Studentapan är en helt fantastisk tjänst för oss som pluggar eller planerar att börja plugga. Den är väldigt enkel att använda, snabb och känns både trygg och säker. Jag rekommenderar verkligen S... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Superbra service. Stort utbud av kurslitteratur. Det gick supersnabbt och väldigt smidigt att få hemlevererad böckerna jag beställde. Förpackningen var även den bra gjort då böckerna kom fram i väld... Zobacz więcej
Studentapan erbjuder en fantastisk tjänst för både köp och sälj! Smidigt, tryggt och hållbart ⭐️🌍 Jag har handlat en hel del kurslitteratur via Studentapan och har bara haft bra upplevelser, både... Zobacz więcej
Jag har använt Studentapan till att både sälja och köpa kurslitteratur och annan litteratur. Det är väldigt smidigt. Allt från att bara scanna streckkoden på en bok och all information kommer, till at... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Köp dina kursböcker direkt från andra studenter och spara uppåt 70%. När du är klar säljer du enkelt vidare böckerna och tjänar pengar på nolltid.
Dane kontaktowe
Växjö, Szwecja
- studentapan.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Tjänsten är fantastisk kommer alltid…
Tjänsten är fantastisk kommer alltid köpa kurslitteratur här om möjligt.
Det är fantastiskt att man får välja kvalité/skick på boken om det finns flera säljare och då även påverka priset.
Om boken mot all förmodan inte kan skickas så hittar studentapan motsvarande bok och försöker matcha priset!
Helt ärligt så är det bästa med sajten att man faktiskt kan få en bok levererad på 1-2 dagar istället för 5-7 dagar som blir om man köper böcker från online-butiker. Dessutom återanvänder böcker vilket är miljövänligt!
Bästa sajten!
Enkelt att köpa o sälja
Lätt att använda och väldigt smidigt
Lätt att använda och väldigt smidigt, smart val att köpa begagnade böcker samt att kunna sälja dem på samma app. Snabbt leverans med bra pris i jämförelse med de nya böckerna.
Bra information
Bra information, lätt att hitta på websidan och beställa, bra uppdateringar om leverens kontinuerligt. Var väldigt smidigt.
Jag tycker om allt på Studentapan
Jag tycker om allt på Studentapan! Så smidigt!
Trovärdig sida böckerna jag köpte va I…
Trovärdig sida böckerna jag köpte va I väldigt bra skick.
Fler böcker kommer köpas framöver.
Bra service
Bra service, snabb återkoppling. Känns ärligt och tryggt
Säger bara Wow
Säger bara Wow! Snabba leveranser, utmärkat priser och bra kvalitet på litteraturen.
Fungerar utmärkt och smidigt att både…
Fungerar utmärkt och smidigt att både köpa och sälja böcker!
Köpte en bok och blev jätte nöjd med…
Köpte en bok och blev jätte nöjd med min köp. Leveransen var snabb, boken kom i bra skick, prisen var rimlig som alla kan ha råd med och ville ha en bra bok hemma 😊. Tycker att sidan är jätte bra och man kan vara trygg att köpa och betala direkt som jag gjorde före jag fick min bok 👍. Tacksam att denna sida finns om man kan hitta alltid en bra bok som ville ha i sin hylla. Hälsningar Leonora
Funkat super i flera år
Funkat super i flera år. Beställt många böcker och aldrig varit missnöjd.
Supwr bra snabbt och säkert.
Fantastiskt bra app
Fantastiskt bra app! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Väldigt smidig, tydlig och enkel att använda. All information kommer i god tid och hela processen känns trygg och säker. Jag känner mig verkligen trygg med att både sälja och hantera allt via appen. Allt fungerar enkelt och precis som det ska. Rekommenderas varmt!
Snabb service och stort utbud!
Smidigt
Smidigt, bra priser och tydlig support hela vägen, både när man köper eller säljer böcker.
Mycket bra
Upplever tjänsten trygg och säker, fint bemötande i kundtjänst och bra leveransprocess.
Kanon bra utbud
Kanon bra utbud. Både sälj- och köpprocessen är smidig. Leveransprocessen är lätt och enkel för både köpare och säljare.
Doświadczenie Trustpilot