Ondertussen twee bestellingen gedaan. Wat een prachtige items. Met zorg uitgezocht, mooi verpakt en een fijn contact. Prijzen zijn ook dik in orde.
Reakcja na opinię
Prachtige collectie. Persoonlijke service! Komt in een mooi pakket en ruikt heerlijk. Echt een aanrader voor iedereen die pre-loved en duurzaam wil winkelen, maar onvoldoende tijd heeft om kringloopwi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Duidelijke omschrijvingen. Goede foto's. Vriendelijke uitstraling. Vlotte afhandeling, zowel van verzending als van de terugbetaling. 1 minpuntje { voor mij..} De kleding had een parfum achtig geu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Geweldige service bij Subb Studio. Er wordt zoveel aandacht, liefde en tijd gespendeerd aan het vinden van de mooiste, unieke en hoogwaardige kwaliteit tweedehands kleding en dat zie je er echt v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Subb Studio: jouw shortcut naar stijlvolle duurzame kleding. Bij Subb Studio vind je items die ik met zorg heb uitgekozen, zodat jij makkelijk hoge kwaliteit & tijdloze items kan shoppen.
Sweerts de Landasstraat 16, 6814DE, Arnhem, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Mooie kleding en fijne vintage kleding!! Favoriet bij mij 💚

Odpowiedź od Subb Studio
Subb Studio heeft zulke mooie en fijne spullen. Nu al een paar keer iets bij haar besteld. Het ziet er heel netjes en verzorgd uit. Werkelijk vintage parels!

Odpowiedź od Subb Studio
Heel leuk zacht gebreid sjaaltje gekocht bij Subb Studio en al eens eerder een blouse. Heel blij mee! Alle items zijn met zorg uitgekozen in fijne casual classic stijl. Bedankt Suzan!

Odpowiedź od Subb Studio
Mooie kleding. Goede kwaliteit en tijdloos. Ik besteed mijn geld graag bij Subb studio.

Odpowiedź od Subb Studio
Prachtige kledingstukken met advies op maat. Genoten van de passessie met mijn zus!

Odpowiedź od Subb Studio
Elk kledingstuk dat verkocht, krijgt alle liefde en aandacht. Net als de koper.
Subb Studio combineert voor mij twee zaken die ik belangrijk vindt in mijn zoektocht naar kleding: goede kwaliteit en duurzame items. Inmiddels heb ik 3 prachtige vintage jasjes gekocht, stuk voor stuk in een fantastische staat, prachtige prints en hele goede kwaliteit stof waar ik direct verliefd op werd en me als gegoten zitten.

Odpowiedź od Subb Studio
Ik ben zoooo blij met de kledingstukken! 🧡 De kwaliteit is echt top, je voelt dat er zorg en aandacht in zit. Alles werd netjes en snel opgestuurd. En wat ik ook heel fijn vond; als er een klein foutje is, lost ze dat superlief en direct op. Echt een topper, zo iemand bij wie je graag opnieuw bestelt!

Odpowiedź od Subb Studio
Het pakketje kwam goed aan: mooie kleding, schoon en kaartje en wasinstructies erbij. Het was als brievenbuspakket verstuurd, maar het kon echt niet door de brievenbus.

Odpowiedź od Subb Studio
De kleding is prachtig. En op haar site laat ze zien hoe je kunt combineren. Ik heb al 4 prachtige kwaliteits kleding hier gekocht. Zeer tevreden en blij met mijn aankopen.

Odpowiedź od Subb Studio
Fris gewassen, mooi ingepakt en met een persoonlijke boodschap mijn pareltje ontvangen. Zo blij mee!

Odpowiedź od Subb Studio
Suzanne verzamelt de mooiste vintage stukken, waardoor duurzaam winkelen eenvoudiger wordt en ik unieke stukken in mijn kledingkast heb. Ze is super bereikbaar en denkt en helpt mee.

Odpowiedź od Subb Studio
Prachtig product ontvangen, met liefde ingepakt en snel verzonden.

Odpowiedź od Subb Studio
Het was wederom erg goed! De kleren zijn netjes en schoon en zoals op de foto. Voor mij een fijne manier om niet zelf te hoeven zoeken naar mooie vintage kleren. Super!

Odpowiedź od Subb Studio
Duidelijke omschrijvingen. Goede foto's. Vriendelijke uitstraling.
Vlotte afhandeling, zowel van verzending als van de terugbetaling.
1 minpuntje { voor mij..} De kleding had een parfum achtig geurtje. Daar houd ik echt niet van.

Odpowiedź od Subb Studio
Kleding in zeer verzorgde staat. Op de website duidelijke omschrijvingen. Communicatie vriendelijk. Verzending heel snel.

Odpowiedź od Subb Studio
Een milieuvriendelijke opzet, leuke keuze mogelijkheden en goede kwaliteit. En degelijk en betrouwbaar.

Prachtige trui en snelle verzending! Heel erg bedankt Suzanne <3

Odpowiedź od Subb Studio
Prachtige trui en supersnel in huis, dank je wel voor dit pareltje Suzanne!

Odpowiedź od Subb Studio
Goeie kwaliteit kleding en echt persoonlijke aandacht. Je proeft de passie waarmee ze bij Subb studio hun werk doen!