheldering. Vervolgens zou mijn bestelling binnen 48 uur verzonden worden. Toen ook dat geen resultaat opleverde en ik nogmaals mailde werd gezegd dat het artikel nu niet leverbaar was, maar pas in januari. Het was beter geweest om dat gelijk te communiceren en niet 10 dagen later. Het was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf bestelde en gelijk ook de laatste keer.

Softclose toiletbril
Product omschrijving: softclose toiletbril ontvangen: vingertop er-bijna-af bril.( niks softclose)
Naheffing postnl:
" 10,39 te weinig postzegels" door onbekende afzender. Wilde de bril terugsturen, kost mij nog eens 11,-
Kortom: oplichters!

Odpowiedź od SuperBath.nl
Mooie betaalbare prijs kortom voor…
Mooie betaalbare prijs kortom voor herhaling vatbaar
Vlot bestelling kunnen plaatsen
Vlot bestelling kunnen plaatsen, duurtijd van de levering 2 a 3 weken...volgende review volgt als het artikel afgeleverd is.
duidelijke webshop en eerlijke prijs
Doświadczenie Trustpilot