What a fantastic site, so far I have only chatted so some lovely ladies, but who knows how far things may go! Very slick, professional. And well maintained site. Highly recommended!
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg har givet sugarfar en chance da de andre sider virker ret døde.. der er klart mere aktion herinde og masser af muligheder, så kan kun varmt anbefale det til andre der vil møde søde unge piger :... Zobacz więcej
It's been good experience because you can get to talk to people from all over the world and see what is out here. It's fun and exciting.
Synes det er en super god side, måske kunne være en mulighed for at rydde op i gamle brugere
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Discover Sugarfar.com - where attractive lifestyles meet genuine ambition. Join thousands of verified members across Europe, the UK, US, Australia and beyond on the most trusted sugar dating platform. Honest, secure, and built for those who know what they want.
Dane kontaktowe
Maglebjergvej 6, 2800, Kongens Lyngby, Dania
- support@sugarfar.com
- sugarfar.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Good nice and frendly comunity
Jeg synes at det fungere meget godt!
From lilcarth23
From lilcarth23, the app is amazing, its the first one that has allowed me to easily connect to sugar mamas and have a good time speaking to them
Best app for a sugar baby to seek a…
Best app for a sugar baby to seek a sugar daddy
Worth checking out
Good website, well organised and can separate out different types of verified profiles.
En seriøs side med rigtice mennesker bag
Det er en rigtig fin oplevelse at bruge sugarfar.dk. Siden og især medlemmerne virker seriøse og der er en god tone. Det er nemt ar søge og filtrere på de ting der er vigrige og der er en god aldersspredning af brugere.
Jeg vil helt klart anbefale siden som en af de bedsre af sin slags.
Mvh Nordkap
Den bedste side jeg har prøvet
Super god side elsker den
En god side finde komme i kontakt på
At det er ligetil og nemt at anvende!
Jeg elsker at hjemmesiden er så nem at…
Jeg elsker at hjemmesiden er så nem at benytte, og tingene er meget lige til. Jeg elsker at man kan uploade billeder og eventuelle private billeder. En del søde mennesker. Især når man bare fokusere på dem der er rare, er ærlige og har klare forventninger/intentioner. Man skal bare få kommunikeret om det korrekt, åbent, klar og tydeligt. Vil helt klart anbefales
God oplevelse
God side med seriøse og respektfulde mennesker. Giver siden min klart varmeste anbefaling.
Jeg elsker siden
Jeg elsker siden. Jeg synes mændene er mere "seriøst, det eneste jeg vil opfordre til, er at man gerne må bede om lidt informationer. Mærk efter om manden er reel.
Fantastisk.
I love this website and all the…
I love this website and all the profiles are verified.
Der er mange useriøse mennesker…
Der er mange useriøse mennesker derinde. Men har dog oplevet enkelte ægte mennesker med ægte intentioner. Sitet har fået en ny opdatering som giver flere muligheder.
Mi6
Nem at finde ud af og oprette
Nem at finde ud af og oprette, ordentligt design, kan se brugere og oplever generelt at det er mere diskret og en tryg side/app at bruge.
Mycket bra och intressant app:) lätt…
Mycket bra och intressant app:) lätt att använda gillar
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.