SUGARFAR Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

What a fantastic site, so far I have only chatted so some lovely ladies, but who knows how far things may go! Very slick, professional. And well maintained site. Highly recommended!

Oceniono na 4 z 5

Jeg har givet sugarfar en chance da de andre sider virker ret døde.. der er klart mere aktion herinde og masser af muligheder, så kan kun varmt anbefale det til andre der vil møde søde unge piger :... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

It's been good experience because you can get to talk to people from all over the world and see what is out here. It's fun and exciting.

Oceniono na 4 z 5

Synes det er en super god side, måske kunne være en mulighed for at rydde op i gamle brugere

1. Usługi matrymonialne

Napisane przez firmę

Discover Sugarfar.com - where attractive lifestyles meet genuine ambition. Join thousands of verified members across Europe, the UK, US, Australia and beyond on the most trusted sugar dating platform. Honest, secure, and built for those who know what they want.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

67 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 57

Napisz recenzję

Positiv oplevelse!

Positiv oplevelse med Sugarfar.dk. Siden er nem at bruge, og jeg har mødt flere seriøse og respektfulde mennesker. God platform, hvis man søger kvalitetsrelationer og ønsker en tryg brugeroplevelse. Kan anbefales.

30 maja 2026
Oceniono na 4 z 5

Idet at der er indenfor "dating"

Idet at der er indenfor "dating", så var jeg indledende lidt skeptisk, da mine erfaringer dikterer at man skal betale en ofte ret grov overpris for et kommunikations produkt, der ligeså vel kan være med falske profiler. Men det er bestemt ikke tilfældet med Sugarfar.dk. Priserne er ok overkommelig, og siden er er livlig. Jeg er spændt på den videre agering & vurdering 😉. 👍👍

22 maja 2026

Rigtig god side

Rigtig god side . Meget spændende og sjov . Og virkelig nem at finde rundt på siden . Helt klart 5 stjerner her fra

9 maja 2026

Vældig spændende oplevelse

Vældig spændende oplevelse, ihvertfald når man ikke har prøvet det før,måske det burde blive mere brugervenlig, men alligevel en sjov oplevelse☺️

7 kwietnia 2026
Oceniono na 3 z 5

I den tynde ende

Har prøvet at være på sitet nogle dage (dog uden premiumprofil).
Hvis man søger lidt udenfor de helt store byer, har de fleste piger ikke været på for nyligt, hvilket giver en fornemmelse af at det nok er lidt op ad bakke, at opnå kontakt.
Prisen for Premium medlemsskab er ikke høj sammenlignet med f.eks. sugardaters.
alt i alt ikke hverken helt dårlig eller helt god.
Kunne anbefale en mulighed for et kort Premiumsmedlemsskab f.eks. 6 timer - til kr. 50,- eller noget i den stil, så man kunne finde ud af hvordan systemet virker, inden man smider flere penge efter det

12 grudnia 2024

Sexisme!

Tænk sig at en virksomhed på den måde laver ulovligheder. Prøv selv at lave en mandlig og en kvindelig profil og se forskellene.

Manden ledes hurtigt til betaling og er nødt til at betale for kontakt. Kvinden bliver ikke nudged til betaling og hun kan fra start af kontakte mænd.

Det er diskrimination baseret på køn = sexisme.

23 lipca 2024

KØNSDISKRIMINATION

Lavede en testbruger: Kvinder (SBs) skal ikke betale en krone for noget. Det skal mænd derimod, hvis de vil kontakte mv.

Ulovligt.

9 kwietnia 2024

Fake profiler og selvanmeldelse

Sitet har få ægte kvinder og mange flere fake profiler, der straks skriver, når du har tilmeldt dig. Selvfølgelig for at få dig til at opgradere til betalingsprofil - man kan nemlig kun læse og skrive beskeder, hvis man betaler.

At sitets gennemsnitskarakter ikke er lavere skyldes udelukkende at indehaveren, Charlie Dalsgaard Østergaard, har smidt en 5-stjernet anmeldelse af sit eget site.

Som det fremgår af sugarfar .dk/kontakt drives sugarfar af Disp I/S.

Disp I/S er ejet af samme Charlie Dalsgaard Østergaard, som det fremgår af www.proff .dk/roller/disp-is/kongens-lyngby/it-drift-og-support/0PT0DKI0ZDG

1 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

FAKE HJEMMESIDE SPAR JERS PENGE.

8 stycznia 2024
Logo SUGARFAR

Odpowiedź od SUGARFAR

Hej David

Vi har set din anmeldelse på Trustpilot og vil gerne klargøre situationen.

Efter at have gennemgået din konto kan vi bekræfte, at du aktivt har benyttet vores premium online produkt, og i henhold til vores handelsbetingelser er refundering ikke mulig efter sådan brug.

Vi har et strengt verifikationssystem for at forhindre falske profiler.

Anmeldelser er bedst, når de er ærlige og baseret på sande oplevelser. Din anmeldelse synes desværre at være motivet af ikke at opnå en ønsket refusion for dit køb af premiumtjenester.

Vi ønsker at understrege, at du har været i e-mailkorrespondence med vores kundeservice, hvor du anmodede om refundering af dine penge. Dette er desværre ikke muligt i overensstemmelse med vores handelsbetingelser. Vi har dokumentation for denne korrespondence, og det er beklageligt, at du har valgt at udtrykke din frustration ved at lave en falsk anmeldelse her på Trustpilot.

Vi prioriterer retfærdighed og en ærlig brugeroplevelse. Vi sætter pris på din forståelse.

Venlig hilsen,

Sugarfar.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej