Studentapan är en helt fantastisk tjänst för oss som pluggar eller planerar att börja plugga. Den är väldigt enkel att använda, snabb och känns både trygg och säker. Jag rekommenderar verkligen S... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Superbra service. Stort utbud av kurslitteratur. Det gick supersnabbt och väldigt smidigt att få hemlevererad böckerna jag beställde. Förpackningen var även den bra gjort då böckerna kom fram i väld... Zobacz więcej
Studentapan erbjuder en fantastisk tjänst för både köp och sälj! Smidigt, tryggt och hållbart ⭐️🌍 Jag har handlat en hel del kurslitteratur via Studentapan och har bara haft bra upplevelser, både... Zobacz więcej
Jag har använt Studentapan till att både sälja och köpa kurslitteratur och annan litteratur. Det är väldigt smidigt. Allt från att bara scanna streckkoden på en bok och all information kommer, till at... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Köp dina kursböcker direkt från andra studenter och spara uppåt 70%. När du är klar säljer du enkelt vidare böckerna och tjänar pengar på nolltid.
Dane kontaktowe
Växjö, Szwecja
- studentapan.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Det var smidigt och lätt
Det var smidigt och lätt . Bra pris och snabb leverans med rätt produkt som man köpte.
Bästa hemsidan
Bästa hemsidan för att köpa och sälja studentlitteratur. Snabbt, enkelt och smidigt!
Smidigt sätt att sälja kurslitteratur
Mycket nöjd!
Mycket nöjd med både böcker, urval och leverans. Kommer absolut att köpa fler böcker framöver.
Studentapan är enkelt, smidigt och sparsamt
Studentapan är enkelt, lätt, tryggt och sparsamt - som köpare.
Har ännu inte sålt något, men det låter smidigt, tryggt och säkert 🙂
Rekommenderar studentapan till dem som skall köpa studentlittertur.
Suverän företagside
Suverän företagside! Bra för alla parter och miljön och för världen i stort! Jag har tipsat mina vänner.😊
Smidigt och bra
Smidigt och bra. Lite sämre när man tror att man fått tag på alla böcker men sen avbryts ordern. Förutom det väldigt bra.
Bästa sidan för begagnad kurslitteratur
Mycket smidigt sätt att köpa och sälja kursliteratur. Enkelt att hitta rätt titel och upplaga. Så smidigt att kunna söka på titel och få upp ett samlat resultat med säljare och upplagor för att slippa skrolla genin mängder av annonser.
Jag tycker köparna får alldeles för…
Jag tycker köparna får alldeles för lång tid på sig att både hämta och godkänna.
Det är väldigt smidigt att sälja…
Det är väldigt smidigt att sälja böcker. Behöver bara skanna kod annars kan man manuellt sätta in boken. Den ger också klara instruktioner för hur det är att sälja och köpa.
✅ Enkelt att beställa
✅ Enkelt att beställa
✅ Snabb leverans
✅ Säkra betalningar
✅ Fri frakt
✅ Noggranna produktbeskrivningar
✅ Rekommenderas varmt av mig till alla
Billigt
Billigt, hittar bästa billigaste alternativt även för nya böcker och gör det smidigt med bra avkastning för att sälja oanvänd kurslitteratur
Bra, snabbt och enkelt.
Superbra att kunna skaffa studentlitteratur till ett bra pris på ett säkert och kontrollerat sätt.
Allt gick snabbt och enkelt. Tydlig och lätt att hitta på hemsidan. Bra och snabb service.
Snabb leverans och hög kvalitet på…
Snabb leverans och hög kvalitet på böckerna. Jag var lika nöjd första gången jag köpte läromedel genom studentapan
Känner mig nöjd
Känner mig nöjd! Tydligt upplägg. Bra info om leveranserna, som också är snabba. Skicket på böckerna har följt beskrivningen. Kan rekommenderas!
Studentapan säljer begagnad…
Studentapan säljer begagnad kurslitteratur till väldigt bra priser.
De har ett smidigt fraktsystem och böckerna är i väldigt bra skick.
Tack vare studentapan tjänar jag mycket pengar, då jag går läser till undersköterska på komvux, och behöver ha exakt just dessa böcker, till mina studier.
Snabb leverans med böcker i nyskick.
Doświadczenie Trustpilot