Banner for Strømlinet

Strømlinet Recenzje 1356

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Oceniono na 4 z 5

Har hidtil været fuldtud tilfreds med en 3 måneders aconto afregning som har været baseret på historiske forbrug. Fornyligt beregnede systemet så desværre en aconto som svarede til 9 måneders forbrug... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det kører bare. Har aldrig haft behov for at ringe eller bruge yderligere tid på abonnementer. Skønt at have et produkt hvor man ikke skal røre en finger eller tænker over noget. Har desuden heller al... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har tegnet abonnementet FlexEl, som er et godt produkt og nemt at holde status på med appen. Appen indeholder alle oplysninger ang forbrug, regninger og løbende dialog prisoverblik. Kundeserv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I am a new customer and just moved to Denmark. I couldn't pay my first invoice because my bank account wasn't set up yet, and Strømlinet postponed my due date so I could avoid paying international wir... Zobacz więcej

1. Producent sprzętu elektrycznego
  2. Zakład energetyczny
  3. Stacja ładowania pojazdów elektrycznych
  4. Dostawca internetowy

Informacje o Strømlinet

Napisane przez firmę

Som kunde hos Strømlinet er du garanteret:
✔ Hurtig hjælp - vi har kort ventetid på telefonen.
✔ Kompetente rådgiver, der sidder klar til at hjælpe dig, når du har spørgsmål.
✔ Ingen binding på din elaftale.
✔ Gratis oprettelse på alle vores produkter.
✔ Levering i hele Danmark.
✔ Mulighed for at samle dine aftaler ét sted.
✔ Fordelagtige kundetilbud.
✔ Lynhurtigt 5G-internet med ubegrænset data og dækning i hele Danmark.
✔ Ladeløsninger, der er tilpasset dine ønsker og behov.
✔ Overblik over dit forbrug, aktuelle elpriser og dine aftaler med vores app.

Vores åbningstider på telefonen:
Mandag - Torsdag: kl 9:00 - 15:30
Fredag: kl 9:00-15:00

⚡Hos Strømlinet er det menneskene, der udgør virksomheden, og på vores kontor i Århus sidder vi et stærkt team, der hver dag arbejder for, at alle vores kunder er trygge og tilfredse - det kan ses på vores anmeldelser, og det er vi stolte af.

Vores professionelle rådgivere sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi er eksperter på elmarkedet og kan vejlede dig om alt fra din elregning og elaftale til ladeløsninger eller internet.

⚡Vores mission:
Vi vil tilbyde aftaler og produkter, som giver dig ro i maven og får hverdagen til at køre ubesværet - om det er internet, el, gas eller ladeløsninger, så kan vi hjælpe. Vi arbejder hver dag på at tilbyde den bedste kundeservice, så du kan føle dig i trygge hænder.

⚡Vores produkter:
Køb, lej og sammensæt den løsning, der passer til dine ønsker og behov. Vores kompetente rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning, og de hjælper dig også godt i gang, når du bliver kunde hos os. Vores produkter omfatter el, gas, 5G-internet, ladeløsninger og overskudsproduktion.

Hurtig og personlig kundeservice

Napisane przez firmę

Vores dygtige rådgivere sidder klar til at svare på dine spørgsmål
Hos os er du garanteret personlig kundeservice og kort ventetid på telefonen. Vores vigtigste ambition er at være der for vores kunder, så de ved, at de er i trygge hænder hos Strømlinet. Derfor tilbyder vi kyndig hjælp og vejledning, hvis der skulle opstå tvivl eller problemer.

Altid gratis oprettelse - uanset produkt

Kom nemt i gang, og slip for oprettelsesgebyr

Det skal ikke koste noget at vælge Strømlinet. Derfor er der gratis oprettelse på alle vores produkter - fra ladebokse og serviceaftaler til internet, el og gas.

Promotion box for Strømlinet

Vi strømliner din hverdag

Saml internet, ladeløsning, el, gas og overskudsstrøm hos os.

4,4

1 gwiazdka

Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Vanessa

Josephine was very friendly, helpful and efficient with helping us.

23 lutego 2026

Hello Vanessa,

Thank you very much for the 5 stars, kind words and for the time that you have used. That means a lot to us.

I wish you the best day😊

Kinds regards,

Hjælpsom og imødekommende

Hjælpsom og imødekommende. Ønsket information blev hurtigt fremskaffet, selvom det vedrørte en anden afdeling i Strømlinet. Hurtig svartid på opkaldet. God oplevelse.

24 lutego 2026

Hej Paul,

Du skal have tak for dine søde ord om os. Og et stort tak for de 5 stjerner og for tiden du har brugt på denne anmeldelse.

Meget tilfreds.

Har nu i 3 måneder haft strøm fra strømlinet og jeg må sige jeg er yderst tilfreds. Hurtig igennem til kundeservice og venlig hurtig hjælp.
Strøm koster det det koster,men go service koster intet hos strømlinet.

23 stycznia 2026

Hej Susanne,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice.

Hej Britt,

Tusinde tak for din søde anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse med vores firma.

Fantastisk god oplevelse!

Fantastisk god oplevelse!

17 lutego 2026

Hej Khadra,

Tak for de 5 stjerner. Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever god service i kontakten med os.

Hurtig respons på henvendelse

Hurtig respons

20 lutego 2026

Hej Carl,

Var i kø som nummer 1

Var i kø som nummer 1, ventede ca 1 minut, havde spørgsmål til faktura, fik en god forklaring 👍

18 lutego 2026

Hej Stig,

Internet køb

Positiv og hurtig hjælp til køb

16 lutego 2026

Hej Pia,

Oceniono na 5 z 5

En god første gang snak ,en god snak

En god første gang snak ,en god snak, så jeg håber det forsætte

13 lutego 2026

Hej Lars,

Oceniono na 3 z 5

Jeg savner at man kan se på sin mobil

Jeg savner at man kan se på sin mobil, forbruget dag for dag.

16 września 2025

Hej Jytte

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at du i vores app Strømlinet kan følge dit forbrug dag for dag.

Bruger du den ikke allerede, hjælper vi dig meget gerne i gang – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Rigtig god dag til dig😊

Oceniono na 5 z 5

Et problemfrit medlemskab med gode…

Et problemfrit medlemskab med gode priser

12 lutego 2026

Hej Annette,

Fantastisk service

Fantastisk service

Vi er altid blevet mødt med super service og vi har ikke noget at klage over i forhold til vores samarbejde med Strømlinet gennem snart 5 år som vores elleverandør.

29 stycznia 2026

Hej Tomas,

Venlighed.

jeg er meget tilfreds med samtalen det var en meget venlig dame det kunne ikke være bedre.
Hilsen.
Svend Aage Vestergaard
Vestergade 24 B ST-TH 7080 Børkop

12 lutego 2026

Hej Svend,

Suspekt firma

De prøvede at oprette en aftale med data viderebragt fra en ejendomsmægler uden at jeg havde bedt om det (de havde sikkert gemt det med småt i en aftale, virkelig suspekt ). Prikken over i'et er også at de er vildt dyre.

10 lutego 2026

Hej Mathias,

Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at du har oplevet situationen sådan. Det var dog rigtig godt, at du ringede til os, så vi hurtigt kunne få afklaret og løst sagen.

Rigtig god dag.

Venlig hilsen,

Bondefangeri

Jeg blev mod mit samtygge "kunde" hos strømlinet og på trods af at jeg flere gange har oplyst dem om at jeg aldrig har bedt om at blive kunde hos dem (de kan sjovt nok ikke finde noget samtygge fra min side) måtte jeg betale dem adskillige 1000 kr for at komme videre og måske få mine penge tilbage.

Hold Jer fra dem hvis altså I får et valg.

Snyd og bedrag af værste skuffe!!!

Hej Martin

Du er registreret hos os, da vi havde forsyningspligten på adressen, og din valgte leverandør ikke havde tilmeldt dig korrekt. Derfor fortsætter vi som leverandør for at undgå afbrud i leverancen.

Du er meget velkommen til at ringe ind og spørge efter mig, hvis du har opfølgende spørgsmål.

Oceniono na 1 z 5

Fik ikke svar og rykker på ting der var…

Fik ikke svar og rykker på ting der var betalt

2 lutego 2026

Hej Jesper,

Tak for din feedback.

Har der været problemer i forbindelse med betaling, så kontakt os gerne hurtigst muligt på telefon. Vi sidder klar til at hjælpe og finde en løsning.

Oceniono na 3 z 5

Hold jer fra at udbyde internet løsninger

Jeg er rigtig glad for Strømlinet strøm. Billigt, nemt, bekvemt.
Men hold jer fra at udbyde internet løsninger. Det kan intet trække. Knap nok mobil telenet selvom jeg sidder lige ved routeren.
Overvej at stoppe helt med det eller find en brugbar løsning

Hej Martha,

Først og fremmest er vi rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med os som leverandør.

Der kan være flere faktorer, som påvirker hastighed og stabilitet på en 5G-forbindelse – også i områder med god dækning. Derfor anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice, så vi kan gennemgå din opsætning og finde den bedste løsning.

Du er meget velkommen til at tage fat i os – vi hjælper gerne.

God kundeservice

God kundeservice, og hjælpsom person på telefonen.

Hej Lennart,

Oceniono na 4 z 5

God service, altid nem at få kontakt til.

2 lutego 2026

Hej Svend,

Tak for din søde anmeldelse. Det er dejligt, at du har taget dig tid til at skrive den.

Oceniono na 4 z 5

Easy to open and easy to close

15 października 2025

Hello Alex,

Thank you very much for the kind words and for the time that you have used. That means a lot to us.

I wish you the best day😊

Kinds regards,

Strømlinet A/S

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej