Scentdrops.se Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fick prylarna i brevlådan redan efter två dagar och är glad att jag vågade/fixk möjlighet testa lite nya dofter tack vare er 👍. Dock så är kanske inte choklad optimalt som en tack-för-din-beställ... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde 2 3ml tester, lv imagination och vibrato sospiro. Inga problem med kvallitén på flaskerna, som det kan vara emellanåt med dessa små test flasker. Snabb leverans och väldigt nöjd. 5/5

Oceniono na 5 z 5

Ingen tvekan om att samplarna jag fick var äkta. Smidigt och beställa, snabb leverans! Blev även positivt överraskad av att de skickade med två bitar Lindor choklad. Kommer definitivt beställa härifrå... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Perfumeria

Napisane przez firmę

Hitta din perfekta doft utan att spendera tusentals kronor. Parfymer från Creed, PDM, Tom Ford m.fl. Från 99 SEK. 100% äkta. Beställ nu hos ScentDrops!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 27

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Fick prylarna i brevlådan redan efter…

Dock så är kanske inte choklad optimalt som en tack-för-din-beställning-gåva såhär mitt i sommaren 🙂

29 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Jag ska inte ljuga men jag var otroligt…

Jag ska inte ljuga men jag var otroligt skeptisk, bra priser och bra utbud men jag valde ändå att beställa och testa, jag är glad att jag beställde för gud vilken bra service, medskickade godisbitar plus en rabattkod, perfekt och decanterna verkar faktiskt vara hundra procent äkta utifrån vad jag har jämfört med de riktiga dofterna side by side, bra service och äkta decanter för bra priser, kommer bli återkommande kund här

25 czerwca 2026
Opinia niezależna
Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, en rabattkod med och lite godis är bara plus! Kommer säkert beställa fler decants för att prova innan man köper fullstor flaska. Rekommenderar!

27 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, bra förpackat!

Snabb leverans och väldigt nöjd.

5/5

20 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Great quality and cute packaging

I really appreciated the cute packaging, that the box also contained candy and the way the bottles were wrapped inside small bags. It was a gift for someone so the way it was packed suited the occasion. Thank you

23 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

This is a small but serious business. Recommend

When I first found your website, I was impressed by the wide selection of samples, especially compared to other European sample resellers. You had almost everything I was looking for! I didn’t even realize at first that this is a small business.

I’ll be honest, after placing my order, I felt a bit skeptical because I’ve read about some decant sellers diluting perfumes. But that was absolutely not the case here.

I ordered 6 samples and received 3 additional samples as a gift! I originally wanted to order Side Effect by Initio but decided not to — and to my surprise, I received it as a sample 😍

The packaging was beautiful, delivery was quick, and the small gifts were such a thoughtful touch. You can really see the care and effort behind this company.

I will definitely order from you again.
Highly recommended!

19 lutego 2026

Dunder sida

Ingen tvekan om att samplarna jag fick var äkta. Smidigt och beställa, snabb leverans! Blev även positivt överraskad av att de skickade med två bitar Lindor choklad. Kommer definitivt beställa härifrån igen!

27 stycznia 2026

Min upplevelse med Scentdrops

Fick en fin leverans och en riktigt snygg presentation av parfym-samplen från Scentdrops. Även om doften inte var helt min grej så sparade det mig från att slösa pengar, så jag är ändå väldigt nöjd.

16 grudnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej