Starting language course beginning of September for which I need 2 books. Searching on internet with ISBN number and several (well-known, big) book sites didn't recognise the numbers. Then I saw Studi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Top service, makkelijk aanklikken welk jaar je zit en wat je daarvoor nodig zou hebben. Geen gezeur met de bestelling en alles binnen een vrij snelle tijd binnen gekregen. Ik ga hier vaker bestellen!
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Studie Bijdehand is een studieboekhandel waar studenten terecht kunnen voor alle voorgeschreven studiematerialen. Van studieboeken tot practicummaterialen. Studenten kunnen er makkelijk hun boekenlijst vinden en krijgen daarbij 5% studentenkorting bij aankoop van twee Nederlandse titels. Ook is er gratis verzending op alle bestellingen boven de €20 en geven zij de keuze tussen een digitale en/of fysieke versie van een studieboek.
Dane kontaktowe
Langeweg 1G, 3214LJ, Zuidland, Holandia
- 085 - 888 12 88
- klantenservice@studiebijdehand.nl
- studiebijdehand.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Top service
Everything was great
Ordering was very easy and the delivery time was pretty fast. Overall, I’ve had a great experience ordering at studiebijdehand.nl.
Boeken prima afgeleverd
Boeken prima afgeleverd, nog in verpakking. Tijd van levering zoals normaal; circa 2 werkdagen
Goede duidelijke website en de boeken…
Goede duidelijke website en de boeken zijn snel bezorgd!
Boeken waren snel geleverd en in…
Boeken waren snel geleverd en in uitstekende conditie! Ook gemakkelijk te stellen. Hulde!
Vandaag de boeken opgehaald heel netjes…
Vandaag de boeken opgehaald heel netjes verpakt, en snel verstuurd!
Topsite
Tweede keer dat ik hier bestel. Het is een makkelijke site om te gebruiken. De boeken komen altijd netjes binnen en goed verpakt. Ook snelle verzending.
Positieve ervaring
Het was duidelijk door het stappenplan op de website welke boeken ik nodig had en ook makkelijk dat ik kon zien welke ik als het goed is al in bezit zou hebben. Adres aanpassen ging vlot en het was binnen notime geleverd.
boeken zijn allemaal binnengekomen en…
boeken zijn allemaal binnengekomen en zien er netjes uit, geen beschadigingen.
De website werkt makkelijk en snel
De website werkt makkelijk en snel. Super snelle levering en alles netjes verpakt! Bedankt!
Snel en simpel
Snel en simpel om je boeken te bestellen en je krijgt zelfs korting.
De website functioneerd goed en alles zit mooi in de doos.
Het komt snel en gaat heel makkelijk
Het komt snel en gaat heel makkelijk. Ook staat er bij welke boeken en wel en niet ‘moet’ hebben.
Geweldige service.
Geweldige service.
Een wettenbundel besteld maar in de tussentijds was deze verouderd. Mocht oudere versie retourneren en kreeg gratis nieuwere versie opgestuurd.
Erg fijne service.
Heel makkelijk bestellen en fijne…
Heel makkelijk bestellen en fijne bezorging.
Snelle levering. Boeken zien er netjes en onbeschadigd uit. Zeer tevreden met de service.
Erg fijne service
Erg fijne service!
Boeken zijn heel makkelijk te bestellen (ook boekenlijsten). Het pakketje was goed ingepakt en snel binnen. Ook werd er op de mail snel en vriendelijk gereageerd. Fijn ervaring!
goed verpakt!
Het was heel duidelijk welke boeken ik…
Het was heel duidelijk welke boeken ik moest hebben, en de levering ging super snel! Ik raad het zeker aan
Zeker voor herhaling vatbaar
Het pakket met boeken was goed beveiligd om beschadigingen te voorkomen. Denk aan luchtkussens en extra karton/papier opvulling. De boeken zijn ruim optijd bezorgd en alle informatie over bezorging en facturen was duidelijk. Enige kritiek die ik heb is dat de bon met mijn gegevens met teveel tape op geplakt is en ik de doos alleen kon uitpakken als ik de doos aan snij met een mes waarbij de bezorging bon beschadigd bij raakt.
Doświadczenie Trustpilot