Alt fra ordring til levering fungerede godt. Jeg kan trygt anbefale SUMMIT SPORT:DK til andre.
SUMMIT SPORT.DK
Absolut det billigste sted at købe Salomon Speedcross 3 CS. Modtog bekræftelse på køb, dernæst besked om afsendelse af min varer, og modtog min varer efter en dag. Der var en glad smiley på pakken,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har handlet hos SUMMIT SPORT tre gange og har fået en super god service. Den ene gang sku' jeg ha' byttet til en anden størrelse - fordi jeg havde bestilt forkert hvilket skete fuldstændig problem... Zobacz więcej
Trods det, at jeg ringede for at få pakket min ordre - og afsendt - så hurtigt som muligt, gik der 4 dage, inden jeg havde pakken i hånden.... Årsag: sendt som pakke uden omdeling og med brevadvi... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi er en e-mærket webshop det sætter en ære i at vores kunder altid får en positiv oplevelse ved deres køb. Vi sætter stor pris på din feedback i vores stræben efter at blive endnu bedre!
Bakkegårdsvej 513, 3050, Humlebæk, Dania
- 70200704
- hf@summitsport.dk
- summitsport.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Super professionel behandling
Fik ikke det som jeg havde bestilt i første omgang.
Men der blev taget hånd om det, og de manglende varer blev sendt omgående.
Meget tilfreds med behandlingen på trods af der skete en fejl.

Hurtig og effektiv levering
Nem og overskuelig hjemmeside med kvalitetsprodukter.
Hurtig og reel betjening
jeg har et par gange handlet hos Summit. Det har været hurtigt og nemt. Dejligt at der sendes en mail om at pakken er afsendt.
Helt iorden produkter og god produktinformation.
Sportstøj i bedste kvalitet, super service og hurtig levering
Jeg har flere gange handlet hos Summit Sport, og hver gang er det en super god oplevelse,
god og venlig servive
Har købt strømper hos Summit sport, og det ene par passede ikke, men fin service og hurtigt bytning.
Hurtig og effektiv betjening
Ingen problemer. Prisen ok. Varen ok og leveret som aftalt.
Helt tilfredsstillende internethandel
Korrekt og hurtig levering og til en fornuftig pris.
Hurtig og problemfrit
Nemt, hurtigt og fik varene allerede dagen efter bestilling........
Hurtig og problemfri handel
Intuitiv og overskuelig webshop med hurtig og problemfri ekspedition.
Jeg skulle bruge en holder, til at spænde på overarmen, der kunne rumme min iPhone med siliconecove og det fik jeg. Lækkert produkt til en rimelig pris.
Hurtigt og nemt
Jeg bestilte online, det var nemt, levering gik hurtigt. Alt er i god kvalitet, kan klart anbefales...
De sørger for hurtig levering og produktet jeg bestilte har jeg ingen klager over. Super handel
Jeg er ganske enkelt tilfreds
Købet var problemfrit, levering hurtig. Kan anbefales
Det kalder jeg god behandling!
Der var en glad smiley på pakken, og inden i var der en fin gave i form af en lækker løbe T-shirt. Desuden var der en rabatkode på 10% ved næste køb.
Der handler jeg/vi afgjort igen, og kan kun anbefale andre at gøre det.

Super hurtig betjening!
Meget tilfredsstillende købsoplevelse - modtog varen dagen efter bestilling. God kommunikation via. mail. Og rigtig fin pris. Meget anbefalelsesværdigt.

Odpowiedź od SUMMIT SPORT.DK
Betaling for DPD dag-til-dag forsendelse men levering som maxi-brev
+ Lave priser
- Mangler lagerstatus på hjemmeside
+ Varer afsendt dagen efter bestilling
- Betalte ekstra for DPD dag-til-dag levering til arbejdsplads men modtog forsendelsen som brevforsendelse (bestil onsdag, afsendt torsdag, modtaget mandag)
Pga. brevforsendelse trods ekstra betaling for DPD forsendelse kun 3 stjerner.

SUPER..
Købte YAKTRAX PRO snekæder til min mand og jeg, så vi også kunne løbe i sne- og is-klædt landskab..
SummitSport.dk leverede hurtigt, perfekt og ikke mindst til rimelige priser..