Starting language course beginning of September for which I need 2 books. Searching on internet with ISBN number and several (well-known, big) book sites didn't recognise the numbers. Then I saw Studi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het pakket met boeken was goed beveiligd om beschadigingen te voorkomen. Denk aan luchtkussens en extra karton/papier opvulling. De boeken zijn ruim optijd bezorgd en alle informatie over bezorging en... Zobacz więcej
Top service, makkelijk aanklikken welk jaar je zit en wat je daarvoor nodig zou hebben. Geen gezeur met de bestelling en alles binnen een vrij snelle tijd binnen gekregen. Ik ga hier vaker bestellen!
Het was duidelijk door het stappenplan op de website welke boeken ik nodig had en ook makkelijk dat ik kon zien welke ik als het goed is al in bezit zou hebben. Adres aanpassen ging vlot en het was bi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Studie Bijdehand is een studieboekhandel waar studenten terecht kunnen voor alle voorgeschreven studiematerialen. Van studieboeken tot practicummaterialen. Studenten kunnen er makkelijk hun boekenlijst vinden en krijgen daarbij 5% studentenkorting bij aankoop van twee Nederlandse titels. Ook is er gratis verzending op alle bestellingen boven de €20 en geven zij de keuze tussen een digitale en/of fysieke versie van een studieboek.
Dane kontaktowe
Langeweg 1G, 3214LJ, Zuidland, Holandia
- 085 - 888 12 88
- klantenservice@studiebijdehand.nl
- studiebijdehand.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Boeken bestellen van boekenlijst opleiding
Vanuit de opleiding kreeg ik een boekenlijst die gekoppeld was bij StudieBijdehand. Ik kon zelf kiezen welke boeken ik wilde bestellen vanuit de boekenlijst. Snel geleverd en keurig verpakt. Top!
Top website om boeken te bestellen
Makkelijk bestellen, duidelijke website, geld terug bij retournering, goed uitleg hoe je het moet doen, duidelijk welke boeken verplicht zijn en niet en goed aangegeven welke boeken ik wanneer nodig heb dit jaar.
Het kwam snel aan en was helemaal in…
Het kwam snel aan en was helemaal in goede staat. Ook was het makkelijk te bestellen.
Makkelijk te bestellen en snel in huis
Makkelijk te bestellen en snel in huis! Je kunt via je eigen opleiding zoeken en dan zie je meteen wat je evt nodig hebt. Heel handig en ook nog eens snel in huis. Zeker een aanrader om hier te bestellen.
Goede communicatie en snelle levering
Goede communicatie en snelle levering. Helemaal top 😊
Fast delivery
On the site it tells you what you need it for the studie you’re doing. Its also easy to find a studie.
Zoals het hoort!
Het was een snelle levering en de boeken zien er top uit! Had naar mijn mening niet beter gekund!!
Top website!
Ik heb mijn boeken hier besteld voor mijn opleiding. Het was een top website!
Hij had voor mij al een boekenlijst opgesteld met de boeken die ik allemaal nodig had en dat kwam ook overeen met de boekenlijst die ik vanuit school heb meegekregen. Ik kom zelf aanvinken welke boeken ik nog meer erbij wilde en kon zo makkelijk kiezen welke ik wilde hebben. Het betalen ging ook heel goed. En al mijn boeken waren snel bezorgd en ook compleet. Kortom een top ervaring!
Op tijd mijn bestelling binnen…
Op tijd mijn bestelling binnen gekregen! Alles is goed gecommuniceerd en goed geleverd. Duidelijke bon erbij en een nummer die ik kan bereiken mocht het fout gegaan zijn. Super tevreden.
Snelle verzending en overzichtelijke…
Snelle verzending en overzichtelijke website!
Makkelijk en snel
Het was een snelle, makkelijke en handige manier van boeken bestellen! Ook was het snel verzonden en bezorgt!
Boeken in top conditie!
Is een echte aanrader om de boeken hier te halen! Kwam binnen 3 dagen binnen en in topconditie!
hele handige site!
Super makkelijk om hier te bestellen, heel overzichtelijk! En snelle levering!
Alles snel en compleet aangeleverd
Alles snel en compleet aangeleverd. Verder een goede klantenservice als er een boek verkeerd is besteld of geleverd. Voor studieboeken echt een aanrader om zeker te zijn dat je goede kwaliteit krijgt.
Top bedrijf
Snelle service en levering.
We hadden iets verkeerd gedaan en binnen 24u opgelost.
Alles netjes en degelijk verpakt, gaan hier zeker vaker bestellen
Nadat we besteld hadden zeer snel geleverd ondanks de vakantieperiode. Overzichtelijke website en ook makkelijke bestelprocedure.
Fast service and everything i ordered…
Fast service and everything i ordered arived
Super fijn om te bestellen
Super fijn om te bestellen! Alles in een bundel en snel binnen. Pakketje is goed verzorgd, alles zit erin. Op naar de Pabo!
Doświadczenie Trustpilot