Stukadoorsbedrijf Maas Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We zijn goed geholpen en geadviseerd door hun. Ze hebben net werk geleverd en voor een nette prijs ook alles geschilderd. Alles netjes afgeplakt en achtergelaten na de werkzaamheden. Zou ze zeker aanr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Uitstekend werk geleverd door stukadoorsbedrijf Maas in onze nieuwbouwwoning. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie duidelijk. Het team werkte netjes, hield zich aan de planning en leverde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Topbedrijf! Komt afspraken na, werkt netjes en levert strak stucwerk af. Het resultaat is precies zoals we hadden gehoopt.

Oceniono na 5 z 5

Onze nieuwbouwwoning laten stucen en texen daar stukadoorsbedrijf Maas. Super tevreden met het resultaat! Alles super strak. Komen afspraken na, en altijd vriendelijk te woord gestaan. Zeker een aanra... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wykonawca stiuków
  2. Firma budowlana
  3. Wykonawca
  4. Wykonywanie podłóg
  5. Malarz
  6. Tynkarz

Napisane przez firmę

Bij Maas Stukadoorsbedrijf zorgen we ervoor dat u een passend advies krijgt en een resultaat dat uw eigen verwachting overtreft. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk, zorgen we ervoor dat wij uw wensen kunnen vertalen naar concrete oplossingen en ideeën. Wij besteden uitgebreid aandacht aan verschillende stuc-technieken en afwerk materialen. Afwerking en netheid staat bij ons hoog in het gareel. Stukadoorsbedrijf Maas is met ruim 20 jaar ervaring in het vak uitgegroeid tot een echte nieuwbouw specialist. Hoewel wij nog steeds verbouwingen en opdrachten doen in bestaande bouw of bedrijfspanden, zijn onze specialisten in spuitwerk echte metermakers en daardoor enorm concurrerend qua prijs. Bovendien kunt u profiteren van waanzinnige kortingen met onze speciale burenkorting. Benieuwd hoe snel we zijn? Daag ons uit!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 49

Napisz recenzję

Betrouwbaar en professioneel!

Wij hebben 3 stukadoors van Maas in huis gehad voor een uitdagende klus. De hal, trappengat en overloop. Vanwege onvoorziene familieomstandigheden moesten wij naar Breda. Bij thuiskomst troffen wij een zeer net huis aan. Alles was netjes gestukadoord en opgeruimd. Ik kan met 100% delen dat Maas een zeer betrouwbaar bedrijf is met professionele en vakkundige medewerkers.

27 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Heel erg blij met het eind resultaat

Heel erg blij met het eind resultaat! Werken heel professioneel en komen afspraken na! Laten ons nieuwbouw appartement super netjes achter zonder rotzooi! Bedank Maas stucwerken/nieuwbouw specialist 💪🏻

22 stycznia 2026

Hele goed ervaring met…

Hele goed ervaring met stukadoorsbedrijf Maas. Fijne werkploegen qua stucwerk en spuitwerk. Werkvloer netjes achtergelaten.Hele fijne en nette mensen.
Hartelijk bedankt
Harry en Franka

26 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Wij hebben in ons nieuwbouw huis de…

Wij hebben in ons nieuwbouw huis de wanden en plafonds laten stuce door Maas. En alles latex laten spuiten het eindresultaat is super strak en zijn er dan ook erg blij mee. De communicatie was ook erg prettig daarom raad ik Maas ook zeker aan!

29 września 2025

Godsamme Jezus!

Godsamme Jezus! Die jongens van Maas hebben mijn prachtige kerkloft (met allerlei ornamenten die intact moesten blijven) enorm strak & schôn lopen te dunpleisteren afgelopen week. Met ook nog een dosis goedgeluimd arbeidsplezier gaven ze perfect kleur (RAL 9001) aan mijn Monumentale muren. Vakmanschappelijk in alle opzichten.

15 lipca 2025

Top werk

Normaal schrijf ik geen reviews en dit is dan ook de eerste die ik schrijf. Ben via reviews bij Maas beland voor het stucen van mijn appartement en wat hebben ze top werk geleverd. Werknemers waren vriendelijk, mee denkend, zeer snel en natuurlijk het belangrijkste, het stucwerk is erg strak. Zoals ik al zei, ik schrijf nooit een review maar Maas heeft deze wel een verdiend. Zeker een aanrader!

18 lipca 2025

Toppers

Korte lijntjes en erg flexibel.
De jongens hebben top werk geleverd, wij zijn erg tevreden met onze nieuwbouwwoning!

16 lipca 2025

Top kwaliteit!

Super geholpen door Danny en collega’s. Volgens planning, flexibel toen we toch nog meer wilden en fijne communicatie. Super strak stuc- en spuitwerk. Kunnen Maas bij iedereen aanraden!

5 lipca 2025

Uitstekend vakwerk!

Prettige communicatie en eerlijke adviezen vooraf. Snel en uitstekend afgewerkte muren en plafond. Ondanks de tropische temperaturen is er heel hard en secuur gewerkt. Complimenten!

30 czerwca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej