SUMMIT SPORT.DK

Oceniono na 5 z 5

Alt fra ordring til levering fungerede godt. Jeg kan trygt anbefale SUMMIT SPORT:DK til andre.

Oceniono na 5 z 5

Absolut det billigste sted at købe Salomon Speedcross 3 CS. Modtog bekræftelse på køb, dernæst besked om afsendelse af min varer, og modtog min varer efter en dag. Der var en glad smiley på pakken,... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Trods det, at jeg ringede for at få pakket min ordre - og afsendt - så hurtigt som muligt, gik der 4 dage, inden jeg havde pakken i hånden.... Årsag: sendt som pakke uden omdeling og med brevadvi... Zobacz więcej

1. Sklep dla biegaczy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi er en e-mærket webshop det sætter en ære i at vores kunder altid får en positiv oplevelse ved deres køb. Vi sætter stor pris på din feedback i vores stræben efter at blive endnu bedre!

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

God og troværdig

Jeg har handlet hos SUMMIT SPORT tre gange og har fået en super god service. Den ene gang sku' jeg ha' byttet til en anden størrelse - fordi jeg havde bestilt forkert hvilket skete fuldstændig problem frit. De er flinke og serviceminded både pr. tlf. og i virkligheden. God og troværdig netbutik...

21 marca 2013
Oceniono na 5 z 5

Super service hos Summitsport!

Hallå!
Hvem har lyst til knoglebrud og andet som kan ske når det er glat og man ikke står fast!
Gør dig selv en tjeneste og køb pigsåler hos SummitSport!
God pris og gode varer!
Summit pigsåler med 6 pigge per sål er meget nemme at tage på og af - dem kan man altid have med sig.
Hvis du vil stå virkelig fast, løber og går meget, så er Stabilcer Sport nok det rette valg! 10 pigge per sål - og de kan skiftes. En pose reservepigge kan man købe for en billig peng.
Service er super - jeg kom til at bestille Stabilicer sport i forkert størrelse - men der var ingen problemer at få byttet.
Jeg anbefaler - og har anbefalet - disse pigsåler til alle mulige.. IRL og på nettet.
mvh
Catharina Holm

20 marca 2013
Oceniono na 3 z 5

Forkert leveringmåde

Priserne og udvalget er okay og leveringen hurtig. Men desvære blev der sendt "uden postomdeling", selvom der både under bestilling og i ordrebekræftelsen stod "med udbringning"

19 marca 2013

Odpowiedź od SUMMIT SPORT.DK

En klar fejl - vi beklager og undskylder ulejligheden.
Ordren er afsende fragtfrit!

Oceniono na 1 z 5

En dårlig oplevelse

Bestilte flere varer hos Summit sport d. 19/1, som skulle bruges til et løb d. 2 og 3 februar (VUMB), herunder trailsko, undertrøje, jakke og forskellige former for energi. Alt blev lagt i kurven og betalt.
6 dage senere modtog jeg en pakke med halvdelen af varerne, hvoraf mine energi gels var af den forkerte slags. Blandt andet Salomon trailsko og en Falke undertrøje, samt energibar.
Jeg ventede, men hørte absolut intet fra butikken.
Skrev efter 10 dage, og fik at vide at de manglende varer var i restordre, hvorfor de var SLETTET af min bestilling....!
Desuden at der var alternativer - jeg skrev og spurgte hvilke - men hørte aldrig igen fra Summit sport.
Det er nu 8 dage siden, og jeg har afskrevet at høre fra dem og bestilt andetsteds, hvor alle varer kom allerede dagen efter bestilling.
Det er bare ikke særlig god service....!

4 lutego 2013

Odpowiedź od SUMMIT SPORT.DK

Beklager den uheldige oplevelse.
Tydeligvis har du ikke modtaget vores mails med besked om restordre status og forslag til alternative produkter.
Da vi ikke modtog svar på vores henvendelse, blev din ordren afsendt og produkter i restordre slettet fra bestillingen.
Summit afsender fragtfrit på trods af at summen er under kr. 600,- da det er vores holdning af restordre skal håndteres til mindst mulig gene for kunden.
Vi forsøger altid at hjælpe vores kunder bedste muligt - hvilket også vil være at læse fra de øvrige indlæg her på Trustpilot.

Oceniono na 5 z 5

Vejledning i topklasse, levering til tiden

SUMMIT SPORT holder hvad de lover. Jeg skulle bruge en pandelampe, og havde bestemt mig for én model, men med SUMMIT SPORT's vejledning, som spurgte ind til mit behov, valgte vi sammen en helt anden model. Det har jeg ikke fortrudt. Produktet kan det som de fortæller det kan. Og de ved hvad de snakker om. Den service er perfekt. Priserne er konkurrence dygtige.

20 stycznia 2013

Hurtig og korrekt levering

Kan kun anbefale handel hos Summit Sport. Det bestilte blev afsendt et par timer efter bestilling og jeg modtog pakken dagen efter og det selvom det var tæt på jul.

23 grudnia 2012

Odpowiedź od SUMMIT SPORT.DK

Tak for de rosende ord. Vi skylder også Post Danmark en stor tak for deres effektivitet. Selv om der var små forsinkelser i december kom Julegaverne frem til tiden ;O)

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej