Jag väntade nästan tre veckor efter att ha betalat för beställningen. Under tiden fick jag ett meddelande om att paketet hade skickats men det hade inte nått mig. Jag skrev ett brev och ringde. Vid tr... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Total bluff. Beställde en sak som enligt deras webb finns i lager, och de skeppar alla ordrar inom 1-2 arbetsdagar. Sen gick det TJUGOFYRA (24) dagar tills de till slut kryper till korset och säger... Zobacz więcej
Beställt ett fjärrstyrt enkanalsrelä. Skulle ta 1-2 dagar i leveranstid, till dags datum har det tagit 9 dagar. Under tiden har jag mailat 3 ggr utan något svar tillbaka. Inga stora pengar, men en... Zobacz więcej
Beställt lampsocklar. Skulle ta 1-3 dagar i leveranstid, till dags datum har det tagit 14 dagar. Under tiden har jag mailat 2 ggr utan något svar tillbaka. Ett webbföretag utan tlf borde i varje fal... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Göteborgsvägen 23, 51736, BOLLEBYGD
- 0722447060
- info@stylingwebben.se
- stylingwebben.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Högt pris med låg kvalitet
Beställde två el-wire samt ett drivdon. Beställningen kom fram i OK tid men drivdonet funkade inte alls. Försökte ringa kundtjänst upprepade gånger under den begränsade öppettiden men fick inget svar. Till ett så pass högt pris så tycker man att kvaliteten och servicen ska vara bra, men NEJ. Synd, hade hoppats på denna leverantörer men Stylingwebben verkar om möjligt vara sämre än de andra.
Långsam frakt. Ingen bekräftelse på beställning så jag beställde två stycken. Produkten var klockren, över förväntan!
Långsam frakt. Ingen bekräftelse på beställning så jag beställde två stycken av misstag..
Produkten var klockren, över förväntan!
Bra packat och kändes seriöst.
Dålig kvalitet.
Snabb leverans.
Dock så var produkten jag köpte riktigt dålig. Lampan var mycket större än original så den gick ej montera utan att slipa ner kretskortet som led sitter monterad på. En lampa var inte ens kretskortet fast limmad i sockeln. Lödningen på kretskortet kunde min 3 åriga son gjort bättre.
Vill man köpa led lampor så ska man nog gå upp en prisklass, även om just dessa jag köpte var de dyrare så var dom riktigt kass.
Jag skrev även en recension på deras hemsida som dom tydligen inte valde att visa..
Snabb och smidig leverans
Letade LED för uppdatering av instrumentbelysning på min mc. Hittade, smidig och snabb beställning samt snabb leverans.
snabb leverans ,
snabb leverans .och bra bemötande,
behövde 12 v fjärströmbryttare för att bygga ett larm till
min container .mycket tacksam.
kan bara rekommendera detta företag med varmt hjärta

Odpowiedź od Stylingwebben.se
Smidigt och bra!
Inga konstigheter fick det jag lovades snabbt o smidigt!
Mycket nöjd
Allt jag behövde fanns att beställa, lätt att förstå för en okunnig person som jag själv.
Nöjd kund
överlag nöjd
processen mellan bekräftad beställning och produkt skickad kunde varit kortare
men utöver det är jag nöjd med bemötandet & produkterna
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.