Studie Bijdehand Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Starting language course beginning of September for which I need 2 books. Searching on internet with ISBN number and several (well-known, big) book sites didn't recognise the numbers. Then I saw Studi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Het pakket met boeken was goed beveiligd om beschadigingen te voorkomen. Denk aan luchtkussens en extra karton/papier opvulling. De boeken zijn ruim optijd bezorgd en alle informatie over bezorging en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Top service, makkelijk aanklikken welk jaar je zit en wat je daarvoor nodig zou hebben. Geen gezeur met de bestelling en alles binnen een vrij snelle tijd binnen gekregen. Ik ga hier vaker bestellen!

Oceniono na 5 z 5

Het was duidelijk door het stappenplan op de website welke boeken ik nodig had en ook makkelijk dat ik kon zien welke ik als het goed is al in bezit zou hebben. Adres aanpassen ging vlot en het was bi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Księgarnia

Napisane przez firmę

Studie Bijdehand is een studieboekhandel waar studenten terecht kunnen voor alle voorgeschreven studiematerialen. Van studieboeken tot practicummaterialen. Studenten kunnen er makkelijk hun boekenlijst vinden en krijgen daarbij 5% studentenkorting bij aankoop van twee Nederlandse titels. Ook is er gratis verzending op alle bestellingen boven de €20 en geven zij de keuze tussen een digitale en/of fysieke versie van een studieboek.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 154

Napisz recenzję

10/10

It was very easy to order the book and use the code. It came fast and I got e-mails with good information.

7 lipca 2026

Ideaal

Ideaal, ik heb een apa-richtlijnen boekje besteld en het heeft me enorm hard geholpen door m’n studie dagen heen. Echt top

7 lipca 2026

Goed keus

Ruime keus, makkelijk te bestellen via boekenlijsten samengesteld door de opleiding die ik ga doen, redelijk snel bezorgd. Ik zou hier nog eens bestellen.

6 lipca 2026

Super!

Gemakkelijk mijn boeken kunnen bestellen, de website is duidelijk! En snelle levering! Netjes ingepakt!

4 lipca 2026

Makkelijk en snel…

Ik koop voor elk semester de boeken bij studiebijdehand. Je kan makkelijk de boeken opzoeken die je nodig hebt en het wordt snel geleverd!

4 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

bizarre levering

Ik koop een online product bij hun. Genaamd: een 10 voor biologie. Dit koop ik op een Zaterdag. Staat er dat ik het pas MAANDAG krijg, terwijl ik het op DIT MOMENT NODIG HEB, ik vind dit echt absurd omdat dit iets is wat gewoon volledig geautomatiseerd kan worden.

22 listopada 2025

Beste Jelle,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over de levering van uw bestelling.
Wij zien dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice. Hoewel 10voorbiologie een licentie voor een digitale leeromgeving is, heeft de uitgever ervoor gekozen om dit product fysiek aan te bieden, waardoor het product vanuit ons magazijn dient te worden verzonden. Dit stond echter niet duidelijk op onze website vermeld, waarvoor onze excuses. Wij zullen de informatie bij dit product dan ook zo snel mogelijk aanpassen op onze website.

Nogmaals onze excuses voor de verwarring.

Helemaal tevreden!

Het is prima geregeld, ik ben helemaal tevreden! Ik heb al mijn boeken voor de nieuwe studie hier gekocht. Snelle levering, ze zaten goed verpakt, klopte helemaal en was helemaal compleet! Heel fijn, ik kan beginnen met studeren :) Bedankt!

12 lipca 2025

Voor Nederland een schappelijke prijs

Voor Nederland een schappelijke prijs, goed maar efficiënt verpakt (niet in een te grote doos met veel verpakkings-vulling.
Het kwam een aantal dagen eerder aan dan aanvankelijk aangegeven.

1 marca 2025

Beste Wouter,

Bedankt voor uw review. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met zowel de prijs als de efficiënte verpakking. We streven ernaar om onze pakketten zo zorgvuldig mogelijk te verpakken.

Nogmaals bedankt voor uw review en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Oceniono na 1 z 5

Ze kunnen nooit de boeken goed leveren

Ze kunnen nooit de boeken goed leveren, of altijd te laat of helemaal beschadigd. Ik raad het sterk af

13 lutego 2025

Beste Wesley,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat dit is voorgevallen, wij begrijpen dat dit erg frustrerend is. Wij zien dat u hierover contact had opgenomen met onze klantenservice en dat er inmiddels een nieuw exemplaar naar u is verzonden.

Wij zullen ons blijven inspannen om alle bestellingen in ons magazijn zorgvuldig te verpakken, en om bij binnenkomst van titels die vanuit het buitenland geïmporteerd worden extra goed te letten op oneffenheden.

Nogmaals bedankt voor uw review, en succes met het studeren van deze ingewikkelde materie!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej